Kafam çok karıştı

Bunlarda testlerim çiçeğim kuruma yapmıyor kesinlikle
Ay senin baya bellliiiiiii maşallah kızımda predictorle öğrenmiştim bende ama burda herkes avox derken bi deniyim dedim onlu aldım bidaki ay kullanırım dedim, öylesine yaptığım testte silik çıkınca inanamadım. İlk konuyu açtığımda yazmıştım yumurtlamayı bata yakın gördüm doğal olarak adet de olmadım düzensizleştiği için 43 e uzadı döngüm öyle olunca da gebelik yoktur diye düşündüm. Bütün soruların cevabını akşam alıcaz bakalım

Emin ol allahın bi bildiği vardır zamanı değildir belkide
Benimde öyle sebepsiz 1 buçuk seneyi geçti olmuyor bazen bende diyorum sebep olsa peşinden giderdik bişeyler yapardık ama bişey olmaması da içini rahatlatıyor. Artık saldım o moda geldim

Benim erken döllenmiş adet günü bu testleri yapmıştım 5 gün sonra gittiğimde keseyide görmüştüm elinde başka testin kaldı mı

Hadi bakalım dualarim seninle benide etiketle lütfen kan sonucu çıkınca merak ettim
Ay merak etme yazarım tabiiii . bu ay olmazsa bıda denemiycez diye karar verdik iş dolayısıyla şartlar öyle gerektirdi ama hayırlısı bakalımmmvarsa da rızkıyla gelir

Burda çok şey öğrendim bazen bilmemek de iyi
Hayır bide o kadar kafama kazımışım ki hamile değilim diye tam net iki çizgi çıksa ona da inanmıycam ben o dereceye gelmişim o yüzden en iyisi kan testi benim için yoksa 50 tane de avox yapsam inanmam

Hayır bide o kadar kafama kazımışım ki hamile değilim diye tam net iki çizgi çıksa ona da inanmıycam ben o dereceye gelmişim o yüzden en iyisi kan testi benim için yoksa 50 tane de avox yapsam inanmam
Kan verdiniz mi veya testi tekrarladınız mı acaba

Teşekkür ederimmmmm2 gn sonra mi vereyim kanı tekrardan
2 günlük artış önemli edoşko, sağlıklı artıyor ku 2 kata yakın artıyor mu bakmak lazım. Ayy çok güzel, çok sevindim. Dikkat et artık kendine ayaklara cccoraap çek bebişe iyi bak. 3 ay önemli diyorlar. Güzelce tutunsun büyüsün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…