Doğuma Hazırlık kafam karışıık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

alirem

elifim..
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
463
7
46
Kayseri
annem ve etradfımdakiler heyvanlara fazla bakmamamı hatta hiç bakmamamı söylüyolar yoksa bebek hayvanlara benziyormuş öle bişi var mı yoksa batıl inanç mı

çok saçma olurmu öyle şey o zaman evlerinde kedi köpek gibi hayvanları olan hamileller ne yapıyo bebek doğana kadar bodrumamı bağlıyorlar için rahat olsun benim ilk hamileligim de kedi vardi evimizde evimiz babçeliydi haliyle kedi çoktu maşallah yakışıklı bır oğlum var böyle şeylere gülerim ancak sende gül cocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

Eskiler hep söyler böyle şeyler.. Ama onu şöyle biliyorum ben ;

Hani birine bakarsın da manaa bulursun yaaa ne bilim örnek olarak mesela aaa şu adama bak ayı gibi kıllı yada ne bilim şu çocuğa bak ne kadar çok saçı var kaşı var vsss hamileyken böyle şeyler söylenince olurmuş derler bizim eskilerde.. Sen böyle şeyleri kafana takma tabii ama kimseye mana bulmak iyi bişeyde değil sonuçta...

ya eskiler hep öle söyler...ben öğretmenim bir de çok kızdığım sinirlendiğim çocuklar var..benimkisi de onların karması bi çocuk olcak bu gidişle:))

valla gülemicem sana inan ben de 9 ay saçımı kestirmemiştim çocugun ömrü kısalır batıl inancı yuzunden maalesef takılıyoruz hamileyken hele herşeye ama inan ben hep köpeğime baktım sevdim onu.. dünyalar güzeli de bir evladım oldu çok şükür. ama için rahat etmicekse yine de bakma :) nasıl huzurlu olucaksan öyle yap !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…