Vallaha öyle..hem evi kirletmeden gün tadında çoluk çocuk eş dost takılacak yer olurEvde canım çok sıkılıyo, ele güne ev hanımıyım demek istemiyorum, kocacım bana dükkan açalım. Ne üstüne olduğunu bile düşünmedim amapastacı açın böyle evde canı sıkılanlar hep pastacı açıyor
Yanlış anlamayın, fikir kafanızda otursun diye soruyorum. İnternette milyon çeşit her bütçeye uygun markalı vs cüzdan varken neden sizin sattığınız cüzdanı almalıyım? Ne sunacaksınız bana ki sizi tercih edeceğim?
Vallahi benim aklıma da bu geldiCigkofteci ac bence
Ay milyon tane site var. Üç kuruşa binlerce çeşit kaliteli bulabilirsiniz. Olmayani ücretsiz iade edersiniz. Haftalık değil her gün her saat uğrayınBenim en çok ihtiyaç duyduğum şey kadın erkek çocuk farketmez penye günlük giyecek kıyafet. Bizim burada açsanız haftalık ugrarim
Bu cevaba katılıyorumBatarsınız sanki bu kafayla. İş fikri olmadan dükkan tutan insan ilk kez gördüm.
Ay milyon tane site var. Üç kuruşa binlerce çeşit kaliteli bulabilirsiniz. Olmayani ücretsiz iade edersiniz. Haftalık değil her gün her saat uğrayın
Negatif denmez ona bacımsu gerçekçi denir bi kerem.bacımsu çok negatifsin
Aynen...kotlar artik tayt gibi..eski kesim kot ariyorum ama bulamiyorum..normal kazak,normalpantolon satan bir yer açsanız çok işler bence.
öyle bir yer açılsa ben hep giderim.
artık butun jeanler eğrik buğruk, butun kazaklar asimetrik crop.
normal, çalışan bir insan evladına göre kazak yapan yer kalmamış, butun mağazalar işte benim stilim yarışmacılarına göre.
(marjinal tarz görunmekten bahsediyorum.)
Olumsuz, yapamazsin yorumlari senin modunu dusurmesin. En buyuk şirketler bile küçük dukkanlarda başladi. Ama hemen karar verdim getirelim satalim yapma. Ilk once neye karar verirsen araşdir. Kendin de aksesuar magazalarini gez talepleri gozlemle. Instagram hesabi aç. Ve işini oyle kurki online alişveriş hizmeti de vere bilesin. Günün talebine uymaya çaliş. Dedigim gibi arkadaşim takilar duzeltir magazalara verirdi. Kendisi de instagramdan satiyordu. Abisi de internet uzerinden alişveriş işlerine bakardi. Kimsenin haberi olmadan hobi olarak başlayip meslek haline getirdi. Takı odasi bile var evde) işi gelişdirmeyi dusunuyor şu an. Karar verdiysen, araşdirdiysan adim atmakdan korkma. Olmaz, yapamazsin demek korkunu artirirki yenilmek korkup yapmamakdan daha iyidir.Var aslında daha önce kadin ic camasiri sattim ayni yerimde ama yurumedi maalesef insanlar netten alışverişe yönelmiş daha cok bu arada hem esnaf eşi hem esnaf kiziyim ailede var esnaflik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?