kafam karışık :(

bekabek09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
47
19
88
34
Merhaba en son 15 aralik 2014 de adet oldum sonra 14 subatta lekelenmem oldu. Doktor kan teati yapti negatif cikti, orgametril kullandim 10 gun boyunca birakinca normal adet tarihimde yani 14 Mart 2015 de adet oldum. 5 gun surdu. Bebek istedigim icin yumurtlama gunumu beklerim 30 martta hafif kanamam 31 martta ise biraz artan kanamam oldu 01 nisanda kesildi cok az geldigi icin 31 martta iliskiye girdik sancilarim ve bel agrim var. 8 aylik evliyim 5 aydir korunmuyoruz.adetim asla sasmaz bu kanama ne olabilir test yapmadım henuz yol gosterin 23 yasindayim

doktora gittinmi kist sorunun falan olabilir.yada yumurtlama gununse ondada hafif kanama olabiliyor.baska sorunun yoksa o gunleri iyi degerlendir yumurtlama oluyordur buyuk ihtimal

doktora gittinmi kist sorunun falan olabilir.yada yumurtlama gununse ondada hafif kanama olabiliyor.baska sorunun yoksa o gunleri iyi degerlendir yumurtlama oluyordur istemiymal
Evet gittim ama bi sikinti yok dedi orgametril verdi. Normalde 14 mart adet oldum 31 yumurtlama gunum kan gorunce korktum sanci ve bel agrim var 14 nisanda adet olmam gerwk boyle ara kanamam oluna sasirdim. Umitenmek istemiyorum ama merak icindeyim test erken gibi

bagzi kisilerde yumurtalama oldugundada kanama olabiliyor buyuk ihtimal seninkide ondan olmus bence korkma o gunlerde iliski yasa hamile kalma sansin daha yuksek sorunda yokmus kist falan olunca boyle kanamda oluyor.sen rahat ol kafana takma olur insallah

bagzi kisilerde yumurtalama oldugundada kanama olabiliyor buyuk ihtimal seninkide ondan olmus bence korkma o gunlerde iliski yasa hamile kalma sansin daha yuksek sorunda yokmus kist falan olunca boyle kanamda oluyor.sen rahat ol kafana takma olur insallah
Insallah canim ya test yapsam daha erken dusunmek istemiyorum ama olmuyor cok istiyorum. Allah nasip ettiyse olur ama ne bileyim bi heyecan bakalim hayirlisi. Cevaplarin icin coook tesekku ederimm canimmm benimm

Back
X