- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
Merhaba arkadaşlar.. Nerden Başlayacağımı bilmiyorum. Nişanlımla gurbette tanıştım,Yani memleketlerimiz farklı, ailesi çok iyi beni de çok seviyorlar. İlk ve tek gelinleriyim. Yalnız memleketlerimiz uyuşmadığı için adetlerimizde uyuşmuyor.. Mesela Bizim oralarda Bayramdan önce kızı baştan aşağıya giydirirler, yada altın takarlar. Bunlarda öyle birsey yok bırak giydirmeyi bayramlaşmaya bile gelmediler biz gittik ilk gün annemle. (Annemle yalnız yaşıyoruz). Ne bileyim mesela misafir geldiklerinde geline hediye getirilir bizim orda ablamlarda ben öyle gördüm. bence bu her yerde böyledir. Bir sorun daha var oğullarını çok seviyorlar ama hiç bir düğün telası yok onlarda 11 aylık nisanlıyız ne alışveris ne ceyiz bisey yapmaya niyetleri yok gibi. Sözde düğünü Kurban Bayramından sonra yapacağız diyorlar ama ne ev ne esya hiç birsey yok ortada. Yerleri var Ev yapıcaz dediler hala icraat yok.. kiraya çıkacaz böyle giderse.. Birde adetler uyuşmadığı için çeyizde kız erkek tarafı ne alınır ne yapar diye soruyoruz kaynanama söylemiyor ?? Çalışıyorum diye mi bu kadar rahatlar ?? Normal mi sizce yaptıkları ?:2:
Son düzenleme: