Ev almanın kolay olduğunu duymamıştım ev alıp satmak tr kadar kolay değil vergiler vs çok fazla buradaki gibi az da gösteremiyorsunuz. Evler eskisi gibi ucuz değil enflasyon tüm dünyada var. Mesela araba çok ucuz ama vergileri çok pahalı buraya göre. Bunları eski sevgilimden biliyorum o ev alıcaktı ama zorlandı epey. O almanyadaydı hollanda daha farklı yazılımcılar için daha avantajlı sanırım.Hollandadayiz. Temizlikci cagiramicam diye Turkiyede kalmayi secmezdim acikcasi ayrica market vs olaylari nerde yasadiginzila baglantili tamamen burda eve getiren araclar var gayet.
Kiralar pahali evet ama ev almak kiradan daha kolay bence
Benim AB vatandasligim var ve burda tanidiklarimiz vs var o yuzden TR vatandasinin gidip duzen kurmasiyla benimki/bizimki ayni şey degil tabi ki nispeten daha kolay oldu o ayri.
Sağlık problemimi belirtmiştim o yüzden temizlik zor benim için yada sipariş yada evde bişey bozuldu kendim yapamam filan. Hastane ulaşımı vs kolay olmalı maalesef sağlıklı olan kişi için önemli değil tabi bunlar. Ev temizliği ne ki hasta olmayan anlayamaz