Evlilik için genel bir tarih fikrivarsa nisan içinde olmalı 2 hafta tanımak ve karar vermek için tabiki erken ama öpüşmek içinde erken kusura bakmasın,
Öpüşme için erken ,el ele tutuşmak için bile erken (bence)
İlişkinin bi adı olmalı
Enişte biraz hızlı çıkmış.
Evlenmek için acele etmemesi iyi birşey ama keşke biraz hormonlara da sahip çıksaymis.
Bunu siz isteksiz olduğu halde yapmasindan ötürü söylüyorum.
Öpüşmek icin iki haftada uzun zaman kimine göre
İcinden bi his gelmiyosa kendini zorlamak niye
Hayatini sn yasacaksin etraf değil
Yeni iliskiden çıkmışsın bi silkelen kendine gel önce
Evlilik meraklısı gibi değil kararlarının arkasında duran biri olacaksınız anlayacak kapasitesi varsa tabiBen de kendimi geri çekmeye karar verdim . Açıklaması ben içimden ne geliyorsa onu yapmak istiyorum oluyor. Ben ona ciddi bir şey olmadan böyle bi şey istemiyorum diyip içinden çıksam böyle de evlilik meraklısı gözükmekten çekiniyorum
Ben de benzerini söyledim.Tamam nasıl istersen ama bir daha yakınlaşmaya çalışırsan kalbini kırarım deyin.
Evlilik meraklısı gibi değil kararlarının arkasında duran biri olacaksınız anlayacak kapasitesi varsa tabi
Sohbet edin konuşun tanımak anlamında yakın olun tabi ama yakınlaşmak isterse sınırı belli edin hemen anlasin bazı şeyleri, öpüşmek istemediniz diye tanışmaktan vazgeçecek değil heraldeTamam çok teşekkür ederim :)
Sohbet edin konuşun tanımak anlamında yakın olun tabi ama yakınlaşmak isterse sınırı belli edin hemen anlasin bazı şeyleri, öpüşmek istemediniz diye tanışmaktan vazgeçecek değil heralde
bi ilişkiden yeni çıkmışken başka bi ilişkiye başlamak pek parlak bi fikir gibi gelmiyo bana.eskiden başıma gelmişti.ilişkim bittikten 2 3 hafta sonra biriyle görüşmeye başlamıştım ve sürekli eski sevgilimle kıyaslıyodum kafamda.o olsa şöyle yapardı,o olsa bunu söylerdi,elleri,gözleri daha güzeldi gibi gibi... neyseki kendiliğinden kesildi görüşmemiz.
keşke biraz zaman tanısaydınız kendinize,daha sağlıklı karar verirdiniz.
yeni ilişkiye aileler vesile olduğu için beklentinizin evlilik yolunda olması normal.aileler tanıştırınca iş ciddi bi süreçle başlıyo çünkü.Onun da bunun farkında olması lazım.
15 gün,öpüşmek için normal bi süre ama hisler duygular karşılıklıysa tabi.Bence evlilik konusunu pek gündeme getirmeyin.2 hafta,evlilik konuşmak için erken daha.önce birbirinizi tanımanız lazım
Evet haklısınızPeki bundan sonra daha öpme konusunda dikkat edeceğim madem öyle
Nasıl yavas ve emin olsun istiyorsan ,
Aynı sekikde bende yavaş ve emin adımlarla ilerliyecegim
Yazmış ama bilmiyorum . Yani bu konuşmadan sonrada yakın olmaya devam etti ama benim kafamda soru işaretleri kaldı ? Bir şey söylediğimde zaten tanıştırılma anacımız bu değil mi diyor . Belki ben acele ediyorumdur ama biraz geleceğe yönelik konuşması da gerekmez mi sizce ?
Ya yanağımdan öpmesine vs bir şey demiyorum. Süre 2 hafta ama hani diyorum telefon görüşme derken , bana da oluyor daha uzun tanışıyor gibiyim. O da bunun gazına geldi el ele tutuşmak vs istiyor . Ama öpüşmek çok ayrı bir olay ki burada bi de aileler var. Ciddi bi karar konuşulmadıkça yakın durmayayım diyorum sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?