Kafam çok karıştı

Var gibi görünüyor canımm ama dpo 6 erken. 6-12 arası tutunuyor bebiş. İki gün sonra tekrarla bence net olursun . Varsa gözün aydın diyelim
Doktor'la görüştüm üç gün sonra beta bakalım dedi bakalım hayırlısı. Dayanabilirim inşallah üç gün

Aslında beklediğinde çıkmamıştır, çok siliktir sen fark edememişsindir :) pembeliği sonra daha belli olmuştur. Awox pembe renk yanıltmaz diye düşünüyorum hayırlı olsun diyelim mi
Ay inşallah ya... Yok kız gördüm ben pembeliği 7 buçukta yaptım 35 geçe hafif çizgi oldu şok oldum inanamadım kuruma çizgisi olmuştu geçen duratest miydi neydi çok üzülmüştüm şimdi sevinmek istemiyorum açıkcası

Sevin

Benimde öyle sebepsiz 1 buçuk seneyi geçti olmuyor bazen bende diyorum sebep olsa peşinden giderdik bişeyler yapardık ama bişey olmaması da içini rahatlatıyor. Artık saldım o moda geldim

Diğer marka testlerde çok yalancı pozitif gördüm ama Awox da kuruma bile görmedim awoxta seninki gibi bi çizgi görsem havalara uçardım
Normalde işte geçen hafta beta 0 çıkınca bu hafta idrarın pozitif çıkması tıhafıma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…