• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam Çok Karıştı....

Kızlar belki bana düşmez ama hiç size yakışıyo mu ?
Nişanlı olmak bi üstünlük değil
Oh sana iyi ki de bişey almamışlar layık değilsin demek te hoş değil
Kimi neyin beklediği belli olmaz tabi ki ama kaç yaşında insanlarız bi yüzük belirleyemez dimi bizim değerimizi ?
Yapmayın lütfen

Evimiz yapılırsa onların evinin hemen yanına yapılacak. Bende Kira ödeyeceğime kendi evimdi oturmak istuyorum bilmiyorum kızlar ne kadar doğru bu karar ? Kiraya çıkıp uzakta oturmak mı ? yoksa kendi evimmi ?

Benim çok iç içe olmaktansa kiradan yana tercihim olurdu. Apartman mı olacak? Tüm kardeşler falan bir arada oluyor ya? Bu bana kabus gibi geliyor. Arkadaşlarımdan biliyorum. Hiçbir özelleri yok, kayınvalide zırt-pırt geliyor, sonra bir sürü çocuk sürekli bir aşağı bir yukarı... Eminim artıları da vardır. Dışarı çıkarken çocukları birbirlerine emanet edebiliyorlar mesela. Aynı bahçe içinde oynuyor kuzenler.

Bana göre değil. Ben yalnız kalmak istediğimde kapımı kapatıp, telefonu fişden çekebilmeliyim. Seviyorum, şimdi kapı çalar diye gerilmeden kafama göre vakit geçirmeyi :D

Asalet; senin yaptığın tavırları ve düşünceleri içermiyor maalesef:)
25 yaşındayım ve evde kalmış kız bunalımını yaşamıyorum.
Zira merak ettiysen söyleyim güzel bi ilişkim var gayet yerinde gayet güzel ilerliyor:) Ama evde kalmış kız bunalımını yaşayan sensin ki bunları sorun etmeye başlamışsın bile zira sende biliyorsun ki her nişanın sonu evlilikle noktalanmıyor.
Bu arada istedikleri halde böyle davranıyorlar birde istemeseler kimbilir ne yapıcaklar dimi şekerim:)

Canım kendine göre haklı olabilirsin ama olayları bu boyuta getirmeyin lütfen burda en basit sorunu bile paylaşıp çözüm arıyoruz arkadasta derdini anlatmış düşüncemizi sormuş bende olsam takardım kafaya yani bu maddiyata düşkünlük degildir her nişanlılı kız gibi herşeyin en güzelini istiyor ve bence hakediyorda lütfen yanlış anlama

Benim çok iç içe olmaktansa kiradan yana tercihim olurdu. Apartman mı olacak? Tüm kardeşler falan bir arada oluyor ya? Bu bana kabus gibi geliyor. Arkadaşlarımdan biliyorum. Hiçbir özelleri yok, kayınvalide zırt-pırt geliyor, sonra bir sürü çocuk sürekli bir aşağı bir yukarı... Eminim artıları da vardır. Dışarı çıkarken çocukları birbirlerine emanet edebiliyorlar mesela. Aynı bahçe içinde oynuyor kuzenler.

Bana göre değil. Ben yalnız kalmak istediğimde kapımı kapatıp, telefonu fişden çekebilmeliyim. Seviyorum, şimdi kapı çalar diye gerilmeden kafama göre vakit geçirmeyi :D

Ev müstakil olucak apartman değil canım. Belki ilerde apartman yapılabilir ordada kvlerle otururuz eltim yok tek gelinim sanmıyorum öyle çoluk çocuk olacağını. Çalışan bir bayanım ilerde çocuğum olduğunda kv rahatlıkla bırakabilirim diye düsünüyorum ama artıları olduğu gibi eksileride var ...

En azından ben nisanlıyım ve beni gelip Allahın emriyle istediler ya seni isteyecekler mi malum :9: Neyse Bak işine.. Birseyleri ispat etmek zorunda değilsin..

:)
Yüzümde bi tebessüm oluşturdun :)
Zira ben milletin anasına babasına güvenmiyorum bi ev sahibi olmak için yada evlenmek için.
Yada ailelerin kararına göre bir şeyler yapmıyoruz:)
Biz birey olarak kendi başımıza karar veriyoruz ne yapacağımızı :)
Hani senin gibi aah bana bunu almadılar şunu almadılar ah ahh nişanım uzadııı evlilik lafı yapmıyorlar derdim olmayacak:)
Ben işe girdiğim zaman herşeyin zamanı gelmiş olucak ve ailelerin lafı değil bizim lafımız geçmiş olucak.
Medeni insanlar gibi kararlarımızı kendimiz veriyoruz şekerim.Sen yorma kendini bana bir şey yazıcan diye aynı kulvarda değiliz olamayızda:)
Sen bak bir daha ki bayrama üstüne başına bir şey aldırtmaya altınını taktırmaya, hatta düğüne ikna etmeye çalış bak kaçırırsın adamı sonra :) hadi canım sen derdine çare ara burda çok fazla kişi var elbet sana yardım edicek birini bulursun :)

Bence de
Kiraya bile gidilsin ama aynı binaya gidilmesin
Hatta aynı sokak bile sorun olabiliyomuş :1:

Ben kendi annemden de kayınvalidemden de uzak bi semt tercih ettim işim için, şimdi baktığımda en doğru kararlarımdan biriymiş diyorum :6:

Anladım. İnşallah herşey gönlünce olsun arkadaşım. Senin konuşman zor, ama eşin ailesiyle konuşsun açık açık. Kurban bayramı ertesi demedik mi, bu ev biter de döşenir mi o zamana diye bir sorsun, niyetleri nedir az çok belli ederler sanıyorum.

Canim bazi seyleride nisanlinla konus bence. Yani bayramda gelmemeleride tuhafima gitti. Nisanlin dememismiki anne gidelim bayramlasmaya diye. Ayrica dugun zamaninin konusulmus olmasi gerekiyordu. Hayir nisanlin bisey demiyor mu annesine bu konuda. Bazi seyleri onla konus fazla bunaltmadan yazik oda iki arada bi derede kalmasin.

Zira ben milletin anasına babasına güvenmiyorum bi ev sahibi olmak için yada evlenmek için.
Hani senin gibi aah bana bunu almadılar şunu almadılar ah ahh nişanım uzadııı evlilik lafı yapmıyorlar derdim olmayacak:)
Ben işe girdiğim zaman herşeyin zamanı gelmiş olucak ve ailelerin lafı değil bizim lafımız geçmiş olucak.
Medeni insanlar gibi kararlarımızı kendimiz veriyoruz şekerim.Sen yorma kendini bana bir şey yazıcan diye aynı kulvarda değiliz olamayızda:)
Sen bak bir daha ki bayrama üstüne başına bir şey aldırtmaya altınını taktırmaya, hatta düğüne ikna etmeye çalış bak kaçırırsın adamı sonra :) hadi canım sen derdine çare ara burda çok fazla kişi var elbet sana yardım edicek birini bulursun :)
Gerçekten şu yazdıkların hiç hoş değil hiçte güvenme o parana başında büyük var ondan böyle konuşuyorsun size laf bile bırakmazlar iş ciddiye bindimi böyle böbürlenmenin anlamı yok.Kızın başında büyüğü yok elbetteki bazı konularda sıkıntı çekecek bu yüzden mevzuyu getirdiğin yere bak çok ayıp gerçekten.Çalışınca kendinizi bişey sanıyorsunuz nedir bu kibir bu ukalalık anlamıyorum...

konu nerelere gtmiş maşallah.

kendi nacizane fikrim; hepsinin cevabı nişanlında. çeyizdir bohçadır takıdır bu tarz şeyleri hiç sevmem ve hiçte istemem. kendi paramla kendim yaparım. sonra ilk sorunda laf ederler takısını bohçasını aldık en iyisini aldık yaranamadık falan gibisinden laflara..
sen en iyisi nişanlına sor bizim durumumuz ne olacak diye. bayram ve erkek tarafı bayramlaşmaya gelmeli bizde böyle de. birazda ayak uydurulması lazım. ama sen söylemeden sizin adetleride bilemezler değil mi?

Gerçekten şu yazdıkların hiç hoş değil hiçte güvenme o parana başında büyük var ondan böyle konuşuyorsun size laf bile bırakmazlar iş ciddiye bindimi böyle böbürlenmenin anlamı yok.Kızın başında büyüğü yok elbetteki bazı konularda sıkıntı çekecek bu yüzden mevzuyu getirdiğin yere bak çok ayıp gerçekten.Çalışınca kendinizi bişey sanıyorsunuz nedir bu kibir bu ukalalık anlamıyorum...

Bana destek olduğun için teşekkür ederim canım. İyi yada kötü eleştirilere açığım ama hakaret etmelerine dayanamıyorum. Benim konuyu açma sebebim para mal mülk değil aslında ne bileyim her nişanlı kız ister ya böyle seyler yaşamayı, yaşayamıyorum diye ama şimdi Yorumları okuyunca Herkesin haklı olduğunu anladım ve şu an sizler gibi düşünüyorum hiç bişey umrumda değil önemli olan huzurum. HEPİNİZ HAKLISINIZ... :16:

Ukala insanlardan hiç haz almamışımdır hiç bir zaman amaç sadece seni savunmakta değildi canım hoşuma gitmeyen şeyleri dile getirmekti.Ve maddiyat mevzuuna gelince gerçekten huzur getirmiyor mal mülk.Ne kadar yapabilirsen.Azla yetinmeyen çoğunu bulamaz derler.Bizde öyle evlendik ama huzurumu hiç bir şeye değişmem Rabbim gönlünce versin.Tamamına erdirsin inşAllah..

Geç bi alıntı ama şimdi girdim siteye.
Can çıkar huy çıkmaz derler benimde lafım içimde kalmaz.
1-Parama güvenmem.Zira milyarder değilim orta halliyim.
2-Başımda sadece annem var.
3-Ben çalışmıyorum.
4-Bilmeden atıp tutmayın.
5-Kendini bilmezlere karşı hiçte anlayışlı olmam acımam umrumda olmaz.
6-Hadi selametle! Anladınız?:34:

Kusura bakma arkadaşım ama şu yorumda ukalalıktan başka bişey görmüyorum.Hoş mu sence tanımadığın biri için bunları söylemen.Bak bana diyorsun beni tanımadan konusma diye ama aynı şeyi kendin yapıyorsun.Burda amacım kimseyi savunmak avukatlığını yapmak değil usluba dikkat çekmek.Kusura bakma da hakaret eder vari kimseyle konuşmaya hakkın yok kimse çocuğun değil..

Kusura bakma arkadaşım ama şu yorumda ukalalıktan başka bişey görmüyorum.Hoş mu sence tanımadığın biri için bunları söylemen.Bak bana diyorsun beni tanımadan konusma diye ama aynı şeyi kendin yapıyorsun.Burda amacım kimseyi savunmak avukatlığını yapmak değil usluba dikkat çekmek.Kusura bakma da hakaret eder vari kimseyle konuşmaya hakkın yok kimse çocuğun değil..

Kesinlikle öyle....

nekadar komplekslisin ki bu düşündüklerini ben gerçekten düşünmedim hayatta çok şükür gerekte duymadım kimsenin parasına puluna... Sadece birazz ÜSLUP ÜSLUP ÜSLUP.....

Son düzenleme:
kaynanan sna hediyeler alsa..
bayramlar gelemesede telefon açsa..
özel günlerde hatırlasa minikte olsa hediyeler alsa gönlün hoş olur..
hani kalbi okşamak varya onu yapmış olurlar..
ama bazı insanlar düşünemiyor.. buda belki onlardandır bence bu konularda beklentini fazla tutma ve yoluna bak..
yani nişanlınla aran iyiyse gerisi düşünme derim

Nişanlımla hiç bir sorunum yok Allah'a şükür. Odafarkında Umursamadıklarının kızmış durumda.. gidicem uzaklardan ev tutucam görcekler dedi dün aksam.
,

Valla ben sana samimiyetimle bişey söyliyim mi? Canım ilerde huzurlu bi hayat istiyosan bence de nişanlının bu fikrini sonuna kadar destekle -fişekle ve aileye eeenn uzak yerden tutun evinizi.Kafa rahat, sorun yok laf yok söz yok.Karışan yok. Ooohh. Azcık örf adeti ailenin öğrenmesinde belkide sizin bu tavrınız etkili olur.Neticede örnek veriyim bayram ziyaretlerini önemsemeyen(!) bu aile, siz evlendikten sonra illakı sizin onları ziyaret etmenızı beklicek.Kendi hatalarını sizden uzak kalarak zamanla düzeltmelerini nişanlınla senin mutluluğunuz için temenni ediyorum...

Back
X