kafam çok karıştı

maatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
180
0
116
Antalya
selam kızlar şu 1 haftadır daha doğrusu 3-4 gündür kafam çok karıştı . Eski sevgilimle biteli 2 yıl oldu nerdeyse baya ilgiliydi bana karşı ama bir kaç olay oldu ve ayrıldık sonra arkdş gibi konuştuk ve ben konuşmayı kestim . bundan 8 ay önce birisiyle başladık tamam çok iyi ama işlerinden dolayı pek ilgi göstermiyor anlayışlı davranmaya çalışıyorum önce hiç böylle değildim yani 1 mesajıma cvp gelmesin hemen burnundan getirirdim eski sevgilimin ama şimdi haddinden fazla anlayış gösteriyorum . tamam o da benimle ilgilenmeye çalışıyor ama yetmiyor mu ne anlayamadım. Ve 3-4 gündür eski sevgilim aklımdan çıkmamaya başladı şimdiye kadar 2 yıl oldu hiiç özlemediğim çocuğu özler düşünür oldum sizce neden kafayı yemek üzereyim bana bir akıl verin

belkide eski sevgilin daha anlayıslıydı hani burnundan getirirdim dedinya sana karsı daha altan alıcı bir tavrımı vardı simdiki sevgiline gore ondan ozlemis olabilirsin..

belkide eski sevgilin daha anlayıslıydı hani burnundan getirirdim dedinya sana karsı daha altan alıcı bir tavrımı vardı simdiki sevgiline gore ondan ozlemis olabilirsin..

daha anlayışlıyı geçtim ne dersem pekiydi gerçi o da sadece 2 yıllık ilişkinin 1 yılı pekiydi ama nasıl diim mesaj attığım an işi olda bile cvp verirdi bilmiyorum sevmediğimi düşünüyordum 2 yıldan sonra mı depreşti kafam çok karışık . Şimdiki de ilgilenmeye çalışıyo ama orgnzsyonn şirketinde olunca sabahdan akşama çalışıyo

eski sevgilini fazla üzdün olup olmadık şeyleri büyüttün demişsinya msjıma cvp gelmesin burnundan getirirdim.. şimdi gördünki öyle yapmadanda oluyomuş gerek yokmuş.belki o nedenlerden yıprattın ilişkini ve şimdi pişmanlığını anladın.
başıma geldiği için söylüyorum sakın yanlış anlama.bende aynı senin gibiydim.

eski sevgilini fazla üzdün olup olmadık şeyleri büyüttün demişsinya msjıma cvp gelmesin burnundan getirirdim.. şimdi gördünki öyle yapmadanda oluyomuş gerek yokmuş.belki o nedenlerden yıprattın ilişkini ve şimdi pişmanlığını anladın.
başıma geldiği için söylüyorum sakın yanlış anlama.bende aynı senin gibiydim.

evet aslında hala öyle olmak istiyorum ama yapıyorum. o ilişkimin bitmesi bundan değildi aldatıldım ama neden bu kadar düşünüyoruumm hiç aklımdan atamıyorum yaa deliricek gibi oldum

senin de dediğin gibi eski sewgili onunla anlaşıyo olsaydın dewam eder di ilişkiler bitince tekrar başlayın ca eski tat tuz olmu yo ben ce yenisininde daha ilgili olması lazım ben ce

ah cnm yaa..ozaman düşünmemeye çalış aldatıldığını söylüyosun devam etsen daha kimbilir neler yaşıcaktın.

İlgiye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum...
İşi dolayısıyla seninle yeteri kadar ilgilenmeyen yeni erkek arkadaşın eskisini aratır olmuş..
Kafanı toparlayıp mantıklı kararlar almanı dilerim..

senin de dediğin gibi eski sewgili onunla anlaşıyo olsaydın dewam eder di ilişkiler bitince tekrar başlayın ca eski tat tuz olmu yo ben ce yenisininde daha ilgili olması lazım ben ce

devam ederdi de işte aldatılmışlık gurur falan kıskançlık derken olmadı ama şimdikinin bu ilgisizliği nedeniyle onu çok özler oldum hayatta kıyaslayan bir insan değildim ama bir kaç gündür o olsa işi olsa da msj atar arardı görüşmek isterdi demekten kendimi alamıyorum

İlgiye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum...
İşi dolayısıyla seninle yeteri kadar ilgilenmeyen yeni erkek arkadaşın eskisini aratır olmuş..
Kafanı toparlayıp mantıklı kararlar almanı dilerim..

Aslında yenisi çok iyi ya bende seviyorum öbürüne karşı hissim yok sanıırım sevgilisyle fotosunnu gördüğümde içim cız bile etmedi sanırım sadece ilgisini özledim bana karşı olan sıcaklığı

ah cnm yaa..ozaman düşünmemeye çalış aldatıldığını söylüyosun devam etsen daha kimbilir neler yaşıcaktın.

haklısın canım bende düşünmemeye çalışıyorum ama yok daha fazla düşünüyorum birde bugün tesadüf ara ara bulamadığım yüzük vardı ismi yazan o çıktı karşıma sanki oyun gibi

bu durumu konuşmalısın ozaman sevgilinle.senin derdin eski sevgilin değil aslında.ilgilenmesi arayıp sorması üstüne düşmesi bunları istiyosun sen.şuanki ilişkindede bulamayınca mecbur kıyaslama yapıyosun.

bu durumu konuşmalısın ozaman sevgilinle.senin derdin eski sevgilin değil aslında.ilgilenmesi arayıp sorması üstüne düşmesi bunları istiyosun sen.şuanki ilişkindede bulamayınca mecbur kıyaslama yapıyosun.

o bana en başından söyledi işim var hani sürekli ilgilenemem diye ama ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim bunu söylediğimde de ilgilenmiyorsun diye ben sana söyledim işim var işim gereği diyor haklı ailesine bakıyor ama bayanz işte ne kadar anlasak da ilgi istiyoruz çiçek gibiyiz

Back
X