Kafam karışık...tecrübe ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum

Çok teşekkür ederim gamzelim, düşündümde kk'dan her memlekkette arkadaş bulabilirim galiba :))
Bilmiyorum çokmu ayrıntılı düşünüyorum, evlilik işi çok zor yaa...

Benim anlamadigim, sevdigin adam veteriner ama olmazsa polisligemi atanmak istiyor?
Yazik olur vallahi, kac sene ünv. okumus bu cocuk ne polisligi anlamadim?

Evet zaten oda istemiyor ailesiyle yaşamayı, Aydındaki evi yazlık olarak kullanırız diyo...
Babasını kaybetmiş, annesi şuan kendi evinde tek yaşıyor, evlendikten sonra sanırım sık sık gelir...

Çok teşekkür ederim gamzelim, düşündümde kk'dan her memlekkette arkadaş bulabilirim galiba :))
Bilmiyorum çokmu ayrıntılı düşünüyorum, evlilik işi çok zor yaa...

Canim bende KK ya uye oldugumda dedimki bak biranda nekadar cok arkadasim oldu. Ayy hele birde gurbette nasil iyi oluyor anlatamam kaydirigubbakcemile2

Evet zaten oda istemiyor ailesiyle yaşamayı, Aydındaki evi yazlık olarak kullanırız diyo...
Babasını kaybetmiş, annesi şuan kendi evinde tek yaşıyor, evlendikten sonra sanırım sık sık gelir...

annesini tek birakip gidemez bence o, siz aydın da yasarsiniz gibi geldi bana

Kapı gibi mesleği var elinde,adam veteriner hekim
kendine güvenmiyormu?Benimde nişanlım veteriner hekim,çok şükür iyide bir işi var

Pardon ama 3 aylık bir ilişkide ne zaman birbirinizi tanıdınız, ne zaman ciddi düşünmeye karar verdiniz ne zaman ailelere açıkladınız ne zaman askere gitti bu çocuk...
Bence çok acele ediyorsunuz...
3 aylık ilişkide ki o askerdeyse uzaktan uzağa evlilik söz nişan kararı alınmaz...
Adamın hayat garantisi olup olmadığını düşüneye başlamadan önce adamın nasıl biri olduğunu anlamaya çalışsan daha iyi edersin....
Ayrıca hiç kimsenin hayat garantisi yok... şu yazıyı yazarken bile bir sonraki harfin tuuna basıp basamayacağımızın garantisi yok....

Hayat garantisi derken neyi kastettiğinizi de anlamadım... Adam daha askerde.. gencecik çocuk bu yaşta hanları hamamları olması zaten mümkün değil...
Eee iş güçse.. zaten askerde nasıl iş güç sahibi olabilir ki...
Bence daha da gençsiniz, biraz bekleyin... 3 aylık ilişkiyle hele de arada aşk yoksa ev-le-nil-mez...
Mantık evliliği ise, adamı 3 ayda tanıyamazsın ki mantığına uysun....

Çok acele ediyorsunuz gibi geldi...

Birseylerin yolunda gitmesi icin birseyleri düzene koymak gerekir yoksa mutlaka
aksilikler cikar...
Eger iyi anlasiyorsaniz sabir et meslegi var nasilsa birbirinizi seviyorsaniz neden
beklemeyesiniz hem bir sene cok cabuk geciyor...

Ashemezcim evet yaşımız genç o 27 ben 24 yaşındayız, ama şuda bir gerçekki insan bir arada yaşamadan karşısındakini tanıyamaz, bir kaç arakadaşım müthiş bir aşkla evlendi ama şuan mutsuz, ablam 3 haftada tanıdı ve istemeye geldiler Allaha şükür çok mutlu.
Asker ama sonuçta erler gibi değil haftasonları tatili var gidip geliyor, zaten uzakta değil...

Neden kendinize sorun yaratırsınız ki anlamam...
Adamcağız ilgilenmiyor değil, sorumsuz değil, hayatını yoluna koymaya çalışıyor...
Mesleği gereği devlet memuru olursa ya da polisliği seçerse de geliri belli olacak...bu gelir bana yetmez diye düşünüyorsanız ayrılın gitsin, zorlaştırmayın hayatınızı...
Ama hayat garantisi demek adam mesleksiz işsiz ya da sorumsuz demektir...sizde böyle bir problem yokk ki...ıstemiyorsanız yapmayın söz bekleyin, ya da yapın bekleyin...hem daha iyi şartlarda yaşamak istiyorsanız siz de çalışabilirsiniz...böylece daha az sorun olur...

öncelıkle merhaba forumun uzun zamandır takıpcısıydım cok konuda bana yardımcı oldunuz bugune kadar bunun ıcın tesekkur etmelıyım. yenı uye oldum ve bır problemım var bu konuda acılacagım kımseyı bulamadım kendıme ve sızlerın yorumları benım ıcın gercekten cok onemlı. ben bu gune adar kendım ıcıncok konuda adm atmakta cekınen bı ınsanım. ve ılk kez sırf ıstıyorum dıye bır sey yapmak ıstıyorum ve nasıl yapıcagımı bılmıyorum. cok yakın olmayan bır arkadasımın arkadasından hoslanıyorum cok uzun zamandır ve artık ıcımde tutamıyorum benı yalnıs anlamasınıda ıstemıyorum.sızce ona duygularımı bellı etmelıyım suan ıcın tek ulasabılecegım yol facebook ve busekılde onunla ıletısım kurmamdan rahatsız olucagından cok korkuyorum lutfen bana yardım edın.

Back
X