- 18 Kasım 2015
- 13.592
- 17.099
- 298
- 36
31 malesef. 5 yıl olucak evleneli. Bilmiyorum yengem hastanede çalışıyo nolcağı belli olmaz iyiye de gidebilir kötüye de dediyaşınız kaç?
doktor Haziran a kadar anca düzeleceğini düşünüyor demek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31 malesef. 5 yıl olucak evleneli. Bilmiyorum yengem hastanede çalışıyo nolcağı belli olmaz iyiye de gidebilir kötüye de dediyaşınız kaç?
doktor Haziran a kadar anca düzeleceğini düşünüyor demek![]()
O konuda haklısınız ama süreç ne kadar sürer bilmiyo kimse ve 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim çok zaman kaybetmek istemiyorum benden önce sonra evlenen herkesin 2 3 çocuğu var içim acıyokendinizi riske atmayın, hatta bunun da ötesinde şunu söyleyeceğim.. durum kritik, henüz pik yapmadık türkiyede. pik yaptığımızda sayı tahminlerin ötesinde olacak. doktorlar yakın temasta, onlar da hasta oluyor. emekli doktorlar dahi göreve çağırılabilir.
bence eğer sizin için ölümcül bir değilse yani bu ameliyat olmadığında ölme riskiniz yoksa doktorunuzu da meşgul etmemiş olun. belki kendisine salgına destek için ihtiyaç duyulacak.
herşey düzeldiğinde eminim süreciniz sıkıntısız ilerleyecek, bebeğinize sağlıkla kavuşacaksınız..
Bende öyle duydum ama doktorum kapalı ameliyatları yapıyoruz dedi. Hemen tüp bebek olmucak en az 1 en çok 3 ay geçici menapoz süresi olucak eğer o durum olmasa direk ertelerim zatenHaber gördüm yeni bir haber bütün ameliyatların durdurulduguna dair önemli olmayan....
Kistinizin boyutu ne ne aşamadasınız bunlar önemli
Ayrıca tup bebek bu salgında mı uygulanacak
Bebegın anne bagısıklıgını dusurdugune inanıyorum
Ayrıca stresli bir gebelik olur bu aşamada bana göre tabiki
Elimden geleni Yapıcam düşürmemek için dedi. Asla olmucak diyodum ama kist rahimi kaydırmış ve tutmasına engel olur tüp bebeğin dedi muayene olduğum 2 güvendiğim doktor da. O yüzden malesef mecburumÇikolata kisti ameliyatından sonra yumurtalık rezervinin düşecegini söyledimi doktorunuz...
Birde kistiniz beri nerede?
O konuda haklısınız ama süreç ne kadar sürer bilmiyo kimse ve 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim çok zaman kaybetmek istemiyorum benden önce sonra evlenen herkesin 2 3 çocuğu var içim acıyoBi yandan da gerçekten sağlık herşeyden önemli diyorum..
Kapalı ameliyat olduğu için olabilir diye düşünüyorum. Hemen olmucak transfer en az 1 en çok 3 ay geçici menapoza sokucak doktorum. Ah keşke Bi kaç ayda geçiceği keisn olsa beklerim ama doktorum hazirana kadar olmaz bidaha diyoKist tehlikeli değilse erteleyin tabiki. Bu durumda hastane ortamına girilir mi hiç. Helede ameliyata. Birde tüp bebek tedavisi hergün nerdeyse hastanede olmanızı gerektirir. Zaten hormonlarıda yükleniyorsunuz. Bağışıklık filan hak getire.
Olduda herşey yapıldı tuttu. Bebeğe geçme olasılığını düşünmek bile fena.
Bir kaç ay daha sabretmekte fayda var. Elbet buda geçecek.
Çok az kişi var ama gidince cidden insan paranoyak oluyo acaba virüslü biri buraya dokundu mu oturdu mu diye.. Valla moral falan kalmadı malesef adetim bile kesildi stresten..Özellikle hastanelere gitmeyin diyorlar.salgın için en Tehlikeli yerler arasında. Ama siz bilirsiniz tabiki.
geçmiş olsun.moralinizi yüksek tutun. Gitmeniz gerekirse hiç maskenizi çıkarmayın.
Geçici menapoza sokucak doktorum en az 1 en fazla 3 ay. Onun yaza denk gelme ihtimali de beni aslında düşündürüyor normalde yazın bile çok zor geçer benim için aşırı bunalırımMudehalenin haziran ayından sonraya kalmasında ne gibi bir sıkıntı var ki ? Geç olsun güç olmasın diye bir ata sözümüz var...ben sizinle aynı durumda olsam biraz sabreder yüreğim ağzımda hastahane -doktor kontrolune gidecegime güle oynaya gidecegim tarihe kadar beklerdim.
Pztsye kadar düşünücem dedim doktoruma snaırım eşimle konuşucaz bu durumu. Şu menapoz durumu korkutuyor malesef yaz aylarında ciddi sıkıntı yaratır banahazirana kadar bekleyin derim ben
Malesef yumurtalığımı kaydırmış diğer tarafa ağrısı da oluyo yıllardır.. Tüp bebek olsa zaten asla başlamazdım ama kapalı ameliyat diye düşünüyorum sadeceEğer bekleyebiliyorsaniz bekleyin.. Ama kistiniz yumurtaliklariniza zarar verecekse ameliyatı olun.. Tüp bebek tedavisinde ertelemenizi tavsiye ederim..
Teşekkür ederim fikriniz için gerçekten mikrop yuvası aslında şuan ama işte bebek için değer mi acaba diyorumBekleyin derim, cidden ihtiyac olmadikca hastaneye gitmeyin. Hazirana kadar beklerdim ben olsam
İşte bu ihtimal beni düşündürüyor ya daha kötü olursa herşey..Bence ameliyatınızı olun çünkü virüsün daha da yayılma durumu var. 2-3 ay sonrasında virüsün biteceğinin garantisi yok. Belki de ileride hastanelere hiç gidemeyeceğiz. Riske atmayın.
Hemen tüp bebeğe başlamıcaz geçici menapoza gircem o yüzden diyorum olsam mı acaba diyeşu dönemde ameliyatida çocuk yapmayida tedaviyide duşünmezdim ben.
tedavi sürecinde özellikle çok sık hastaneye gitmeniz gerekiyor.
kullanilam ilaclar herkeste ayni seyi yaparmi bilmiyorum ama beni patlamaya hazie bir bombaya cevirmisti.
suan icinde bulundugumuz sıkıcı durum devam edee onune gecilemezse o ilaclarla birlikte uzerinizde nasil bir baski olacagini tahmin edemezsiniz.
hormonlar icerde horon tepiyor cunku o süreçte.
Ozaman ameliyat olun sonuçta belli değil virüsün nasıl ilerleyeceği ihmal etmeyin..Malesef yumurtalığımı kaydırmış diğer tarafa ağrısı da oluyo yıllardır.. Tüp bebek olsa zaten asla başlamazdım ama kapalı ameliyat diye düşünüyorum sadece
Ya durumlar daha kötüye giderse diye düşünüyorum aslında hastaneye gitmeden asla olmam diyodum ama doktorum daha kötüye gidicrk dediBen su durumda ertelerdim.
Öyle baskı var ki üzerimizde bazen acaba cidden bu baskı için mi acele ediyorum bu kadar diyorum.. Kimse anlamıyor 5 yıla yaklaştı evliliğimiz ama biz 4 yıla yakın sıkıntılar yaşadık eşimle anca toparladık kendimizi tabi kimse anlamıyor. Annem ya öz annem bile hadi olmuyo mu doktora gidin dedipsikolojinizi anlayabiliyorum ancak sanırım çevrenizdekilerin çocuğu olduğu için paniktesiniz daha ziyade. herkesin zamanı vardır ve inanın 31 geç bir yaş değil.
ölümcül bir risk yoksa hem kendiniz hem çevreniz hem de doktorların müsaitliği için ne olur öteleyin. bu inşallah doğacak çocuğunuzun daha güzel bir dünyaya gelmesi için yapacağınız en önemli fedakarlık bence.
Yengem hastanede çalışıyo ve oda diyo nolcağı belli değil iyiye de gidebilir durum daha kötü de olanilir diyo.. Belki de yıllardır ihtimal ettiğim için bu durum gerçekleşti. Ben kistimi öğreneli 7 8 yıl oldu o zamanlar bekardım önemsemedimOzaman ameliyat olun sonuçta belli değil virüsün nasıl ilerleyeceği ihmal etmeyin..
Teşekkür ederim fikriniz için gerçekten mikrop yuvası aslında şuan ama işte bebek için değer mi acaba diyorum
Ama geçici menapoz yaz aylarında olunca zor olur diye korkuyorumHazirana sadece 2 ay kaldi zaten, bence soyle bir 2 ay bekleyin doktorun dedigi gibi. 2 ay cok uzun bir sure degil.
Geçmiş olsun canim,konuşmuştuk seninle baska konuda,demek doktor ameliyat dedi.Allah yardimcin olsun,insallah en kisa sürede hayirlisiyla bir evlat sahibi olursunSelam. Çikolata kistim var ve tüp bebek yapmaya karar verdik muayene edilince önce kisti alıp sonra tüp bebeğe karsr verdi doktorum ve ameliyattan sonra da en az 1 en çok 3 ay geçici uygulanacak. Dün hastaneye gittik kapalı ameliyat olduğu için doktorum Bi sıkıntı olmayacağı söyledi eğer şimdi olmazsam durumlar daha kötü olucak tedavin ertelncrk hazirana kadar dedi. Sizce napmalıyım eğer şimdi olmazsam 3 4 ay belki 6 ay ertlenicrk herşey