Slm kızlar ben eylül ayınin 12 sinde adet oldum 6 gün sürdü ekimin 12 sinde olmadım 4 gün geçtik ten sonra önce camur gibi akinti sonra hafif kan geldi ama 2 gün sürdü tek yani pazartesi oldum salı oldum çarşamba günü hiç birşey gelmedi acaba hamile kalmismiyimdir inşallah sizce üstüme görme böylemi oluyo nasıl oluyo yada aydinlatirmisinz canlar
Slm kızlar ben eylül ayınin 12 sinde adet oldum 6 gün sürdü ekimin 12 sinde olmadım 4 gün geçtik ten sonra önce camur gibi akinti sonra hafif kan geldi ama 2 gün sürdü tek yani pazartesi oldum salı oldum çarşamba günü hiç birşey gelmedi acaba hamile kalmismiyimdir inşallah sizce üstüme görme böylemi oluyo nasıl oluyo yada aydinlatirmisinz canlar
Adet zamaninda sanirim oluyo ama erkende olurmu bilemem cunku bu adet degil aslinda yerleşme kanamasi ve genelde adet zamanina denk geliyo diye biliyorm.
Adetten öncede oluyor 1 2 ay sonrada oluyor kisiden kisiye değişiyor. Üstüne görme gibi duruyor ama doktor ve tahlil en garanti cvbi verir. Hayırlısı olsun..
Canim bende suan hamileyim 3hafta 4 gunluk benim gec dollenme sorunum vardi tedaviyle hamile kaldim . adetim 7 gun gecince test yaptim pozitif cikti . carsamba kan verdim 652 cikti . carsamba gunu kahverengi lekemle pembemsi karisik kan geldi . cok fazla kasik agrisi cektim ve bugun cok sukur hic birseyim.yok eminim insallah oyledir yavrum bana tutunmaya dun calisti ve insallah da tutundu . yani adetin geckincede tutunabilir . bu benim tahminim tabi yanlis da biliyor olabilirim
Öyle mi çok üzüldüm gerçekten Rabbim sabir versin sağlık sihhat versin sagliklisiniz ki oldu bi daha kini en Lisa zamansa saglikla sihhatle versin inşallah
Öyle mi çok üzüldüm gerçekten Rabbim sabir versin sağlık sihhat versin sagliklisiniz ki oldu bi daha kini en Lisa zamansa saglikla sihhatle versin inşallah
En önemli pıhtılaşma testi dusuklerin çoğu nedeni pıhtılaşma oluyo bence onuda yaptir ben yaptırdım hsg se yapıldı hiç bişey çıkmadı doktorum sadece corasprin 100 mg werdi zararı yok belki faydasını görürsün dedi sende pıhtılaşma testinin üzerinde dur canım