Kafam karisti:(

Dusunuyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum esine delilleri gonderdigimde benim serefsiz kocam o orospuyu savunup benim ustume gelicek bikiyorum ve en acisi ailem sahi cikmiyo bisanamiyorumda :KK43: ben adamida olumune terkwdip cikio gidemwyicegim hala ayni evde oturmak mecburiyetinde kalacagim :KK43: kadinin kocasi karisini oldururse benim serefsizi bosmu birakicak zerre acumam vursun ama bu olay boyle sessizce vurdu bittimi olucak ailesi sonra beni suclayacak iglumu vurdurttu diye cocuklar saha kucuk buyuduklerinde if jafam karisti neolur kizarak bi cevap vermeyin dusuncelerim karisik bilmiyorum akuo verin :KK43:
Kimse seni suçlayamaz söyledin diye. Hem öldürmez bence. Kadın size ajitasyon yapmış. Madem korkuyor bu işe bir son versin.
Çocuklarına bakabilecek kimse yok mu? Sen de bir işe girsen. Kaç yaşında çocukların?

vurdu bittimi olucak ailesi sonra beni suclayacak iglumu vurdurttu diye

uçkuruna sahip çıkamayıp başkasının karısıyla düşüp kalkacak suçlusu sen mi olacaksın?
ne kadar sindirmişler seni böyle.
mezar taşına uçkur sevdasına gitti diye yazdırırsın olur biter.
hem kimse kimseyi vurmaz merak etme vurulmaktan korkan trene binmez bunlar maşallah tam gaz..

Bakın siz kendinizi kandiriyorsunuz. O kadının kocası kimseyi vurmaz vurmayacak. Öyle bir kocası olan kadın bu kadar açık açım oynamaz. Kadında esiniz de sizin bosanmayacaginizi bildiği için rahat davranıyorlar. Kadında arada kocam öldürür virt zırt diyip size gözdağı veriyor .söyleyin ve mesajları gösterin kocasına .korkmayın bu kadar .birde gidip kaymakamlikla belediye ile konussaniz size caycilik gibi falan bir iş verebilirler bizim .bizim burda bu şekilde çalışan çok hanim var .birde babanızla konussaniz mi acaba ? Ne der babanız ?

Kimse seni suçlayamaz söyledin diye. Hem öldürmez bence. Kadın size ajitasyon yapmış. Madem korkuyor bu işe bir son versin.
Çocuklarına bakabilecek kimse yok mu? Sen de bir işe girsen. Kaç yaşında çocukların?
Biri 4 yasinda biri 2 yasinda ailemden destegim yok annem hayatta degil cocuklara baktirabilecegim olsa ise girucem ama buyumelerini beklemek zorundayim

Bakın siz kendinizi kandiriyorsunuz. O kadının kocası kimseyi vurmaz vurmayacak. Öyle bir kocası olan kadın bu kadar açık açım oynamaz. Kadında esiniz de sizin bosanmayacaginizi bildiği için rahat davranıyorlar. Kadında arada kocam öldürür virt zırt diyip size gözdağı veriyor .söyleyin ve mesajları gösterin kocasına .korkmayın bu kadar .birde gidip kaymakamlikla belediye ile konussaniz size caycilik gibi falan bir iş verebilirler bizim .bizim burda bu şekilde çalışan çok hanim var .birde babanızla konussaniz mi acaba ? Ne der babanız ?[/QUOTsahip cikmiyacagini biliyorum ama sabahtan beri kafamda tiljiler dolaniyor babamla konusmak icin

uçkuruna sahip çıkamayıp başkasının karısıyla düşüp kalkacak suçlusu sen mi olacaksın?
ne kadar sindirmişler seni böyle.
mezar taşına uçkur sevdasına gitti diye yazdırırsın olur biter.
hem kimse kimseyi vurmaz merak etme vurulmaktan korkan trene binmez bunlar maşallah tam gaz..
Cok guzelmis inanin mezar tasina yazdiracagim soz ay cok sagolun ya biliyormusunuz benim korkum bunlar degil aslind simdi kadinin kcasina soyleyecem ama serefsiz kocami terjedip gidecek kapim yok hic bir akrabada yik yani sahio cikicak soyleyip oturup ayni evde yasayacam o zor geliyor

Böyle pisliklerin dünyada yeri olmamalı diye düşünüyorum hem eşinizin hem bu kadının
Kesinlikle dogru geceden beri dusunuyorum gidicek bi kapim olsa en azindan annem hayatta olsaydi diyorum kendi kendime annem cocujlarima bakar ben calisir mus gibi yasardim diyorum ve ozaman ben bu kadinin kicasina herseyi soylerdim ve umrumda dahi olmazlardi ne serefsiz kocam nw de surt.... Kadin

Dusunuyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum esine delilleri gonderdigimde benim serefsiz kocam o orospuyu savunup benim ustume gelicek bikiyorum ve en acisi ailem sahi cikmiyo bisanamiyorumda :KK43: ben adamida olumune terkwdip cikio gidemwyicegim hala ayni evde oturmak mecburiyetinde kalacagim :KK43: kadinin kocasi karisini oldururse benim serefsizi bosmu birakicak zerre acumam vursun ama bu olay boyle sessizce vurdu bittimi olucak ailesi sonra beni suclayacak iglumu vurdurttu diye cocuklar saha kucuk buyuduklerinde if jafam karisti neolur kizarak bi cevap vermeyin dusuncelerim karisik bilmiyorum akuo verin :KK43:
yaa kimsenin kimseyi vuracağı yok bırakın bu işleri.. Karısı adamı aylardır aldatacak o adamın da ruhu duymayacak (hem de vuracak kadar kıskanç adamın), merak etmeyin sadece boşar, hatta boşamayadabilir genel olarak aldatılan insanlar zaten bilerek devam ediyolar o evliliklere ;)

Back
X