Aslında beklediğinde çıkmamıştır, çok siliktir sen fark edememişsindir :) pembeliği sonra daha belli olmuştur. Awox pembe renk yanıltmaz diye düşünüyorum hayırlı olsun diyelim miEki Görüntüle 3683163 Eki Görüntüle 3683164
İlk resim ilk 10 dakika içinde ikinci resim 17 dakika sonra
Var gibi görünüyor canımm ama dpo 6 erken. 6-12 arası tutunuyor bebiş. İki gün sonra tekrarla bence net olursun . Varsa gözün aydın diyelimEki Görüntüle 3683163 Eki Görüntüle 3683164
İlk resim ilk 10 dakika içinde ikinci resim 17 dakika sonra
Umarım vardır Allah razı olsun hemen veririm tabi haber dualarınızda eksik etmeyinnHsg mi çekildinnn. Ben kızıma hsg den sonra hamile kalmıştım inşallah vardır ya adet günü git hemen kan ver bize de haber ver
Doktor'la görüştüm üç gün sonra beta bakalım dedi bakalım hayırlısı. Dayanabilirim inşallah üç günVar gibi görünüyor canımm ama dpo 6 erken. 6-12 arası tutunuyor bebiş. İki gün sonra tekrarla bence net olursun . Varsa gözün aydın diyelim
İçini ferah tut stres yapma daha adetine de varmış iki gün sonra sabah ilk idrarla yeniden yap buraya at bakalım beraberUmarım vardır Allah razı olsun hemen veririm tabi haber dualarınızda eksik etmeyinn
Dayan kızz. Ben aşılama yaptım 8gündür dayanıyom daha 4-5 gün beklemem lazım bi de beni düşünDoktor'la görüştüm üç gün sonra beta bakalım dedi bakalım hayırlısı. Dayanabilirim inşallah üç gün
Ay inşallah ya... Yok kız gördüm ben pembeliği 7 buçukta yaptım 35 geçe hafif çizgi oldu şok oldum inanamadım kuruma çizgisi olmuştu geçen duratest miydi neydi çok üzülmüştüm şimdi sevinmek istemiyorum açıkcasıAslında beklediğinde çıkmamıştır, çok siliktir sen fark edememişsindir :) pembeliği sonra daha belli olmuştur. Awox pembe renk yanıltmaz diye düşünüyorum hayırlı olsun diyelim mi
Bilmiyorum ben bu akşam test yaptırabilirimDayan kızz. Ben aşılama yaptım 8gündür dayanıyom daha 4-5 gün beklemem lazım bi de beni düşün
SevinAy inşallah ya... Yok kız gördüm ben pembeliği 7 buçukta yaptım 35 geçe hafif çizgi oldu şok oldum inanamadım kuruma çizgisi olmuştu geçen duratest miydi neydi çok üzülmüştüm şimdi sevinmek istemiyorum açıkcası
Akşam o sonucu görmekten sevinmek istemiyorum
Awox güvenilir kesin var ozaman canımEvet avox. Dün sabah da yapmıştım ama dün sadece bekleyince çıkmıştı
Aşkım ben o kadar ümitsizim ki görsem de o çizgiyi hamile değilim diyorumAwox güvenilir kesin var ozaman canım
Benimde öyle sebepsiz 1 buçuk seneyi geçti olmuyor bazen bende diyorum sebep olsa peşinden giderdik bişeyler yapardık ama bişey olmaması da içini rahatlatıyor. Artık saldım o moda geldimBu ay hem rahim filmi çektim hem yumurtlamayı değerlendirdik hemde rahim filminden birkaç gün sonra göğüs ağrılarım başladı umutlaniyor insan sekiz yıldır evliyiz eğer bu ayda olmazsa dondurulmuş iki tane embriyom var onları transfer edeceğim sebepsiz infertilite o kadar zor birsey ki bazen Allah'ın gücüne gitmesin bari birşey olsa tedavi arardik diyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallah ben negatif görmeye alışığım
Ay bende aşılama düşünüyorum nasıl oluyor zor muDayan kızz. Ben aşılama yaptım 8gündür dayanıyom daha 4-5 gün beklemem lazım bi de beni düşün
Diğer marka testlerde çok yalancı pozitif gördüm ama Awox da kuruma bile görmedim awoxta seninki gibi bi çizgi görsem havalara uçardımAşkım ben o kadar ümitsizim ki görsem de o çizgiyi hamile değilim diyorum
Normalde işte geçen hafta beta 0 çıkınca bu hafta idrarın pozitif çıkması tıhafıma gittiDiğer marka testlerde çok yalancı pozitif gördüm ama Awox da kuruma bile görmedim awoxta seninki gibi bi çizgi görsem havalara uçardım
Bende awox ile öğrendim şuan karnımda maç yapıyor seninde pozitif bence kan vermelisinBilmiyorum ben bu akşam test yaptırabilirim
Ahahhaha inşallah benim ki de yaparBende awox ile öğrendim şuan karnımda maç yapıyor seninde pozitif bence kan vermelisin
Bunlarda testlerim çiçeğim kuruma yapmıyor kesinlikleAhahhaha inşallah benim ki de yaparakşam kan vericem aşkım benim koca sabırsız verelim dedi
Gitmesin gitmesin Rabbim nasip edince ediyor regl olup gebe olduğunu öğrenenler bile varNormalde işte geçen hafta beta 0 çıkınca bu hafta idrarın pozitif çıkması tıhafıma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?