Yardım edilcek pek bir şey yok aslında, çünkü her neresinden tutulsa orada kalan bir konu. Ben olsam arkama bakmadan topuklardım, bela geliyorum demiyor. Her gün onlarcasını okuduğumuz uyduruk klişe ilişkilerden birine yelken açmaya hazır olun.
Hadi herşeyi bir kenara bırakalım (karşımızdaki elemanın tipik denyo hareketleri vs. vs.) nasıl bu kadar rahat "masada bıraktığı telefonunu karıştırdım içinden bir şey çıkmadı diyebiliyorsunuz? Marifet mi bu?
Gerçekten severse zamanla aşabilir ama bunu kafasında büyütüp bir eksiklik olarak görmemeli kısaca adam olmalı. Altından kalkamayacağı işin altına girmemeli.
Tepkisine tükürdüğümün herifi.
Nasıl tahammül ediyorsunuz size 2. el mal muamelesi yapan şu heriflere bilmem.
Elbette en ufak bir kavganızda yumruk gibi çakacak suratına bu mevzuyu.
Ayrıca sen ne anlatıyorsun? Bunun dürüstlükle alakası yok, ne münasebet yahu? Senin özelindir bu, önce yaşamış olduğun durumlardan ona ne?
Neden böyle düşündünüz ? masada bırakılan telefondan birşey çıkmadı tabiki çıkmayacağı anlamına gelmez biliyorum.
Anlatamadım sanırım, veya bu konuda çok farklı düşünüyoruz. Birinin geride bıraktığı telefon; o, bu, şu karıştırılmaz en azından benim kuralım o. Yalan söylüyorsa böyle yakalama ihtimali sıfıra yakın. Aldatan kişilerin telefonlarının kalpleri kadar temiz (!) bir telefon/bilgisayar geçmişleri olduğuna eminim.
Bende öyle düşünüyorum. Bu saygısızlık biliyorum. Bana çocuklarımın annesine başkasının dokunduğunu düşünerek yaşayamam ben demişti. Şimdi beni seviyor belli ama sevgi bitecek evlilik olsada olmasada bir gün bitecek. Bu sivri dillilikle beni çok kırar dimi
Bir ay önce internetten tanıştığınız biri ile sizce de olaylar çok hızlı gelişmemiş mi?
Ne zaman birbirinizi tanıdınız, tanıştınız da konu cinselliğe geldi?
Arkadaşlarıyla tanıştırmalar, küsmeler, barışmalar, bilmem neler...
Ben de eşimle internetten tanıştım. Değil başkalarıyla cinsel olarak ne yaşadığımı sorması aynı şehirde olmamıza rağmen buluşmamız 4 ayımızı, elimi tutması bir yılımızı aldı. 4 yıl flört edip daha sonrasında evlendik.
Yaşayamazsa defolsun gitsin. Sanki kendisi el değmemiş goncagül.
'Sevdiğim kadını bir başkasıyla hayal edemem yediremiyorum' diyen erkeklerin çoğunun cinsel yaşamı olmadığına inanmıyrum, şahsi fikrim tabi.
Ayrıca her seferinde yüzünüzü vurulacak bu mevzu.
He bir de o kadar lafını nasıl sineye çekerek kabul ettiniz tekrar anlamadım.
Belkide hayatımda ikinci kez yaptım birinin telefonunu karıştırdım. Çünkü bu sefer yanılmak istemdeim hepsi bu. Normalde bende sevmem. Haklısınız..
Toplamda bir ay olmuş zaten, telefonlara çıkmamak gibi usandırıcı taktikler yerine, bol bol konuşmalı, ne bileyim farklı konular hakkında tartışmalı ilişki vs. yaşayın öyle tanıyın, yanılma payınız daha az olur. Lütfen ama "gözleri çok güzel bakıyor gibi" hafif şeyler olmasın az buçuk daha iyi tanıyınca kendiniz için doğru kararı daha rahat verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?