Kafam karismaya basladi

julietinkadehi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
7
3
1
28
Selamlar benim uyeligim vardi ancak email adresimin calinmasi ve ardindan hesaplarimi kapatmamla zannediyorum ki buradaki hesabim da kapanmistir:) Ancak kafam cok karisik ve acilen cozmem gereken seyler var. O yuzden bir de size sorayim belki birlikte cozeriz diye dusundum ve bu konuyu actim.Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler :) Yaklaşık 7 ay önce okulda amfide birinin yanina oturdum.Kitabimi sordu,nereli oldugunu sordum derken tanismis olduk.Muhabbeti guzeldi inkar edemem.5 gun kadar sonra sinifin whatsapp grubunda konusurken bu arkadas bana "hey" yazdi . Ancak ben o an hem bana mi yazdi ortaya mi yazdi emin olamadigimdan hicbir sey yazmadim.Ama stalkladim tabii :) Numarasini ekledim ve whatsapp profilinde bir kizla fotografini gordum. Dedim ki cocukla tekrar konusmayayim sevgilisi falansa , aralarina girmis olurum, benim yuzumden huzurlari bozulur vs vs. Neyse tabii sonradan arkadas olduklarini ogrendim ama okulda bu cocuk bana selam verdigi zaman hep gormemis veya duymamis gibi yaptim. Ancak cok garip bir sey oluyor ve 200 kisilik amfide surekli bu cocukla goz goze geliyorum.Kapidan bakarak giriyor, ben kafami kaldiriyorum gayri ihtiyari gozlerini dikmis bakiyor. Rahatsiz edici bir bakis degil, hatta bir sure sonra eglenceli olmaya basladi bile. Arkadaslarimdan hakkinda bir seyler duyuyorum. Cok iyi bir cocuk vs derken benim duygular degisti. Ancak emin olamiyorum , cok riskli geliyor bana. Ne yapmaliyim hic bilmiyorum. Konusabilecegim bir ortam yok. Arkadas grubu beni korkutuyor onunla artik iletisim kurma ihtimalim yok gibi. Gecen kantinde cok eski bir erkek arkadasimi gordum ,oturduk konusuyoruz. Kafami cevirdim ve bingo. Dik dik bakiyor. Hicbir sey olmamasindan sıkıldım artik. Baskalarina ayni mi bakiyor diye baktigimda bir sey fark edemedim. Biraz sessiz sakin bir tipim ama yine de beni fark etmesi hosuma gidiyor :) Ne yapmali ne etmeli acilen tavsiyelere ihtiyacim var. Bitsin istemiyorum ancak bu rutinden sıkıldım. O iletisim kurmak isterken ben hep kactim ve simdi de istiyorum sanirim.
 
ayy ne romantik gençliğimi hatırladım.
ne bakışırdik eşimle:))
sizde ona bakın her bakışını yakaladiginizda kendiliğinden çözülür bence.
çok utangaç felan değilse bir adım atacaktır.
acele etmeyin tadını çıkarın güzel duygular bunlar yakalaması zordur.
umarım herşey gönlünüzce olur:)
 
Bakismak falan zevkli tabi ama huyunu suyunu anlamaya yetmez. Tanimadan kendini kapirma.
Çok haklisiniz yorumunuz icin tesekkurler ne olacaksa olsun kafasindayim
Bu tatli yorum icin tesekkurler :) Hep daha fazlasini istedigimizden kaybediyoruz sanirim huzur icinde huzursuzluk yaratmaya basladim gibi :)
 
Daha önce tanıştığım, konuştuğum, sohbet ettiğim bu kız neden beni gormezden geliyor, saf mıdır nedir bu yaşta bu davranışın sebebi ne diye düşünüyor olabilir.

Sahi ben de anlamıyorum, bi sebeple aynı ortamda bulunuyorsunuz sürekli okul olur iş olur... Yanyana gelip tanışıp konuşuyorsunuz yani isim falan iki tarafın da bildiği açık. Sonra o kişi görmezden gelmeye başlıyor. Bu insan ilişkileri çok garip geliyor bana.
 
yanlis anlasildim sanirim.ancak yine de cok tesekkurler söyle ki benim okulumda bir sinif 200 kisi ve her ders 200 kisi ile ayni amfide ders isliyoruz. Elbette ayni ortamdayiz ama farkli arkadas cevreleri diyelim.Bizim sinifta normalde bir kez gordugunu 2. kez 1 ay sonra gorursun cunku cok kalabalik. Buna ragmen boyle bir durum gelisti belirttigim gibi arkadas grubundan cekindim cekiniyorum pek kolay anlasilan tipler gibi gelmiyor bana önyargiliyim :) onun haricinde ben de garipsiyorum bu insan iliskilerini ancak daha once durduk yere bir arkadasim yuzunden sevgilisi olan bir arkadasima tabiri caiz asilmis gibi oldum ve 2.kez bu duruma dusmekten olesiye korkuyorum yine de cok tesekkurler
 
Kimse esi veya sevgilisiyle anasinjn karninda tanismiyor sen niye bu kadar korktun gorende azili katil sanar.Bende senin gibiyim hemen baktigini hissettigim an kafami ceviririm ama karsi taraf istenmedigini dusunebilir ama siz muhabbet etmissiniz artik konusmasinda bi sakinca olmamasi lazim
 
Ben de iibf okudum tahmin ediyorum ortami ve arkadasliklari. Sen çocuğa selam verdin diye hoop onun arkadaş grubuna girmezsin hemen, ya da su kız bizim oğlana neden selam veriyor konuşuyor diye de laf edemezler bi iki defada.

Madem çok karşılaşıyorsunuz bon bon baktığı bi an selam verip nasilsin demekten geri durma.

Bak sen öylesin demiyorum ama bir selam veren çocuğun kendisinden hoşlandığını sanan kızlar vardi benim okulda, onlarin düşüncesiyle aynı oluyor seninki sanki. Çocuktan hoşlandığın için kendini ele verecekmiş gibi hissedebilirsin ama hiçbir şey hissetmediğin, senin için gayet sıradan olan bir insana da selam verirken acaba sevgilisi var mı acaba evli mı yanlış anlaşılır mıyım diye düşünüyor musun? Cevap evetse sende sıkıntı var demektir. Eğer cevabın hayirsa o çocuğa da normal bir insana davranacagin gibi davran.
 
 
Cocukluk ettigimi kabul ediyorum ama 7 ay once burada paylasamayacagim daha farkli detaylar vardi ve cesaret edemedim. Bu arada benzetme super baya guldum cok tesekkurler ancak ben sizin anlattiginizi yapan kizlara kizamiyorum kapali bir toplum olmamizdan kaynaklaniyor. Tesekkurler ki herkese yaptigim bir sey degildi bu yaptigim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…