Kafam çok karıştı

edanurks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2025
82
13
3
28
Öncelikle herkese selam ❤
Sat 29 ekim ve son iki adetim çok düzensizdi yani 43 günde bir oluyordum ki bu ay da aynısı oldu. Bebek istediğimiz için bende ovülasyon testleriyle takip etmeye başladım çünkü tam bebek istediğimiz zamanda düzenim bozulmuştu. 12 kasımda lh yükselişi oldu ama tam kop koyu çizgiyi göremedim, 24-25 kasımda piki yakaladım o günleri değerlendirdik zaten. Daha sonrasında tabi adetim gecikti test yaptım negatif. Gecikmenin 3. Gününde yani döngünün 33. Gününde(düzen bozulmadan 3 gündü ona göre hesapladım) doktora gittim gebelik negatif prolaktin 37 çıktı. Doktor çok yüksek değil ama gebelik ıstıyosan ilaç başlayalım dedi ve dostinex verdi. Bugün ilacı içicem diye bi gebelik testi yapayım 26 sında çatlayan yumurta belki döllenmiştir dedim ve testte ikinci silik çizgiyi gördüm. Size sorum şu hanımlar eğer olsaydı kanda çıkmaz mıydı? Yaklaşık dpo 6 da kan vermiş oldum. Evde testi de dpo 12 de yaptım. Testlerimi atıyorum şimdi size

Dpo 6 da kanda da cikmayabilir. Yeni olusuyo muhtemelen canim gebe gözüküyorsun tekrar kan ver

Dpo 6 da kanda da cikmayabilir. Yeni olusuyo muhtemelen canim gebe gözüküyorsun tekrar kan ver
Bugün ilacı içecektim sabah eşime dedim ya korkuyorum ilacı içmeye diye o senin gibi kan verelim dedi ama hayırlısı bakalım. Bide testleri internetten aldım güvenemiyorum

Bugün ilacı içecektim sabah eşime dedim ya korkuyorum ilacı içmeye diye o senin gibi kan verelim dedi ama hayırlısı bakalım. Bide testleri internetten aldım güvenemiyorum
canım bende int den alıyorum awox 5 li şekilde satılandan sürekli alıyorum hatta bu zamana kadar hiç kuruma dahi çıkartmadı bende. bence siz gidip bir kan verin

canım bende int den alıyorum awox 5 li şekilde satılandan sürekli alıyorum hatta bu zamana kadar hiç kuruma dahi çıkartmadı bende. bence siz gidip bir kan verin
Merhaba benim testime de bakar mısınız bu da avox marka bat 14 Aralık idrara tuttuğunda gölge gibi bir şey çıktı sonra böyle oldu sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• 1000015346.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 98
Aşkım valla anlamadım gitti ya hiç bilmediğim şeyler yaşıyorum ikinci olacak bu ama sanki ilk gibi

Merhaba benim testime de bakar mısınız bu da avox marka bat 14 Aralık idrara tuttuğunda gölge gibi bir şey çıktı sonra böyle oldu sizce gebelik var mıdır
çok hafif birşey görünüyor ama emin olamadım canım ya kalite çok düşmüş sen canlı olarak pembemsi görüyorsan vardır bence sabah ilk idrarla tekrarla testi koyulaşma olacak mı bakalım

Aşkım valla anlamadım gitti ya hiç bilmediğim şeyler yaşıyorum ikinci olacak bu ama sanki ilk gibi
kafanda soru işareti kalacağına bence yaptır gitsin kan testini zaten idrarda bu kadar net çıkan kanda kesin çıkar. kafan rahatlamış olur en azından belirsizlik çok kötü.

kafanda soru işareti kalacağına bence yaptır gitsin kan testini zaten idrarda bu kadar net çıkan kanda kesin çıkar. kafan rahatlamış olur en azından belirsizlik çok kötü.
Kafama tek takılan şey geçen hafta salı günü beta 0.10 du 6 günde bi değişiklik olur mu ki

Kafama tek takılan şey geçen hafta salı günü beta 0.10 du 6 günde bi değişiklik olur mu ki
1 günde bile olur olmaz mı hiç sonuçta her betanın bir ilk günü oluyorr. ben burda çok okudum öyle kanda negatif olup bir kaç gün sonra yükselen. belirtilerin ne durumda ne hissediyorsunn

1 günde bile olur olmaz mı hiç sonuçta her betanın bir ilk günü oluyorr. ben burda çok okudum öyle kanda negatif olup bir kaç gün sonra yükselen. belirtilerin ne durumda ne hissediyorsunn
Bi belirtin yok aslında sadece sırtım ağrıyo bide hafif akıntı var o kadar

çok hafif birşey görünüyor ama emin olamadım canım ya kalite çok düşmüş sen canlı olarak pembemsi görüyorsan vardır bence sabah ilk idrarla tekrarla testi koyulaşma olacak mı bakalım
Pembemsi değil ya bence kuruma çizgisi adet gecikmemi bekleyeyim en iyisi düşünmekten kafam ağrıdı

En büyük hata zaten düşünmek düşündükçe adetin gecikir. Adet günün geçmeden test yapma dicem ama insan dayanamıyo yapıyo işte.
Bu ay hem rahim filmi çektim hem yumurtlamayı değerlendirdik hemde rahim filminden birkaç gün sonra göğüs ağrılarım başladı umutlaniyor insan sekiz yıldır evliyiz eğer bu ayda olmazsa dondurulmuş iki tane embriyom var onları transfer edeceğim sebepsiz infertilite o kadar zor birsey ki bazen Allah'ın gücüne gitmesin bari birşey olsa tedavi arardik diyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallah ben negatif görmeye alışığım

Hsg mi çekildinnn. Ben kızıma hsg den sonra hamile kalmıştım inşallah vardır ya adet günü git hemen kan ver bize de haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…