• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karışık ..bana yardım lütfenn..

egeada2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
316
2
68
Şanlıurfa
Ben p.tesi tayin isteyeceğim eskişehir ve denizli..fakat eskişehiri detaylı bilmiyorum,mesela sadece çok güzel ve sosyal bi yer diye biliyorum..fakat ev almak..kiralar nasıl bilmiyorum.bana yardımcı olur musunuz..ben şuan urfadayım lüks bir evde oturuyorum ve evim çok geniş ve ferah..benim evim gibi evlere bakıyorum 1200-1500 kira eskişehirde..hangi semte bakıyorum onu da bilmiyorum ya..bana yardımcı olursanız sevinirim..

canım eskişehiri bilmiyorum ama denizlide de kiralar mevkisine göre değişiyor. kınıklı çamlık, kıbrıs şehitler çok pahalı yerler diğer yerler daha uygun.

Eskişehirde de çok lüks daireler var bursaliyim fakat esk.. Bilirim,
Tepebaşi, batıkent taraflara bakabilirsin,
600e 700 cok güzel luks bir dairede oturabilirsin..

İl dışı öğretmen ataması sanırım :)) Hayırlı uğurlu olsun Urfadan daha iyi ve ne yazık ki daha pahalı olduğunu tahmin ediyorum Eskişehiri öneririm ama güzel bir şehir..

Lüks demişsiniz ama herkezin beklentisine göre değişebilir,
Göreceli bir kavram..

Geçen ay gittim denizliye; en lüks evi 100 liraya da verseler yaşanmaz o şehirde. Köy gibi resmen. Hiç ama hiç gelişmemiş. Eğer gelişmişlik ve sosyallik arıyorsanız mutlaka Eskişehire gidin. Denizlide Cuma saatinde oturacak bir cafe bile bulamadım. Bir ağacın gölgesinde 100 tane insan oturmuş hepsi birbirini gözetliyordu :S

kesinlikle Eskişehir'i yazın.her açıdan güzel ve yaşanılabilir düzenli bir şehir.

Geçen ay gittim denizliye; en lüks evi 100 liraya da verseler yaşanmaz o şehirde. Köy gibi resmen. Hiç ama hiç gelişmemiş. Eğer gelişmişlik ve sosyallik arıyorsanız mutlaka Eskişehire gidin. Denizlide Cuma saatinde oturacak bir cafe bile bulamadım. Bir ağacın gölgesinde 100 tane insan oturmuş hepsi birbirini gözetliyordu :S

eminim Denizli'de size bayılmıştır. laflarınıza dikkat edin lütfen. hiç kimse memleketine köy denmesini istemez.

benim yaşamak istediğim şehirde medeniyet önemli,birbirini gözetleyen insanlar..en rahatsız olduğum şey..siz nerede yaşıyorsunuz?

Denizli'yi bilmiyorum. Fakat Eskişehir cıvıl cıvıl yaşayan bir il.

Örneğin Vişnelik mahallesi. İki üç katlı yarı binaların estetik görünümü. Mütevazi ve çok şık.

Porsuk nehri civarı. Çiğ börekleri. ..

Beğeniyorum Eskişehir'i. Pozitif bir enerjisi var.

Ücret konusunda ortalama bilgi edinmek için hürriyetemlak, milliyetemlak, sahibinden.com vesaire sitelerde istediğiniz özellikleri seçin, aratın. Soru işaretlerinize görsel ilanlar ve ek bilgiler ile ayrıntılı yanıt bulursunuz.

Denizli'yi bilmiyorum. Fakat Eskişehir cıvıl cıvıl yaşayan bir il.

Örneğin Vişnelik mahallesi. İki üç katlı yarı binaların estetik görünümü. Mütevazi ve çok şık.

Porsuk nehri civarı. Çiğ börekleri. ..

Beğeniyorum Eskişehir'i. Pozitif bir enerjisi var.

Ücret konusunda ortalama bilgi edinmek için hürriyetemlak, milliyetemlak, sahibinden.com vesaire sitelerde istediğiniz özellikleri seçin, aratın. Soru işaretlerinize görsel ilanlar ve ek bilgiler ile ayrıntılı yanıt bulursunuz.

baktım ama ilanlar net bi örneklem oluşturuyor mu bilemedim..genelde 1+1 apartlar var..eski evler 700-800 lüks evler 1200-1500 ben ayda 4000 lira gelirle 1500 tl veremem..

baktım ama ilanlar net bi örneklem oluşturuyor mu bilemedim..genelde 1+1 apartlar var..eski evler 700-800 lüks evler 1200-1500 ben ayda 4000 lira gelirle 1500 tl veremem..

valla ev ilanlardan aranızsa pahalıya gelir. semt semt gezmek gerek bence. lüks olsun istiyorsunuz ama 1500 veremem diyorsunuz eskişehir için . eskişehir pahalı bir yer sonuçta.işiniz zor o zaman Allah kolaylık versin

valla ev ilanlardan aranızsa pahalıya gelir. semt semt gezmek gerek bence. lüks olsun istiyorsunuz ama 1500 veremem diyorsunuz eskişehir için . eskişehir pahalı bir yer sonuçta.işiniz zor o zaman Allah kolaylık versin

haklısınız ama herkes rahat etmek istiyor işte..insanın gördüğü standarttan vazgeçmesi maalesef zor oluyor..ama şunu söyleyeyim 1500 tl uçuk bi fiyat..800 -900 olsa anlarım..

Emlak şirketlerine başvurduğunuzda 1000 tl ile şahane bir evde oturabilirsiniz diye düşünüyorum.

Aslında şu da var, şehri tanımak, yerleşik düzen kurmak istediğiniz semti araştırabilmek için kısa bir süre eşyalı daire de kalınabilir.

Bu şıkta da ev sahipleri kısa süreli olunca kiraya vermek istemiyorlar.

Belki pansiyon veya otel düşünülebilir.

Bulunacağınız ili tanımadan bilmeden yerleşmeye çalışmak, ev aramak, hangi semt soruları akıl karıştırıcı. Çok haklısınız. Bu yüzden dedim ön tanıma yapılabilir belki diye.

Back
X