Kafam karışık :/

sen başkasının konusu gibi bak oku üzerinde durduğum yerleri düşün öyle cevap ver.bu çocukla sağlıklı bir ilişki olur mu sence?

Haklısınz olmaz. Bir iki saattir iyice düşünüyorum da mesajlarına cevap bile veremiyorum. Sürekli arıyor beni. nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum.

İnternet den biri ile tanışmak neden negatif görünmekte başkalarına anlamış değilim. Bende sevdiğimi internet sen tanıştım ve benim de şimdiki iliskimden önce eski erkek arkadaşı ile yakınlaşmam oldu ve bunu kendi rizam ile ilişkimizin başlarında açık ettim. Düşündüm kendi kendime ya sonra dan öğrenirse acaba sevgimize yana olacak mı diye. Hoşgörü ile saygıyla anlayışını beyan etti ve şunu soyledi; ben kendim uslu ve dört dörtlük bir kaç ise sahip olmayınca neden bunu karşı taraftan bekleyeyim diye.

Aranızda olan sohbetlerin içerikleri ise de ne tür bilemiyorum veya ben anlayamadım tam açıklayabilir misin? Yurtdışında yaşadığımdan bazen yazılanlarda zorluk çekiyorum anlamak için.

avukat olmasıyla bir ilgisi yok. yaşadıklarımı sadece his olarak açıklayabiliyorum. yorumlarınız için teşekkür ederim. bu kadar sert eleştireceksenz yazmayın lütfen bir daha.

Olayın başında benim öncelerinde yaşadığım şeyleri kaldıramadığını söylüyordu ama şimdi sevdiğim için tamam herşeyin kabul dedi. ama güvenemiyorum bu sözlerine.

Olayın başında benim öncelerinde yaşadığım şeyleri kaldıramadığını söylüyordu ama şimdi sevdiğim için tamam herşeyin kabul dedi. ama güvenemiyorum bu sözlerine.
Baştan aşağılayıcı oldu ise, bu ilişkinin ilerisinde tartışmalar da bu yaşananlar tazelenebilir. Tekrar tekrar üzülmene neden olabilir diye düşünüyorum.

avukat olmasıyla bir ilgisi yok. yaşadıklarımı sadece his olarak açıklayabiliyorum. yorumlarınız için teşekkür ederim. bu kadar sert eleştireceksenz yazmayın lütfen bir daha.

İyi de bu sertlik mi şimdi?

Edilen küfürleri kabul etmedin mi?

Sana raftaki paketi bozulmuş mal muamelesi yapmasına rağmen iğrenme durumun yok doğru mu? Adam sana marketteki bisküvi kadar değer veriyor bandın açılmışsa almicakmış, açılmamışsa alacakmış. Bu sevgi mi Allah aşkına? Ben p.çim de der zaten kendim önüne gelenle takılayım köyden 15 yaşındaki kızı alayım kafasında zira. Böyle erkeklerden tek tiksinen ben miyim????

Bu çocuk adam değil bekle 1 ay daha sen yeni konu açıcaksın demedi deme.

Bazen herşeyi mantık çerçevesine oturtamıyormuş insan, ki ben çok mantıkla hareket eden bir insanım . Sanırım bu büyük konuşmalarımın sonucu oldu. Aklım karışıktı ama yavaş yavaş şekilleniyor artık sanırım ayrılmak en doğrusu. Teşekkür ederim.

Bildiğimiz bir aydan bahsediyoruz dimi? Hani 30 gün olan... Bu kadar kısa sürede bu kadar şey yaşadınız bir de adam seviyorum deyince inandınız öyle mi? Yaş 24 değil 14 falan olmasın?

Size hakaret eden, ikinci el eşya muamelesi yapan muhtemelen istediğini aldıktan sonra terkedecek bir adamla bir ayda evlilik hayalleri kurmak nasıl bir ruh halidir gerçekten anlayamıyorum.

Söylediğinize göre 24 yaşında koskoca kadınsınız, aklınızı başınıza toplayın.

1 ayda isindiniz soğudunuz şöyleydi böyle değişti gecmisinizi öğrendi düşündü sindirdi şimdi birden açıldı sevince..

Bu kadar hızlı nasıl gelişiyor benim aklım almıyor.

Arkadaş bile olunmaz 1 ayda. Siz özelinizi anlatmissiniz.

Fazla muhabbet tez ayrılık.

1 ayda tanış ısın sev evlenmek iste vazgeç tekrar fikir değiştir sonra ayrıl....insanlar mı çok hızlı bende mi bir gariplik var?

Yapılan yorumlardan da anlaşıldığı üzere çoğunluk bu herif hakkında pek olumlu düşünmüyor. Özür dileyerek söylüyorum benim aklıma da sadece bir tek şey için sizinle görüşmeyi devam ettirdiği geliyor.

Düne kadar burdakiler yaziyordu karsinizdakine anlatın herseyi aman dürüst olun. Kandirmayin vicdan azabı cekersiniz diye. Sen de bu kurbanlardan biri olmuşsun. Bak arkadaş anlatmiycaksin. Yahu eski yasadiklarin seni ilgilendirir. Ne demek dürüst olayım anlatayım bilsin. Batsın böyle dürüstlük. Sanmayın ki anlattığınız zaman esiniz unutacak hayır ! Her daim kafasında şimşekler cakicak. Siz siz olun burdaki yazılan o evleneceginiz kişiye anlatın muhabbetlerini yapmayın. Anlatilmazzzzz. Olamaz. Ha ben biriyle yattım şimdi senle evleniyorum demek çok mu normal geliyor ya. Ama hata yaşadığımız toplumda. Neden mi cinsellik artık ulu orta yaşanıyor. Çoğu kız eşine kız gitmiyor. Cinsellik yaşı düştü nerdeyse 10 lara.E bir de bazıları destek çıkıyor. Yok özgursun yok istediğini yaşarsın beden senin bilmem ne senin. Yooookkk böyle bişey yokkk.

Adam takıntılı bence uzaklaşmanız lazım
Tamam seviyor olabilir ama konu oraya gelince
Kavgada falan yutabilecek misiniz laflarını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…