Kafam karıştı

Bence oluruna birak mesafeni koy.sende evlilik dusunmek icin fazla acele etme.once iyce bi tani.niyetini anla baktin olmuyor sutla gitsin

Niyetim evlilik vs değil. Öpüşmeye de karşı değilim. Sadece bu 2 haftada öpğşmeye gelmek yerine bizden konuşmayı tercih ederdim. Doğrusu da bu değil mi sizlere soruyorum

Ya siz çok hizli gitmissiniz once bir konuşun biz biraz hızlı gittik gel baştan baslayalim bir birbirimizi tanıyalım falan diyin zaten kafalar uyuşur arada elektrik olursa olaylar kendiliğinden gelişir ama yok bu durum işine gelmez de işi hemen yakınlaşmaya dokerse evlenicem diyip baska seyler yapıp kacmaktir niyeti bence

İlişkinin sonu yok gibi görünüyor, ciddi düşünen insanların genelinde ilk günlerden evlilikse niyet acık acık konuşuluyor, çok şahit oldum buna cevremde. Bu kişi anı yasamak istiyor senle yasamak değil

Teşekkür ederim böyle diyeceğim kesinlikle

Ben de sizin gibi düşünüyorum ancak araya ailelerin girdiği bi tanışma buna takılıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…