Kafam karıştı

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
Günaydınlar:)
Ben nasıl davranmam , ne düşüneceğimi bilemediğimden sizlerden akıl almaya ve tecrübelerinizden yararlanmaya geldim.

Öncelikle ben 29 yaşındayım o da 36 .

Sürüncemede ne olduğu belli olmayan bir ilişkiye benzeyen bir şeyden yeni yeni çıkmışken , 2 hafta önce aileler aracılığı birisi ile tanıştırıldım. Tip olarak vs idare eder diye düşünürken , çevremdeki herkesin çocuğu fazlası ile beğendi.

Ben ilk gün bir şey hissetmedim ama hoşlanmış. 2. Görüşmeyi ayarladı derken 3 4 derken toplamda 2 hafta da 6 kere görüştük. Arkadaşlarımın gazı ile de onun gibi hoşlanmasam da yanında vakit geçirmek için çabaladım.

Bu görüşmelerde el ele tutuşma noktasına geldik , hatta yanağımdan falan öperken dün dudağımdan öpmek istedi. Ben geri kaçtım sonra bi ara kenarından yine öptü .

Ancak gelecek için genel fikirler varken örneğin 1 buçuk yıla evlenmek istiyorum gibi ama bana bilmem kaç ay sonra nişan yapalım vs gibi cümleler kurmuyor.

Bu düşüncemi ona da güzel cümleler ile ilettim. Bana tanışalı daha 2 hafta oldu. İçinden gelmeden böyle cümleler kursam seni kandırmış olmaz mıyım dedi ? Ancak sana bir şeyler hissettiğim doğru dedi.

Şimdi kızlar 2 hafta öpüşmek için erken değil ama geleceği düşünmek için erken . Bu mantıklı bi cevap mı ? Ben ne yapacağımı bilemedim. Sizlerin kapısını çaldım

Evlilik için genel bir tarih fikrivarsa nisan içinde olmalı 2 hafta tanımak ve karar vermek için tabiki erken ama öpüşmek içinde erken kusura bakmasın,

Ben de kendimi geri çekmeye karar verdim . Açıklaması ben içimden ne geliyorsa onu yapmak istiyorum oluyor. Ben ona ciddi bir şey olmadan böyle bi şey istemiyorum diyip içinden çıksam böyle de evlilik meraklısı gözükmekten çekiniyorum

Öpüşmek icin iki haftada uzun zaman kimine göre
İcinden bi his gelmiyosa kendini zorlamak niye
Hayatini sn yasacaksin etraf değil
Yeni iliskiden çıkmışsın bi silkelen kendine gel önce

Enişte biraz hızlı çıkmış.
Evlenmek için acele etmemesi iyi birşey ama keşke biraz hormonlara da sahip çıksaymis.
Bunu siz isteksiz olduğu halde yapmasindan ötürü söylüyorum.

Ya yanağımdan öpmesine vs bir şey demiyorum. Süre 2 hafta ama hani diyorum telefon görüşme derken , bana da oluyor daha uzun tanışıyor gibiyim. O da bunun gazına geldi el ele tutuşmak vs istiyor . Ama öpüşmek çok ayrı bir olay ki burada bi de aileler var. Ciddi bi karar konuşulmadıkça yakın durmayayım diyorum sizce ?

Öpüşmek icin iki haftada uzun zaman kimine göre
İcinden bi his gelmiyosa kendini zorlamak niye
Hayatini sn yasacaksin etraf değil
Yeni iliskiden çıkmışsın bi silkelen kendine gel önce

O çok ilişki değildi . Onun tamamen bitmesi için bir yola çıktım . İyi de geldi. Yani onu düşünmüyorum . O olmayacak bi şeyi istemek gibi bi şeydi. Ama cevabınız için teşekkür ederim :)

Evlilik meraklısı gibi değil kararlarının arkasında duran biri olacaksınız anlayacak kapasitesi varsa tabi

Tamam nasıl istersen ama bir daha yakınlaşmaya çalışırsan kalbini kırarım deyin.
Ben de benzerini söyledim.

Aşağıdaki gibi yazmış

Peki bundan sonra daha öpme konusunda dikkat edeceğim madem öyle
Nasıl yavas ve emin olsun istiyorsan ,
Aynı sekikde bende yavaş ve emin adımlarla ilerliyecegim

Tamam çok teşekkür ederim :)
Sohbet edin konuşun tanımak anlamında yakın olun tabi ama yakınlaşmak isterse sınırı belli edin hemen anlasin bazı şeyleri, öpüşmek istemediniz diye tanışmaktan vazgeçecek değil heralde

Sohbet edin konuşun tanımak anlamında yakın olun tabi ama yakınlaşmak isterse sınırı belli edin hemen anlasin bazı şeyleri, öpüşmek istemediniz diye tanışmaktan vazgeçecek değil heralde

Peki bundan sonra daha öpme konusunda dikkat edeceğim madem öyle
Nasıl yavas ve emin olsun istiyorsan ,
Aynı sekikde bende yavaş ve emin adımlarla ilerliyecegim

Yazmış ama bilmiyorum . Yani bu konuşmadan sonrada yakın olmaya devam etti ama benim kafamda soru işaretleri kaldı ? Bir şey söylediğimde zaten tanıştırılma anacımız bu değil mi diyor . Belki ben acele ediyorumdur ama biraz geleceğe yönelik konuşması da gerekmez mi sizce ?

bi ilişkiden yeni çıkmışken başka bi ilişkiye başlamak pek parlak bi fikir gibi gelmiyo bana.eskiden başıma gelmişti.ilişkim bittikten 2 3 hafta sonra biriyle görüşmeye başlamıştım ve sürekli eski sevgilimle kıyaslıyodum kafamda.o olsa şöyle yapardı,o olsa bunu söylerdi,elleri,gözleri daha güzeldi gibi gibi... neyseki kendiliğinden kesildi görüşmemiz.
keşke biraz zaman tanısaydınız kendinize,daha sağlıklı karar verirdiniz.
yeni ilişkiye aileler vesile olduğu için beklentinizin evlilik yolunda olması normal.aileler tanıştırınca iş ciddi bi süreçle başlıyo çünkü.Onun da bunun farkında olması lazım.
15 gün,öpüşmek için normal bi süre ama hisler duygular karşılıklıysa tabi.Bence evlilik konusunu pek gündeme getirmeyin.2 hafta,evlilik konuşmak için erken daha.önce birbirinizi tanımanız lazım

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim :) eski ilişki olarak adlandırdığım şey tam bir sevgililik değil . Onun için kıyaslama yağacağım bir durum yok ama belki de haklısınız . Aslında o anlamsız şeyi bitmesi için bu yola başladım ( arkadaşlarımın da gazı olabilir tabi )

Evet haklısınız

Bence de. Yani burda farklı yorum yapanlar mutlaka olacaktır fakat siz sadece flört etmek için cikmamissiniz yola sizin amacınız evlenmek. O yüzden ciddi bir yola girmeden fazla yakinlasmayin. Bu benim fikrim.
Geçenlerde bu konuda ki yorumları okumuştum sevişmeden evlenip evlenmeyecegine nasıl karar vereceksin diyen de olmuştu. Diyorum ya herkesin kendi görüşü. Siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…