Temiz içerikli ve Endokrin bozucu içerikli gibi bir fark varsa pahali olanı alırım ama onun dışında hangisinin dokusu daha güzelse, fiyatı daha uygunsa onu alir geçerim. Zaten bir yerden sonra makyaj, bakım malzemesi seçimi oturuyor. Gereksiz tek bir parça bile girmez bizim eve çünkü sürdürülebilirlik benim için cok cok önemli. Bir ürün icin bile muazzam su ve diger kaynaklar kullanılıyor. Bir aksilik olmazsa evde hiçbir sey çöpe gitmez, bitmeden atılmaz.
Gezme tozma işi iyi hoş ama ben biraz doydum buna o yüzden bir yatirim yapmak için çoğunu rafa kaldırabilirim. Birikim yapmak kendimi hem güvende hissettiriyor hem de tatmin ediyor. Cafeye gitmek, orda burda kahve içmek falan pek tarzım değil. Eskiden de ya evlerde buluşurduk ya yiyecek içeceği alır park bahçe bulusurduk hala da öyleyiz. Hatta tüm arkadaşlarımızın da tercihi böyle olduğu için gerçekten çok şanslıyız.
Ben biraz eğitime ve ev eşyasına iyi para harcadım. Eşyayı istediğim gibi almazsam sıkılıyorum, zaten de uzun yıllar kullanılıyor. Eğitim de mecburi tabii ama ona giden paraya üzülüyorum