Kafam karışık hanim kardeşler

dukkan acmadan once bır esnafın yanında 2 ay calısın :) bır gorun ondan sonra karar verırsınız en azından nerede ne dukkanı acacagınıza karar verır ısleyısı ayrıntıları ogrenırsınız
daha ortada ne ıs yapcagınız bılgısı yok kararı yok dukkan acmaya kalkıyorsunuz paranızı sokaga sacmayın dıye soyluyorum buyuk ısler buyuk gıderler ...

Bi arkadasim tamamen deri cantalar üretio firmasini londraya tasidi hatta bu sene. Cantalarin üzerine resim ciziyor kendisi. Adedini 400£tan satio trde de 4-5bin gibi bi rakama. Iki gun once gulben ergen paylaştı hatta. Baya buyuttu işi ya.

Vallaha öyle..hem evi kirletmeden gün tadında çoluk çocuk eş dost takılacak yer olur

Benim en çok ihtiyaç duyduğum şey kadın erkek çocuk farketmez penye günlük giyecek kıyafet. Bizim burada açsanız haftalık ugrarim

Benim en çok ihtiyaç duyduğum şey kadın erkek çocuk farketmez penye günlük giyecek kıyafet. Bizim burada açsanız haftalık ugrarim
Ay milyon tane site var. Üç kuruşa binlerce çeşit kaliteli bulabilirsiniz. Olmayani ücretsiz iade edersiniz. Haftalık değil her gün her saat uğrayın

Dükkan nasil biyerde işlek caddemi sokak arasimi ..etrafinda neler var orda ne satilsa iyi gider yada ne yapsan senin dukkanin tercih edilir .. önce bunlari düşünmeniz lazim degilmiydi

normal kazak,normalpantolon satan bir yer açsanız çok işler bence.
öyle bir yer açılsa ben hep giderim.
artık butun jeanler eğrik buğruk, butun kazaklar asimetrik crop.
normal, çalışan bir insan evladına göre kazak yapan yer kalmamış, butun mağazalar işte benim stilim yarışmacılarına göre.
(marjinal tarz görunmekten bahsediyorum.)

Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktana dönmüş olay

Dükkan bulup iş açmak bana da tuhaf geldi
Her iş her yerde tutmuyor ki sonuçta
Dükkan bulduysanız önce o zaman etrafa, ortama bi bakmak gerekir
Orada ne satar analiz etmek gerek
Gelişine dükkan tuttum ne yapsam diye bi ticaret kafası ne kadar iş yapar bilemedim

Üstelik ailemde hiç ticaret yapan yok
Tamamen düz mantık baktım olaya

Dükkan işlek bir yerde mi?günde kaç insan geçiyor dükkanın onunden

Aynen...kotlar artik tayt gibi..eski kesim kot ariyorum ama bulamiyorum..

Var aslında daha önce kadin ic camasiri sattim ayni yerimde ama yurumedi maalesef insanlar netten alışverişe yönelmiş daha cok bu arada hem esnaf eşi hem esnaf kiziyim ailede var esnaflik :))
Olumsuz, yapamazsin yorumlari senin modunu dusurmesin. En buyuk şirketler bile küçük dukkanlarda başladi. Ama hemen karar verdim getirelim satalim yapma. Ilk once neye karar verirsen araşdir. Kendin de aksesuar magazalarini gez talepleri gozlemle. Instagram hesabi aç. Ve işini oyle kurki online alişveriş hizmeti de vere bilesin. Günün talebine uymaya çaliş. Dedigim gibi arkadaşim takilar duzeltir magazalara verirdi. Kendisi de instagramdan satiyordu. Abisi de internet uzerinden alişveriş işlerine bakardi. Kimsenin haberi olmadan hobi olarak başlayip meslek haline getirdi. Takı odasi bile var evde) işi gelişdirmeyi dusunuyor şu an. Karar verdiysen, araşdirdiysan adim atmakdan korkma. Olmaz, yapamazsin demek korkunu artirirki yenilmek korkup yapmamakdan daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…