kafam cokkkk karisik yardimmmmm

cografyaci esso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
5
0
1
mrh yeni uyeyim.benim derdim esimin cocuk istegi suan yuksek lisans yapiyorum ve kpss ye giricem.meslegimi elime alip kendi parami kazanmak istiyorum.1 kizim var esim 2.cocuk icin surekli baski yapiyor.ama ben istemiyorum her seferinde bu yuzden tartisiyoruz.birde 2.bi cocukla nasil bas ederim korkuyorum gercekten.2 cocuk nasil idare edilir gozumde cok buyuyor.bana tavsiyelerinizi bekliyorum

sakin konusmak mumkun degil zaten cok sinirli biri.her seferinde bir tartisma anlatamiyorum.zaten calismama hep karsiydi.boyle yaparsan beni evden sogutursun diyor.

Çocuk yapmak birlikte alınan bir karar olsa da bu kararda kadının söz hakkı %60 olmalı bence. Kendinizi hazır hissetmiyorsanız eşinize bunu düşünmediğinizi ve nedenlerinizi ciddi bir şekilde anlatın.

Tavsiyem; ne dünürü küstür ne kızı ver

Yani bi sekilde oyala esini sennin istedigin zamana kadar.

Güzellikle tabi ama

. Zorla cocuk yapilmaz .

hem de 2.si.

Sakin yapim de kurtulim deme sonra cok pisman olursun.
Esine disardan baski olabilir 2.yi yapin diye

. Malum bizim toplumda cocuk isi esler arasi karar verilmez, herkes karisir,

benim ilk çocuğum...
ben de yüksek lisansın tez aşamasındayım 1 senedir... dersler bittiği için tezi de bitiririm dedim ama mümkün olmadı ve uzadı maalesef. sizin için 2 çocukla daha zor olur bence

sakin konusmak mumkun degil zaten cok sinirli biri.her seferinde bir tartisma anlatamiyorum.zaten calismama hep karsiydi.boyle yaparsan beni evden sogutursun diyor.
söyle o vakit becerebiliyorsa kendi doğursun Allasen doğru söyle çocuk bakımına yardımcı oluyor mu sırf görmek için çocuk yapılmazda ..eşinin ağzına küreğnen vurasım geldi yolla bize o sinirini bir köreltelim biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…