Awox galiba test canım bence var gözüküyor kan ver istersen biEki Görüntüle 3683163 Eki Görüntüle 3683164
İlk resim ilk 10 dakika içinde ikinci resim 17 dakika sonra
Bugün ilacı içecektim sabah eşime dedim ya korkuyorum ilacı içmeye diye o senin gibi kan verelim dedi ama hayırlısı bakalım. Bide testleri internetten aldım güvenemiyorumDpo 6 da kanda da cikmayabilir. Yeni olusuyo muhtemelen canim gebe gözüküyorsun tekrar kan ver
Evet avox. Dün sabah da yapmıştım ama dün sadece bekleyince çıkmıştıAwox galiba test canım bence var gözüküyor kan ver istersen bi
canım bende int den alıyorum awox 5 li şekilde satılandan sürekli alıyorum hatta bu zamana kadar hiç kuruma dahi çıkartmadı bende. bence siz gidip bir kan verinBugün ilacı içecektim sabah eşime dedim ya korkuyorum ilacı içmeye diye o senin gibi kan verelim dedi ama hayırlısı bakalım. Bide testleri internetten aldım güvenemiyorum
Merhaba benim testime de bakar mısınız bu da avox marka bat 14 Aralık idrara tuttuğunda gölge gibi bir şey çıktı sonra böyle oldu sizce gebelik var mıdırcanım bende int den alıyorum awox 5 li şekilde satılandan sürekli alıyorum hatta bu zamana kadar hiç kuruma dahi çıkartmadı bende. bence siz gidip bir kan verin
Aşkım valla anlamadım gitti ya hiç bilmediğim şeyler yaşıyorum ikinci olacak bu ama sanki ilk gibicanım bende int den alıyorum awox 5 li şekilde satılandan sürekli alıyorum hatta bu zamana kadar hiç kuruma dahi çıkartmadı bende. bence siz gidip bir kan verin
Biz senle bugün yarın kan verelim var diyorlar baksanaMerhaba benim testime de bakar mısınız bu da avox marka bat 14 Aralık idrara tuttuğunda gölge gibi bir şey çıktı sonra böyle oldu sizce gebelik var mıdır
çok hafif birşey görünüyor ama emin olamadım canım ya kalite çok düşmüş sen canlı olarak pembemsi görüyorsan vardır bence sabah ilk idrarla tekrarla testi koyulaşma olacak mı bakalımMerhaba benim testime de bakar mısınız bu da avox marka bat 14 Aralık idrara tuttuğunda gölge gibi bir şey çıktı sonra böyle oldu sizce gebelik var mıdır
kafanda soru işareti kalacağına bence yaptır gitsin kan testini zaten idrarda bu kadar net çıkan kanda kesin çıkar. kafan rahatlamış olur en azından belirsizlik çok kötü.Aşkım valla anlamadım gitti ya hiç bilmediğim şeyler yaşıyorum ikinci olacak bu ama sanki ilk gibi
Kafama tek takılan şey geçen hafta salı günü beta 0.10 du 6 günde bi değişiklik olur mu kikafanda soru işareti kalacağına bence yaptır gitsin kan testini zaten idrarda bu kadar net çıkan kanda kesin çıkar. kafan rahatlamış olur en azından belirsizlik çok kötü.
1 günde bile olur olmaz mı hiç sonuçta her betanın bir ilk günü oluyorr. ben burda çok okudum öyle kanda negatif olup bir kaç gün sonra yükselen. belirtilerin ne durumda ne hissediyorsunnKafama tek takılan şey geçen hafta salı günü beta 0.10 du 6 günde bi değişiklik olur mu ki
Bi belirtin yok aslında sadece sırtım ağrıyo bide hafif akıntı var o kadar1 günde bile olur olmaz mı hiç sonuçta her betanın bir ilk günü oluyorr. ben burda çok okudum öyle kanda negatif olup bir kaç gün sonra yükselen. belirtilerin ne durumda ne hissediyorsunn
Ay o kadar korkuyorum ki kan vermeye en iyisi beklemek ama insan bekleyemiyordaaBiz senle bugün yarın kan verelim var diyorlar baksana
Pembemsi değil ya bence kuruma çizgisi adet gecikmemi bekleyeyim en iyisi düşünmekten kafam ağrıdıçok hafif birşey görünüyor ama emin olamadım canım ya kalite çok düşmüş sen canlı olarak pembemsi görüyorsan vardır bence sabah ilk idrarla tekrarla testi koyulaşma olacak mı bakalım
En büyük hata zaten düşünmek düşündükçe adetin gecikir. Adet günün geçmeden test yapma dicem ama insan dayanamıyo yapıyo işte.Pembemsi değil ya bence kuruma çizgisi adet gecikmemi bekleyeyim en iyisi düşünmekten kafam ağrıdı
Bu ay hem rahim filmi çektim hem yumurtlamayı değerlendirdik hemde rahim filminden birkaç gün sonra göğüs ağrılarım başladı umutlaniyor insan sekiz yıldır evliyiz eğer bu ayda olmazsa dondurulmuş iki tane embriyom var onları transfer edeceğim sebepsiz infertilite o kadar zor birsey ki bazen Allah'ın gücüne gitmesin bari birşey olsa tedavi arardik diyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallah ben negatif görmeye alışığımEn büyük hata zaten düşünmek düşündükçe adetin gecikir. Adet günün geçmeden test yapma dicem ama insan dayanamıyo yapıyo işte.
Hsg mi çekildinnn. Ben kızıma hsg den sonra hamile kalmıştım inşallah vardır ya adet günü git hemen kan ver bize de haber verBu ay hem rahim filmi çektim hem yumurtlamayı değerlendirdik hemde rahim filminden birkaç gün sonra göğüs ağrılarım başladı umutlaniyor insan sekiz yıldır evliyiz eğer bu ayda olmazsa dondurulmuş iki tane embriyom var onları transfer edeceğim sebepsiz infertilite o kadar zor birsey ki bazen Allah'ın gücüne gitmesin bari birşey olsa tedavi arardik diyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallah ben negatif görmeye alışığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?