böylesinden kaç kaçMrb arkadaşlar ben 29 yaşındayım bi yakınım beni biri ile tanıştırdı polis kendisi bi nevi görucu usulü işte. Herneyse birbirimizi tanımya başladık lakin bu insan durduk yere beni facebook tan sildi hiç bir sorun yokken. Tabi ben neden bile demedim o ara. Sonra 2 üç ay sonra tekrar döndü yine başladı bişiler neden sildin dedim geliştirdi ama bu kafanda soru işareti. Birde şu an ailesinin yanında izinde hiç yazmıtır neden yazmıyorsun deyince bizim ailede olmz böyle şey diyr ben anlamadım izinde değilken çalışırkende yazmıodu ilgisiz anlayacağınız en ilgili olması gereken zamanlar değil mi benim mi onun peşinden koşmamı bekliyor
Acaba evli falan mi diye düşündüm .
Dengesiz biri belli ki. Sözde flört durumları yoksa etme sende. Kaç yaşında adamsın sanki sana karisacaklar.
Bir daha ki hatasını affetmeyin.
Ailesine çok düşkün demekki bi msj atamayan ilerde beni nasıl müdafaa eder oda şüpheliAcaba evli falan mi diye düşündüm .
Dengesiz biri belli ki. Sözde flört durumları yoksa etme sende. Kaç yaşında adamsın sanki sana karisacaklar.
Bir daha ki hatasını affetmeyin.
Birde kızlar bi gün gece saat 3 tü bi baktım bu çevrimiçi whatsapta ve de sürekli tabi beni uyudu biliyor ne hikmetse gözüme uyku girmedi içime doğmuş herhalde . Sabah dedim gece 3 te kiminle yazışıyordun bayan bi polisle dedi evli imiş yazışmalarını attı işte normal muhabbet etmişler aklı sıra masum bi yazışma demek istedi bu bayan polis iş arkadaşı olsada bide evli sizce doğrumu gece 3 te yazışmak
Birde kızlar bi gün gece saat 3 tü bi baktım bu çevrimiçi whatsapta ve de sürekli tabi beni uyudu biliyor ne hikmetse gözüme uyku girmedi içime doğmuş herhalde . Sabah dedim gece 3 te kiminle yazışıyordun bayan bi polisle dedi evli imiş yazışmalarını attı işte normal muhabbet etmişler aklı sıra masum bi yazışma demek istedi bu bayan polis iş arkadaşı olsada bide evli sizce doğrumu gece 3 te yazışmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?