• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karisik...

Seren_cam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
70
7
38
39
Herkese merhaba, biraz dertleşmeye ihtiyacım var kızlar...
Bazen neden mutsuz olduğumu anlayamıyorum. Eşimi seviyorum, onunla mutluyum, çok şükür bir iki konu dışında sorunumuz yok. Bunlardan biri eşimin düşünmeden patavatsızca konuşması, beni de etrafındaki insanları da kırdığı gücendirdiği oluyor açıkçası. Ve genelde de kırmadan anlatmaya çalışıyorum yaptığının hoş olmadıgını... Ancak kendi ailesine karşı çok dikkatli, pot kırmamaya çalışır, buna biraz sinir oluyorum tabii.
Bir diğer mevzu ise eşimin işinde yaşadığı birtakım belirsizlikler, yoruyor beni... Şehir değiştirme ihtimalinin olması gibi konular, bi plan yapmakta zorlanmamız... açıkçası yıpratıyor beni ve bu ona da yansıyor.
Bir diğer kafama takılan şey ise eşimin fb ta eskort kızlar diye arama yapmış olması. Ne zaman yaptı, niye yaptı bi fikrim yok. Tesadüfen gördüm. Görünce tabii diğer hesapları da kontrol ettiM, bir şeye rastlamadım. Ona da bir şey belli etmedim.
Tüm bunlar tabii kafamı kurcalıyor, huzursuz oluyorum, ne önerirsiniz?

Onu dedi bunu dediyse çok takılmam şahsi olarak. Sevdiğinden eminsen bir özürle geçer biter de şu eskort olayı benimde kafamı kurcaladı? Aldatmaya meyilli gibi

Bu aramaları ne zaman yaptı bilmiyorum, işte telefon kullanamaz zaten, evde de fb gezen biri değildir. Biz çok ayrı planlar da yapmayız, birlikte takılırız genelde.

Herkese merhaba, biraz dertleşmeye ihtiyacım var kızlar...
Bazen neden mutsuz olduğumu anlayamıyorum. Eşimi seviyorum, onunla mutluyum, çok şükür bir iki konu dışında sorunumuz yok. Bunlardan biri eşimin düşünmeden patavatsızca konuşması, beni de etrafındaki insanları da kırdığı gücendirdiği oluyor açıkçası. Ve genelde de kırmadan anlatmaya çalışıyorum yaptığının hoş olmadıgını... Ancak kendi ailesine karşı çok dikkatli, pot kırmamaya çalışır, buna biraz sinir oluyorum tabii.
Bir diğer mevzu ise eşimin işinde yaşadığı birtakım belirsizlikler, yoruyor beni... Şehir değiştirme ihtimalinin olması gibi konular, bi plan yapmakta zorlanmamız... açıkçası yıpratıyor beni ve bu ona da yansıyor.
Bir diğer kafama takılan şey ise eşimin fb ta eskort kızlar diye arama yapmış olması. Ne zaman yaptı, niye yaptı bi fikrim yok. Tesadüfen gördüm. Görünce tabii diğer hesapları da kontrol ettiM, bir şeye rastlamadım. Ona da bir şey belli etmedim.
Tüm bunlar tabii kafamı kurcalıyor, huzursuz oluyorum, ne önerirsiniz?
Her bu tür konuya yazıyorum, yine söyleyim, Facebook da kreş aratacaktım, elma şekeri kreş, e yazar yazmaz altta -- bulunduğum şehir ve eskort şeklinde Öneri olarak çıktı , benim Face imden kimse eskort aratmış olamaz . Bence çok arananları gösteriyor, çünkü bu şehire de yeni taşındık. Yani belki eşinde aratmamıştır.
Diğer sorunları da inşallah halledebilirsiniz

Back
X