gerçekten mi :) adetiniz gecikmeden yaptınız galiba sizde :)Allah hayırlısyla gönlünüze göre versin inşallah :) ben erken gebelik testlerine olan güvenimi tamamen kaybettim, belirtiniz varsa bekleyin veya kan testi yaptırın bence :) bu hamileliğimde cumartesi günü adet günümdü, 3gün önce çarşamba sabahı o pahalı olan markanın erken gebelik testini yapmıştım ve negatif çıkmıştı. Herhalde yok gene bu ay da diye düşünüp ben seyahate gittim, gezdim tozdum zıpzıp dolandım :)) cuma günü eve dönerken nedense içime bi kurt düşmüştü acaba diye diye geldim ve gece nöbetçi eczane bulup bi ucuz bi de pahalı normal testlerden almıştım ve ikisi de pozitifti :) o pahalı erken gebelik testini üzerinde güüya 10gün öncesine kadar %90larda doğruluk diyordu ama.. :)
gerçekten mi :) adetiniz gecikmeden yaptınız galiba sizde :)
benimde bir gün gecikti canım ama 24 ünde gece ateşlendim doktora gittik doktor gebelik şüphen varmı dedi bende var deyince test yaptırdık sonuç 0 dı o yüzden gelecek diye bekliyorum. havalardan sapma olabilir strese girme.adet hesaplayıcıya göre 1 gün gecikti
inşallah ya hadi hayırlısı bakalım 1 hafta daha beklicem kan testi için. sağlık ocağındaki hemşire ile görüştüm. bekle daha kan testinde öyle kolay çıkmıyor. 1 hafta sonra gel dedi. ben 4 nisanda adet oldum en son. 5 gün sürüyo hemen hemen. galiba daha erken ..Canım ben 2 haftalık hamileykrn idrar testlerimde çıkmadı adetimde 2 gün falan grcikmişti.. Kan testi ile öğrendim.. 1-2 gün daha bekle kan testi yaptır kesin bilgi .. İnsallah hamilesindir
aynen havalardan da olabilir. off çok salağım şu ana kadar 40tl verdim testlere bile bile negatif olacağını yaptım :)benimde bir gün gecikti canım ama 24 ünde gece ateşlendim doktora gittik doktor gebelik şüphen varmı dedi bende var deyince test yaptırdık sonuç 0 dı o yüzden gelecek diye bekliyorum. havalardan sapma olabilir strese girme.
inşallah ya hadi hayırlısı bakalım 1 hafta daha beklicem kan testi için. sağlık ocağındaki hemşire ile görüştüm. bekle daha kan testinde öyle kolay çıkmıyor. 1 hafta sonra gel dedi. ben 4 nisanda adet oldum en son. 5 gün sürüyo hemen hemen. galiba daha erken ..
evet o da olabilir. mesela en son ayın 20sinde ilişki yaşandı. o zaman döllenme olduysa çıkmaz tabi dimi.. inşallah bakalım çokta ümitlenmiyorum hayal kırıklığı olmasın diye :)Geç döllenme de olabilir. O yüzden yine de kendinize hamileymişsiniz gibi dikkat etmenizi, biraz daha bekledikten sonra kan testi yaptırmanızı öneririm. İnşallah bebiş vardır :)
Dış gebe olma ihtimalin de olabilir bak aklında bulunsunadetim gecikti. bebek istiyoruz. eczaneden erken gebelik testlerinden aldım. eczacı 15 güne kadar gösteriyor dedi. yaptım ama sonuç negatifama adette olmadım. bitanede normal testlerden aldım onudamı yapsam acaba yoksa daha beklesem mi
evet o da olabilir. mesela en son ayın 20sinde ilişki yaşandı. o zaman döllenme olduysa çıkmaz tabi dimi.. inşallah bakalım çokta ümitlenmiyorum hayal kırıklığı olmasın diye :)
tabi tabi her ihtimale hazırladım kendimi hayırlısı bakalım..Dış gebe olma ihtimalin de olabilir bak aklında bulunsun
Adetim 9 gun geçikti bende önce evde yaptım çıkmadı sora kan verdim negatif ve hala adet olmadım canım inşş sen hamilesindir ama bahar aylarında bi duzensizlik oluyoadetim gecikti. bebek istiyoruz. eczaneden erken gebelik testlerinden aldım. eczacı 15 güne kadar gösteriyor dedi. yaptım ama sonuç negatifama adette olmadım. bitanede normal testlerden aldım onudamı yapsam acaba yoksa daha beklesem mi
ya işte akşam bizim hemşireyi aradım kan vericektim. adetim gecikmedi sayılır dedim. hiç gelme kanda bile olsa adetten 1 hafta sonra anca çıkıyor dedi. beklemedeyim bakalım. benim 1 oğlum var onda bile ilk olduğu halde böyle heycanlanmadım bakalım kısmet herşey..Adetim 9 gun geçikti bende önce evde yaptım çıkmadı sora kan verdim negatif ve hala adet olmadım canım inşş sen hamilesindir ama bahar aylarında bi duzensizlik oluyo
hamile kalırsam duyuru yapıcam :)
ya işte akşam bizim hemşireyi aradım kan vericektim. adetim gecikmedi sayılır dedim. hiç gelme kanda bile olsa adetten 1 hafta sonra anca çıkıyor dedi. beklemedeyim bakalım. benim 1 oğlum var onda bile ilk olduğu halde böyle heycanlanmadım bakalım kısmet herşey..
Valla bakalım artık eli kulağında bekliyorum ben ağrısı var kendi yok inşş senin gebelik vardıır ben umidimi kestimhamile kalırsam duyuru yapıcam :)
ya işte akşam bizim hemşireyi aradım kan vericektim. adetim gecikmedi sayılır dedim. hiç gelme kanda bile olsa adetten 1 hafta sonra anca çıkıyor dedi. beklemedeyim bakalım. benim 1 oğlum var onda bile ilk olduğu halde böyle heycanlanmadım bakalım kısmet herşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?