- 18 Nisan 2017
- 7
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi julietinkadehi
-
Bayildim buna cok tesekkurler hepten cozum :)Sen öyle bakınca ben de nikah tarihi aldım deyiverin gitsin
Çok haklisiniz yorumunuz icin tesekkurler ne olacaksa olsun kafasindayimBakismak falan zevkli tabi ama huyunu suyunu anlamaya yetmez. Tanimadan kendini kapirma.
Bu tatli yorum icin tesekkurler :) Hep daha fazlasini istedigimizden kaybediyoruz sanirim huzur icinde huzursuzluk yaratmaya basladim gibi :)ayy ne romantik gençliğimi hatırladım.
ne bakışırdik eşimle:))
sizde ona bakın her bakışını yakaladiginizda kendiliğinden çözülür bence.
çok utangaç felan değilse bir adım atacaktır.
acele etmeyin tadını çıkarın güzel duygular bunlar yakalaması zordur.
umarım herşey gönlünüzce olur:)
Insanlarla goz temasi kurarken bile utaniyorum ama ayna karsisinda calistim uzun uzun bakacagim insallah tesekkuler yorum icin :)Biraz daha uzun tut bakışlarını zaten seninle ilgileniyorsa ilk fırsatta konuşur.
yanlis anlasildim sanirim.ancak yine de cok tesekkurler söyle ki benim okulumda bir sinif 200 kisi ve her ders 200 kisi ile ayni amfide ders isliyoruz. Elbette ayni ortamdayiz ama farkli arkadas cevreleri diyelim.Bizim sinifta normalde bir kez gordugunu 2. kez 1 ay sonra gorursun cunku cok kalabalik. Buna ragmen boyle bir durum gelisti belirttigim gibi arkadas grubundan cekindim cekiniyorum pek kolay anlasilan tipler gibi gelmiyor bana önyargiliyim :) onun haricinde ben de garipsiyorum bu insan iliskilerini ancak daha once durduk yere bir arkadasim yuzunden sevgilisi olan bir arkadasima tabiri caiz asilmis gibi oldum ve 2.kez bu duruma dusmekten olesiye korkuyorum yine de cok tesekkurlerDaha önce tanıştığım, konuştuğum, sohbet ettiğim bu kız neden beni gormezden geliyor, saf mıdır nedir bu yaşta bu davranışın sebebi ne diye düşünüyor olabilir.
Sahi ben de anlamıyorum, bi sebeple aynı ortamda bulunuyorsunuz sürekli okul olur iş olur... Yanyana gelip tanışıp konuşuyorsunuz yani isim falan iki tarafın da bildiği açık. Sonra o kişi görmezden gelmeye başlıyor. Bu insan ilişkileri çok garip geliyor bana.
Kimse esi veya sevgilisiyle anasinjn karninda tanismiyor sen niye bu kadar korktun gorende azili katil sanar.Bende senin gibiyim hemen baktigini hissettigim an kafami ceviririm ama karsi taraf istenmedigini dusunebilir ama siz muhabbet etmissiniz artik konusmasinda bi sakinca olmamasi lazim
Cocukluk ettigimi kabul ediyorum ama 7 ay once burada paylasamayacagim daha farkli detaylar vardi ve cesaret edemedim. Bu arada benzetme super baya guldum cok tesekkurler ancak ben sizin anlattiginizi yapan kizlara kizamiyorum kapali bir toplum olmamizdan kaynaklaniyor. Tesekkurler ki herkese yaptigim bir sey degildi bu yaptigimBen de iibf okudum tahmin ediyorum ortami ve arkadasliklari. Sen çocuğa selam verdin diye hoop onun arkadaş grubuna girmezsin hemen, ya da su kız bizim oğlana neden selam veriyor konuşuyor diye de laf edemezler bi iki defada.
Madem çok karşılaşıyorsunuz bon bon baktığı bi an selam verip nasilsin demekten geri durma.
Bak sen öylesin demiyorum ama bir selam veren çocuğun kendisinden hoşlandığını sanan kızlar vardi benim okulda, onlarin düşüncesiyle aynı oluyor seninki sanki. Çocuktan hoşlandığın için kendini ele verecekmiş gibi hissedebilirsin ama hiçbir şey hissetmediğin, senin için gayet sıradan olan bir insana da selam verirken acaba sevgilisi var mı acaba evli mı yanlış anlaşılır mıyım diye düşünüyor musun? Cevap evetse sende sıkıntı var demektir. Eğer cevabın hayirsa o çocuğa da normal bir insana davranacagin gibi davran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?