Merhaba arkadaşlar bugün arefe tatil vs derken dışarıdaydım ve evime yürüyordum. Tam evimin önü tek yön ve sürekli akıcı bir trafiği var tek sıra halinde. Birden bir kalabalık gördüm adamın biri yerde yatıyordu . yanında bir alüminyum tepsi ve simitler vardı ve adam sara krizi geçiriyordu. Adamın biri ( tanıdığım bir çalışan ) başka bir adamdan su istedi bende suyu adama götürdüm yüzünü yıkadılar yan çevirdiler. 2 erkek 2 kadın olarak başındayız adamı kenara çektiler. Yanımda yaşlı bir teyze vardı ağladı bayağı ah yavrum vah yavrum diye. Adam sara hastası olduğunu söyledi ağzının kenarlarında beyaz beyaz köpükler vardı. Tüpüm boş kaldı alamadım dedi. Ne kadar tüpün dedik gidip alalım, meğerse 200 ye dolum yapılıyormuş. hemen erkekler ve ben yardımcı olduk adamın cebine koyduk parayı bende cüzdanımda ne var ne yok hepsini verdim helali hoş olsun inşallah faydalı olur sonra eve geldim eksisozluk sitesinde dolanıyordum soldaki kısımda bir başlık gördüm "simit satıcılarının hep sara krizi geçirmesi" diye ve okudum. Hemen gözümün önüne ben ortaokuldayken okul sokağımda yine bir sokak satıcısı kriz geçirmişti ve insanlar yardım etmişti, o geldi. Çok etkilendim, sahtekar olduklarını yazmışlar. Ve yazdıkları da aynıydı. Etkilenmek istemiyorum ama eğer öyleyse neden insanların duygularını sömürüyorlar
bilemedim.. İnşallah faydası olmuştur gerçekten merhametli bir milletiz umarım kötüye kullanan olmuyordur insanlar arabalarından indi falan
bilmiyorum etkilenmek istemiyorum yazdığımdan
Siz karşılaştınız mı?