Merhaba arkadaşlar burası kimseye soramadığımız bilmediğimiz şeyleri öğrendiğimiz yer. Bana öyle iyi geliyor ki. Sorum şu ben yeni evlendim ve uzakta olduğum için ailemin yanına 8 ay sonra gidebileceğim ilk defa. Annem vertigo hastası baş dönmesi mide bulantısı yapıyor. Tam bizim izne gideceğimiz tarihlerde bir akrabamız birlikte umreye gidelim demiş. Annemin de kafası karışmış. Durumumuz da öyle ahım şahım değil. Normal. Bu durumda ne düşünmeliyim?Nasıl davranmalıyım? Hem hasta nasıl yapar orada hem de tam o tarihlerde aylardır oraya gideceğim günü bekliyorum. Günaha da girmek istemiyorum Allah ım affetsin. Nolur fikir verin. Başka tarihte gitme sansım yok sömestr ve bir daha ancak 5 ay sonra gidebilirim en erken
Farklı ülkede değiliz ama o bir uçta ben bir uçta. Çalıştığım için kendim gidemiyorum sömestr bekliyorumöncelikle tavaf, uzun yürüyüşler, mina dağına çıkma, şeytan taşlama vs kalabalık ve sıkıntılı ortamlar. vertigo hastalığının nerede tetikleyeceği belirsiz ve tuttuğu zaman da baya sıkıntı yaratıyor diye biliyorum, bir tanıdık günlerce yataktan çıkamazdı. umreye gidip de orda rezil olmak var. doktoruna kesinlikle danışıp öyle karar almalı. aranız da çok mu uzak? farklı ülkeler mi? kocan mı izin vermiyor? kendin mi gidemiyorsun da aylarca bekliyorsun gitmek için orasını anlamadım ben..
Farklı ülkede değiliz ama o bir uçta ben bir uçta. Çalıştığım için kendim gidemiyorum sömestr bekliyorum
İşten iznimi ancak sömestr tatiline ayarlayabildim.Gidebilecek olsam zaten giderdim. Gitsem işimden olurum. Yoksa bana da çok zor geliyor inanın. Bir böyle bir durum oldu iyice kötü oldumben de 3 sene ayrı şehirde yaşadım ailemden ben de çalışıyordum ayda bir muhakkak ucuz bilet bulup atlayıp gidiyordum. 5 ay 8 ay beklenmez öyle uzun uzun. ille kocanın gelmesine de gerek yok atla git.
Haftasonunuz da mı yok?İşten iznimi ancak sömestr tatiline ayarlayabildim.Gidebilecek olsam zaten giderdim. Gitsem işimden olurum. Yoksa bana da çok zor geliyor inanın. Bir böyle bir durum oldu iyice kötü oldum
Haftasonum var 2 gün ama uçakla gitmem 1 gün gelmem 1 gün maalesef direk uçak yokHaftasonunuz da mı yok?
Buradan uçak akşam 4 te eve gitmem gece 11. Oradan da dönüş uçağı 1 de 8 de evden çıkmam gerekiyor. Sanki kendim gitmek istemiyormuşum gibi bir algı oluşmasınBen ailemden 950 km uzaktayım.Uçakla bir saat.Nasıl bir gün sürüyor sizinki.Aktarmalı da olsa o kadar sürmez.Erken bilet alıp bir hafta gidin.Sekiz ayı beklemeyin.Ben duramam o kadar uzun süre.Özlüyorlardır sizide.Arayı açmayın.Böylece o da planını uygulamış olur.
Buradan uçak akşam 4 te eve gitmem gece 11. Oradan da dönüş uçağı 1 de 8 de evden çıkmam gerekiyor. Sanki kendim gitmek istemiyormuşum gibi bir algı oluşmasın
Teşekkür ederim cevabınız içinAy sanki konu, ailemden uzaktayim nasıl sık sık giderim diye açılmış :/
vertigo hastalığının evreleri vardır. Anneniz sık nöbet geçiriyor sık kusuyor ve bayılma hali yaşıyorsa tek başına hele ki başka bir ülkeye gitmemeli. ya yanında birlikte gideceği yakını olacak ya da gitmeyecek. allah korusun hersey insanlar için. Yine de doktoruyla bir görüşün doktorun dediğine göre hareket edersiniz.
Biz bunları düşünürken aklımıza tahmin edemeyeceğimiz farklı sıkıntılar geldi. O yüzden bu mümkün olmadıNe yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?