Kafam karışık hanim kardeşler

Tuhafiye açın bence çünkü tuhafiyenin ürün yelpazesi çok geniş, her şeyi satabilirsiniz. Ve modası da geçmiyor. El beceriniz varsa onları da koyarsınız dükkana.

Her şey internette satılıyor evet ama ben bunun çokta sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Mecbur kalmadıkça sanal alışveriş yapmıyorum, görmem dokunmam lazım. Eminim benim gibi olan çok insan vardır.

Bu zamanda gerçekten büyük cesaret. Denemek istiyorum diyorsanız yolunuz açık olsun. Market alışverişini dahi artık internetten yapıyorum. Mağaza gezmeyi unuttum açıkcası. Benim bulunduğum yerde çocuk kıyafetleri satan bi butik var bazen oradan alışveriş yaptığım oluyor gerek kendi çocuğuma gerekse yeğenlerime, arkadaşlarımın çocuklarına. Çünkü renkleriyle tasarımlarıyla farklı kaliteli ürünler oluyor. Tabi biraz da fiyatlı. Belki düşünürsünüz. Birde markaların replikalarının satıldığı butikler çok burada turistik bir bölge yabancı turistler tercih ediyor.

Merhabalar hanimlar ben kendime is yeri acmak istiyorum dukkanda buldum ama ne üzeri karar veremedim esim kozmetik ve aksesuar üzeri ac dedi ama bende taraftarı deilim herkesten fikir aliyorum siz ne dersiniz bi öneriniz var mi ?
Simdiden tsk ederim görüşlerinz icin
Çanta işine girin benim arkadaşım çanta işi yapıyor gayette iyi kozmetik olmaz saten netteki siteler sürekli ay ay indirimi oluyor herkes oradan alıyor bence hiç kozmetik olayına girme yada kuaför malzemeleri satan bir yer olabilir

Merhabalar hanimlar ben kendime is yeri acmak istiyorum dukkanda buldum ama ne üzeri karar veremedim esim kozmetik ve aksesuar üzeri ac dedi ama bende taraftarı deilim herkesten fikir aliyorum siz ne dersiniz bi öneriniz var mi ?
Fırın açın, ekmek zaruri ihtiyaç.

bu devirde gıda sektörü dışında iş yapan yerler çok azaldı. kıyafet, takı, aksesuar, çanta.. hep internetten artık.
internet satışı yapacağım diyorsanız deneyin, fakat düşünmüyorum diyorsanız daha çok düşünün.
bulunduğunuz yerde ne eksik, insanlar neyi talep ediyor araştırın.
dükkan bulmak zor asıl demişsiniz de, dükkan bulup girişmek fikirden sonra en kolayı
kolay gelsin

Bacimsu dukkan buldum derken vardi zaten dukkan bulmak zor asil icini döşemek kolay

Cokkk iyi fikir aslinda kozmetik bana da ters geldi bilindik magazalara yonelmis insanlar ama sadece aksesuar mesala cuzdan olsun canta ev pandufuna kadar iyi olur gibi

Var aslında daha önce kadin ic camasiri sattim ayni yerimde ama yurumedi maalesef insanlar netten alışverişe yönelmiş daha cok bu arada hem esnaf eşi hem esnaf kiziyim ailede var esnaflik :))
Bilmişlik olarak algılamayın lütfen naçizane fikrimi söylemek istiyorum, esnaf aileden gelmek, esnaflık yapmakla ticaret kafasında olmak ayrıdır, dükkan bulmak zor ama içini döşemek kolay demişsiniz, evet belki dükkan bulmak kolay değildir ama içine koyacağınız ürünler de dükkan kadar önemlidir zira yanlış sektör iflas getirir, ayrıca bir dükkan açarken iş hemen aylık dükkan giderlerini karşılayıp kara geçemeyeceğinden dükkan tutma, içine mal koyma sonrası işyeri oturana kadar cepten yemek için geride sermaye olması da mühimdir.

Dükkanın bulunduğu bölgede ne eksik, ne daha fazla gidiyor bakmalısınız, çanta vb demişsiniz burada çok da iyi iş yapan kozmetik, çanta vb ürünleri bir arada satan bir işletme satışlara güvenip çanta vb aksesuarlarla kozmetik bölümünü ayırıp 2 dükkanda satmaya başladı ama birkaç ay sonra çanta dükkanını kapadı kozmetik dükkanına dahil etti.

Günümüzde insanlar pandeminin de getirdiği kısıtlamalar sonucu e-ticaret sitelerine yöneldi, ki pandemi bitse de bu alışkanlık devam edecektir zira e-ticaret siteleri arttı ve müşteri almak istediği ürünü çeşitli sitelerde bulup fiyat kıyaslaması yaparak alıyor, birçok ürüne istediği anda ulaşma konforu da cabası, isim yapmış oturmuş siteler dahi ilk çıktıklarında sattıkları hazır giyim, kozmetik vb ürünlerin de dışına çıkıp market, yemek siparişi vb kategorileri de hizmete sunmaya başladı, yani eğer bir dükkan açacaksanız aynı zamanda dükkandaki ürünleri e-ticaret sistemine de dahil etmenizde yarar var.

Madem esnaf olmak istiyorsunuz o zaman büyük oynayacaksınız, önce ne satmak istediğinize karar verin, Anne, Bebek&Çocuk ürünleri her daim iş yapıyor mesela, yapacaksınız diye bir şey yok tabii ama bir fikir, ne satacağınıza karar verince dükkanı açın ve adı bilinen, belli potansiyeli ve müşterisi olan e-ticaret sitelerinden birinde de dükkan açın.

Bi arkadasim tamamen deri cantalar üretio firmasini londraya tasidi hatta bu sene. Cantalarin üzerine resim ciziyor kendisi. Adedini 400£tan satio trde de 4-5bin gibi bi rakama. Iki gun once gulben ergen paylaştı hatta. Baya buyuttu işi ya.
Bayiliyorum başarili kadinlara
Bende heves ve tembellik var

Bu aralar nişan hediyelikleri flan deli para var. Trendyolada üye ol satıcı olarak ohhh.

Bu arada ulen şöyle bi gocca bulamadım. Ben fikirsiz yer baktım, buldum desem. Adam bana evde oturman bizim için daha karlı der :KK70: herkes uysal adamları almışşş, geriye de huysuzlar kalmış. 30 yaşında da onu ben almışem 🥲
Herkes kocisini parmağında oynatıyor çiçeğim 🤪

Açacağınız lokasyonun ihtiyacını iyi belirlemeniz lazım. Hangi tür mağaza yok. Lisenin veya üni. olduğu bir cadde ise yada fast-food firmalarının olduğu bir cadde ise caddeyi kullanan ortalama yaş aralığı genç olur. Aksesuar üzerine yönele bilirsiniz.

Bayiliyorum başarili kadinlara
Bende heves ve tembellik var
Basardikca basarasin gelio yattikca da yatasin. Dogustan tembel bence kimse degil. Fırsat yaratmadikca uyusuo insan. Bi de etrafi hic dinlememek lazim. Herkes hep yapamayacağı söyler. Kimseyi dinlemezsen hep yolun açılır. Bazen guzel bi dukkan bulup isi sonradan düşünmek bile olur yani neden olmasın mesela.

Yerinizde olsam kosgeb gibi yerlerin kadın girişimci destek programlarını araştırı eğitim alırım. Her alan desteklenmiyor çünkü. Destek verilen alanlardan kafanıza yatan olursa o yöne yönlebilirsiniz.
Diğer türlü aa güzel dükkan burası iş yapar ama ne işi diye düşünürseniz batmaya mahkum olursunuz

Back
X