Kafam karışık hanim kardeşler

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.367
133
Merhabalar hanimlar ben kendime is yeri acmak istiyorum dukkanda buldum ama ne üzeri karar veremedim esim kozmetik ve aksesuar üzeri ac dedi ama bende taraftarı deilim herkesten fikir aliyorum siz ne dersiniz bi öneriniz var mi ?
Simdiden tsk ederim görüşlerinz icin

Aksesuar guzel olur bence. Kozmetik kalitesiz satmakdansa satmamak daha iyi gibj. Ama aksesuar bol çeşidlerle herkesin dikkatini çeker. Belki el emeyi takilar da anlaşmali fiyatkarla sergilersin. Bir tanidik dukkan oyle yapiyordu. Arkadaşim surekli orada satardi. Tabi karar senin. Her ne açacaksan bereketi ve kazanci bol olsun

Bu arada ulen şöyle bi gocca bulamadım. Ben fikirsiz yer baktım, buldum desem. Adam bana evde oturman bizim için daha karlı der herkes uysal adamları almışşş, geriye de huysuzlar kalmış. 30 yaşında da onu ben almışem

Bence siz olaya tersten başlamışsınız. Önce konu o konuya göre yer bulunur. Her yerde her iş olmaz.

Cokkk iyi fikir aslinda kozmetik bana da ters geldi bilindik magazalara yonelmis insanlar ama sadece aksesuar mesala cuzdan olsun canta ev pandufuna kadar iyi olur gibi

Cokkk iyi fikir aslinda kozmetik bana da ters geldi bilindik magazalara yonelmis insanlar ama sadece aksesuar mesala cuzdan olsun canta ev pandufuna kadar iyi olur gibi
Tecrübeniz yok ise, tek başınıza birmyer işletecekseniz lütfen bir kere daha düşünğn

Tecrübeniz yok ise, tek başınıza birmyer işletecekseniz lütfen bir kere daha düşünğn
Var aslında daha önce kadin ic camasiri sattim ayni yerimde ama yurumedi maalesef insanlar netten alışverişe yönelmiş daha cok bu arada hem esnaf eşi hem esnaf kiziyim ailede var esnaflik :))

Var aslında daha önce kadin ic camasiri sattim ayni yerimde ama yurumedi maalesef insanlar netten alışverişe yönelmiş daha cok bu arada hem esnaf eşi hem esnaf kiziyim ailede var esnaflik :))
Ailede vardır elbette de herkes esnaflığa yatkın olamaz.

Yanlış anlamayın, fikir kafanızda otursun diye soruyorum. İnternette milyon çeşit her bütçeye uygun markalı vs cüzdan varken neden sizin sattığınız cüzdanı almalıyım? Ne sunacaksınız bana ki sizi tercih edeceğim?

Ben yerinizde olsam şirket kurup internet satışına yonelirim. Kira parasını da reklama yatiririm. Hem de az gider olacağı için uyguna da kar edebilirsiniz.

Her şeyi internetten alıyoruz artık, bunu mutlaka görerek almalıyım dediğim hiçbir şey kalmadı sanırım. olmazsa en kötü iade ederim diyorum. Dükkanın bulunduğu çevre nasıl? Reel alışverişe daha mı yatkın mesela insanlar yoksa sanal daha mı çok tercih edilir. Aksesuar daha mantıklı kozmetikten. Sosyal medya hesabı üzerinden reklamını yaparsınız en azından. Genelde öyle yapıyorlar şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…