Kafam karisti:(

meleklerim33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
86
16
3
35
Arkadaslar bu ahlaksiz kadin tama verme delilleri kocama kocam beni oldurur siktir olup cikicam hayatinizdan dedi dun gece esimin telefonunda mesajini yakaladim beni son kez ara yalvariyorum sana demis ya bu kadin cocuklarini hicmi dusunmuyor ya ben dusunuyorum aciyorum elim dilim varmiyor esine soylemeye oldurur agfetmez diyor karisini olduren adam benim serefsizede yapar birseyler arada kakacak olan cocuklarimiza yazik diyorum olmuyo olmuyo kadin azitmus beni cileden cikartiyo ne yapicahimi sasirdim ben :(

yanıııık yanık karı demek istiyorum ona içime murat övüç kaçtı :KK53:

kocanız ne demiş karşılık olarak? önemli olan kısım bu

ee kendini düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun?
adam da aldatılıyor sonuçta üstelik ısrarla.
öldürecek diye korksa hatada ısrar edermi?
seni kandırmış kocan gibi aldatmış seni kocam beni öldürür diye.

Sen kendi esine ne diyorsun peki?
Tamam kadinin kocasini kesinlikle aramalisin.ama oncelik kendi kocana yolda göstermelisin
Evet onun farkindayim ben herseyi goze alip kadinin kocasina delilleri ginderdigimde benim serefsizede ulasacak kadinin kocasi suan bosanamiyorum aile durumumu anlatmistim annen yok kacarak evlendim babam sahip cikmiyo bende sabredip cocuklar buyusun ojula baslasinlar bi ise gireyim yavas yavas zemini hazirlayayim bosayayim dedim kendi kendime kafam karisti inanin kocamn da allah belasini versin diyorum

ee kendini düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun?
adam da aldatılıyor sonuçta üstelik ısrarla.
öldürecek diye korksa hatada ısrar edermi?
seni kandırmış kocan gibi aldatmış seni kocam beni öldürür diye.
Evet oyle dusunuyorum artik gorusmeye devam edebilmek icin kocasina soylememi istemiyor

Evet onun farkindayim ben herseyi goze alip kadinin kocasina delilleri ginderdigimde benim serefsizede ulasacak kadinin kocasi suan bosanamiyorum aile durumumu anlatmistim annen yok kacarak evlendim babam sahip cikmiyo bende sabredip cocuklar buyusun ojula baslasinlar bi ise gireyim yavas yavas zemini hazirlayayim bosayayim dedim kendi kendime kafam karisti inanin kocamn da allah belasini versin diyorum
Bu rezilligi bitirmeyi dusunuyor mu esin aciklamasi ne?
Kadinin kocasini ben olsam.coktan arardim.kendileri dusunsun gerisini banane.
Sende birikim.yapmali ise girmeli kendi hayatini idame ettirecek duruma gelmelisin acilen.

Bu rezilligi bitirmeyi dusunuyor mu esin aciklamasi ne?
Kadinin kocasini ben olsam.coktan arardim.kendileri dusunsun gerisini banane.
Sende birikim.yapmali ise girmeli kendi hayatini idame ettirecek duruma gelmelisin acilen.
Dusunuyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum esine delilleri gonderdigimde benim serefsiz kocam o orospuyu savunup benim ustume gelicek bikiyorum ve en acisi ailem sahi cikmiyo bisanamiyorumda :( ben adamida olumune terkwdip cikio gidemwyicegim hala ayni evde oturmak mecburiyetinde kalacagim :( kadinin kocasi karisini oldururse benim serefsizi bosmu birakicak zerre acumam vursun ama bu olay boyle sessizce vurdu bittimi olucak ailesi sonra beni suclayacak iglumu vurdurttu diye cocuklar saha kucuk buyuduklerinde if jafam karisti neolur kizarak bi cevap vermeyin dusuncelerim karisik bilmiyorum akuo verin :(

Back
X