Canım az cok pişmanlığını yaşıyorum evet ama daha fazla dayanamadım mobbinge. İstifamı geri aldam dahi eski iş yerim artık bana cehennem olur. Akademik ortamı az cok tahmin edersin. Uzmanlığın devamını yapabileceğim gidersem eğer. O şehirde de var benim bölümün yani.İpekcim istifa etmen bence kariyer adına yanlış bir hareket olmuş, istifanı geri almayı düşünür müsün? Uzmanlığa çok emek konuluyor, sonucu da maddi, manevi, kariyer açısından çok daha doyurucu oluyor. Hayatından sıkıldığını biliyorum ama ben senin yerinde olsam uzun bir deniz kenarı tatili yapıp işe öyle dönerdim, uzmanlığımdan vazgeçmezdim.
Canım az cok pişmanlığını yaşıyorum evet ama daha fazla dayanamadım mobbinge. İstifamı geri aldam dahi eski iş yerim artık bana cehennem olur. Akademik ortamı az cok tahmin edersin. Uzmanlığın devamını yapabileceğim gidersem eğer. O şehirde de var benim bölümün yani.
Ankarada asistanlık artık bu istifadan sonra zor olur canım. Yani ben istemem. Diger ünilerdeki hocaların bakış açısı da nasıl olur bilmiyorum.Boşver o zaman panpa sağlığından önemli değil.
Ankarada tonla diş fakültesi var onlarda açık pozisyon bakmaz mısın?
Diğer şehire olumlu bakıyorum ama taşınma ev kiralama depozitosu derken maddi olarak tüketici olabilir. Ege kıyısı veya Eskişehirse giderdim tebdili mekanda ferahlık var derler:)
Ankarada asistanlık artık bu istifadan sonra zor olur canım. Yani ben istemem. Diger ünilerdeki hocaların bakış açısı da nasıl olur bilmiyorum.
Yeni şehir için de öncelikle ev taşıma durumum olmaz. Buradaki dğzenimi bozmayı düşünmüyorum. 6 ay kadar deneme süreci gibi, daha rahat bir iş, kafam rahat olacak yani. Ve bingo, Egenin tam da kıyısı :)
Evet orası var. Senelerdir ankaradayım. Böyle uzun süreli bir tatil gibi gelecek bana sanki.Ege kıyısıysa durma şimdi hemen git
Ağustosta her haftasonu plajlara akarsın
Teşekkür ederim benim kafamdaki düşünceyi yazıya dökmüşsünüz:)Bence git kıyı ise eşyalı kiralık vs ayarla
Yaşam daha ucuzdur hem
Bir soluk al
Sonra bakarsın olmazsa gelir yine sınav mınav devam edersin
Evde oturup sınav çalışıp bir yandan da tüh kalsaydım yerimde demek yerine yeni bir hayata yelken açmak iyidir
Hazırı evde otursan da yiyeceksin hiç olmazsa gidince denedim olmadı deyip geri dönme imkanın da var
Teşekkür ederim:)Akıllı bir kadınsınız :)
Acele karar vermeyin bence. Bu böyle sürüp gidecek değil ya.
Mutlaka her şey yoluna girecek er yada geç
Aile destek için vardır. Daha sonra ödersiniz :)
Teşekkür ederim:)
Acele etmek degil aslında. Boş boş durup sınav zamanını beklemektense bamnaşka bir şehirde yeni bir ortamda çalışıp sımavları bekleyecegim.
Of bilmiyorum. Ailem kararıma destekti ama bu olayda karşı çıkıyorlar. Zamana bırakıp mantıklı düşğnmek en iyisi:)
Duruyorum, kendimi dinlemeye çalışıyorum ama zırvalamaktan başka bişe yapmıyorum. Mantıklı düşünemiyorum ki:)İnsan bazen durmalı.
Kendini dinlemeli :)
En doğru zamanı siz bilirsiniz. Acele etmeyin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?