- 13 Ekim 2021
- 79
- 160
- 8
Sınav sorusu olur bu :))Stratejik Pazarlama Planlamasi’na hic bu kadar yeni yaklasim sergilenmemistir.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınav sorusu olur bu :))Stratejik Pazarlama Planlamasi’na hic bu kadar yeni yaklasim sergilenmemistir.![]()
Çanta işine girin benim arkadaşım çanta işi yapıyor gayette iyi kozmetik olmaz saten netteki siteler sürekli ay ay indirimi oluyor herkes oradan alıyor bence hiç kozmetik olayına girme yada kuaför malzemeleri satan bir yer olabilirMerhabalar hanimlar ben kendime is yeri acmak istiyorum dukkanda buldum ama ne üzeri karar veremedim esim kozmetik ve aksesuar üzeri ac dedi ama bende taraftarı deilim herkesten fikir aliyorum siz ne dersiniz bi öneriniz var mi ?
Simdiden tsk ederim görüşlerinz icin
Fırın açın, ekmek zaruri ihtiyaç.Merhabalar hanimlar ben kendime is yeri acmak istiyorum dukkanda buldum ama ne üzeri karar veremedim esim kozmetik ve aksesuar üzeri ac dedi ama bende taraftarı deilim herkesten fikir aliyorum siz ne dersiniz bi öneriniz var mi ?
Merhabalar hanimlar ben kendime is yeri acmak istiyorum dukkanda buldum ama ne üzeri karar veremedim esim kozmetik ve aksesuar üzeri ac dedi ama bende taraftarı deilim herkesten fikir aliyorum siz ne dersiniz bi öneriniz var mi ?
Bacimsu dukkan buldum derken vardi zaten dukkan bulmak zor asil icini döşemek kolay
Cokkk iyi fikir aslinda kozmetik bana da ters geldi bilindik magazalara yonelmis insanlar ama sadece aksesuar mesala cuzdan olsun canta ev pandufuna kadar iyi olur gibi
Bilmişlik olarak algılamayın lütfen naçizane fikrimi söylemek istiyorum, esnaf aileden gelmek, esnaflık yapmakla ticaret kafasında olmak ayrıdır, dükkan bulmak zor ama içini döşemek kolay demişsiniz, evet belki dükkan bulmak kolay değildir ama içine koyacağınız ürünler de dükkan kadar önemlidir zira yanlış sektör iflas getirir, ayrıca bir dükkan açarken iş hemen aylık dükkan giderlerini karşılayıp kara geçemeyeceğinden dükkan tutma, içine mal koyma sonrası işyeri oturana kadar cepten yemek için geride sermaye olması da mühimdir.Var aslında daha önce kadin ic camasiri sattim ayni yerimde ama yurumedi maalesef insanlar netten alışverişe yönelmiş daha cok bu arada hem esnaf eşi hem esnaf kiziyim ailede var esnaflik :))
Bayiliyorum başarili kadinlaraBi arkadasim tamamen deri cantalar üretio firmasini londraya tasidi hatta bu sene. Cantalarin üzerine resim ciziyor kendisi. Adedini 400£tan satio trde de 4-5bin gibi bi rakama. Iki gun once gulben ergen paylaştı hatta. Baya buyuttu işi ya.
Hakikaten böyle konuşup yazmak Türkçe katliamı.Nickimi bacım su yapıcam
Bacım nur da olabilir![]()
Bu aralar nişan hediyelikleri flan deli para var. Trendyolada üye ol satıcı olarak ohhh.Merhabalar hanimlar ben kendime is yeri acmak istiyorum dukkanda buldum ama ne üzeri karar veremedim esim kozmetik ve aksesuar üzeri ac dedi ama bende taraftarı deilim herkesten fikir aliyorum siz ne dersiniz bi öneriniz var mi ?
Herkes kocisini parmağında oynatıyor çiçeğimBu arada ulen şöyle bi gocca bulamadım. Ben fikirsiz yer baktım, buldum desem. Adam bana evde oturman bizim için daha karlı derherkes uysal adamları almışşş, geriye de huysuzlar kalmış. 30 yaşında da onu ben almışem
![]()
Açacağınız lokasyonun ihtiyacını iyi belirlemeniz lazım. Hangi tür mağaza yok. Lisenin veya üni. olduğu bir cadde ise yada fast-food firmalarının olduğu bir cadde ise caddeyi kullanan ortalama yaş aralığı genç olur. Aksesuar üzerine yönele bilirsiniz.Merhabalar hanimlar ben kendime is yeri acmak istiyorum dukkanda buldum ama ne üzeri karar veremedim esim kozmetik ve aksesuar üzeri ac dedi ama bende taraftarı deilim herkesten fikir aliyorum siz ne dersiniz bi öneriniz var mi ?
Çok şükür kocamı ve beni parmağında oynatan bi gızımız varHerkes kocisini parmağında oynatıyor çiçeğim![]()
Basardikca basarasin gelio yattikca da yatasin. Dogustan tembel bence kimse degil. Fırsat yaratmadikca uyusuo insan. Bi de etrafi hic dinlememek lazim. Herkes hep yapamayacağı söyler. Kimseyi dinlemezsen hep yolun açılır. Bazen guzel bi dukkan bulup isi sonradan düşünmek bile olur yani neden olmasın mesela.Bayiliyorum başarili kadinlara
Bende heves ve tembellik var