Kafam karıştı

Evlilik için tanistirilan herkes evlenmiyor , onun dışında severek evlilik noktasına gelip herşey hazırken vazgeçenler var nasıl olsa evlenicez diye bazı şeyleri istemeden yapmaya gerek yok siz içinizden geldiği gibi devam edin en mantıklısı bu

Bana adamdan ziyade siz daha tuhaf geldiniz.
Isterseniz ilk gun birliktelik yaşayın, bu sizin bileceğiniz iş.
Ama meraklısı olmadığınız halde, hatta istekli olmadığınız halde kapatırmış gidiyorsunuz.
Neden ki? Elele tutuşmak istiyorsanız, adandan hoşlandıysanız, siz de istiyorsanız tamam da viraz cevre baskisi ile gorusmeye devam etmissiniz, daha kafanızda netleşmeden de sevgili moduna geçmişsiniz.
Bilemedim.

1.5 yila evlilik onu ağzından çıkmış bir zaman dilimi ise, ben diğerlerini sormazdım. 2-3 ay görüşür, o zaman açardım mevzuyu.

Öpüşmenin zamanı olmaz, anlık ve duygusal bir meseledir. İlk buluşmada bile olabilir. Bunun doğrusu ya da yanlışı insandan insana değişir.
Ancak gelecek planları daha mantığa dayalı, zaman gerektiren işlerdir. O yüzden 2 hafta öpüşmek için erken olmayabilir ama evlilik düşünmek için tabi ki erkendir. Tanımadığınız insanla nasıl evlilik konuşulabilir? Bir de duygusal olarak pek bir şey hissediyor değilsiniz, neden böyle bir beklenti içindesiniz? Önce karşınızdaki kimmiş, nasıl biriymiş, ona yoğunlaşın. Evlilik için ilişkinin epey bir level atlaması gerekir, siz daha karakteri yeni açıp oyuna girmişsiniz. =)

Bana göre ailelerin tanıştırdığı bir durum olduğu için bunun adı görücü usuludur.

Ve ben olsam elini bile tutmazdim. Öpmeye zaten teşebbüs bile edemez.

Bana kendini geleceği planlarını ,evlenmek için ne yapacağını , birikiminin bunları anlatmalı.

Evcilik oynamak için görmediniz oraya.

Uyarsa devam edersiniz , uymazsa biter.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim . Ben de size katılıyorum

İnanın smacım evlilik değil . Sadece ailelerin dahil olduğu bir şeyi ilk defa yaşıyorum ve hangi aşama doğru bilmiyorum . Bu nedenle fikir istiyorum

Şimdi ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorum

Şimdi ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorum

Komusacaksiniz, ben böyle hızlı ilerlemek istemiyorum, emin adımlarla hareket etmek istiyorum.

Ve ayrıca lütfen ilişkiyi onun kollarına bırakmayın.

Yani beyefendinin duyguları iyilesince evlilik tarihini imza atması değil sizin bunu yapmanız gerekiyor.

Siz demelisiniz. dur bakalım daha erken evlilik kararı için. Siz demelisiniz biz sevgili değiliz dolayısıyla istemiyorum bu tur munasebetler diye.

Bir başkasını düşünmemek için geleceğinizi yanlış imza atmayin

Çok teşekkür ederim. Çok güzel bir cevap oldu

Haklısınız

Öpüşmek için erken değil.geleceği konuşmak için erken.acele etme ve sıkıştırma bunaltma adamı

Klasik evlilikten kaçan bir erkek cümlesi bu herşey için erken ama öpüşmek olabilir ,ama şu doğru kısa zamanda iyice tanımadan evlilik kararı doğru değil ,evlilik kolay bir şey değil çok iyi tanımak sevmek ailesini iyi tanımak gerekli ,yoksa olsun bitsin aman bir an önce evleneyim gibi konuya yaklaşmakta yanlış ,anladığım siz evlilik yapmak istiyorsunuz ama o 2 hafta daha çok erken diyor kafa yapınıza uymayan beklentileriniz aynı olmayan bir kişiyse yol verin gitsin .

Görücü usulü bir kadınla tanışmak isteyen 36 yaşında bir adamın evlilik için verdiği tarihin 1.5/ 2 yıl sonrasi olmasi ,iki hafta gibi kısa zamanda sizinle yakınlaşmaya çalışması bana abes geldi .

Aşın artık bunları ya
Ben sevgilimle ilk buluştuğumda öpüştüm ne oldu beni hafif kız mı sandı?
Yok öyle birşey
Bu kafanızda uydurduğunuz varsayımlar
O an içinden gelmiş öpmüş adam
Evet 2 hafta evlilik düşünmek için çok erken
Evlilik evlilik diye baskı yaparsan adam kaçar
Daha tanımadan etmeden adamla evlenmek mi istiyorsun?
Madem muhafazakar birisin o zaman söyle ben yakınlaşma için erken buluyorum bu zamanı biraz daha vakit geçirelim de
Evlilik olayını karıştırma
Evet 2 haftada öpüşmek ister ama evlenmek istemez adam doğal yani

Adam bu kızla ailesini araya sokup "görücü usulü " tanışmamış olsa kesinlikle sizin fikrinize katılıyorum.Adam evlilige kendini hazır hissetmiyor ise ve uzun bir flört dönemi yaşamak istiyorsa kendi sosyal çevresinden bir kızla tanışıp uzun uzadıya gönlünce ilişkisini yaşayabilir.

Kesinlikle ayrılmalısın. Henüz tam snlamıyla ilişkiye bsşlamamışken öpmek de ne demek. Ayrıca sileler tarafından tanıştırılmışsınız. Daha ciddi olmalıydı.

Görücü usulü olması kafa karıştırıcı evet
Bu kafada bir adam neden görücüyle tanışır zaten oda ilginç !!

Peki siz kendisiyle evlenmeye hazır mısınız? Ben gerçekten anlayamıyorum kadınlar neden karsidakiyle evlenip evlenemeyecegini düşünmeden, eksilerini artilarini ölçüp tartmadan hemen teklif bekler. Teklif, nisan ya da düğün sizin mutluluğunuzu garanti altına almaz. Önce siz bir emin olun karsidakinden.

Bence siz onu bırakın kendi duygularınıza bakın.
Yanı o nisan nikah düğün vs.tarihlerini belirlese sorun çözülecek mi?
Siz daha hoşlanmadım diyorsunuz.
Adam elinizi tutup öpüyor ki 36 yaşında bir adam icin böyle şeyler çok normal.
Demek ki öyle hissediyor öyle yapıyor sizi öpünce ne hissedeceğini merak ediyor belki.
Bana garip gelmedi bunlar.
Hemen nisan misan dese çok garip gelirdi bana.
Keşke bazı tabuları yıksak ulkecek bence ilişkiler daha iyi bir hale evrilirdi.
Ama dediğim gibi siz kendi duygularınıza bakın neden hoslanmadiginizi bir düşünün etrafın lafına bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…