Kafam Karıştı ?

EzgiTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
559
1
46
İstanbul
kızlar meraba
daha önce bahstemiştim ,
eski erkek arkadaşımla 2 ay önce olaylı bi şekilde ayrıldık...beni ailesiyle tanıştırmaya gittiğimizde evde,ablası ve erkek kardeşinin eşi vardı,elti adayından pek elektrik alamamıştım,hiç sohbetimizde olmadı,biraz soğuktu yani,giderken onun çocuğuna hediye fean almıştım,neyse sonra erkek arkadaşıma demişki,çok güzel bi kız,zayıf felan,hemen kilo vermeliyim,neyse sonra zaten ayrıldık biz...2 aydır hiç bi şekilde haberleşmedik,ama dün bu eski elti adayım beni faceden eklemiş,tereddüt ettim acaba kabul etmelimiyim diye,ama zaten olayları unutmuş olmamım rahatlığıyla kabul ettim.
amahiç msj felan atmadı ben kabul ettikten sonra,facede asla online olmam,acaba online olmamımı bekliyor bilmiyorum..
sorum şu;kızlar durduk yere bu beni neden ekledi?
hemde birbirimizden çokta elektirik alamamışken,gerçi bilmiyorum belkide o sevdi ama nedense bana soğuk gelmişti?
aradan geçmiş 2 ay,onla hiç bir muhabbetim yokken ne diye ekledi sizce?

tamam sizi sevmiş olabilir ama olanlardan sonra sizi eklemesi anlamsız..:45: o msj atmadıysa siz atın bence.. ekleme sebebi neymiş öğrenin. :68: söylemek istediği şeyler olabilir..:30:

tamam sizi sevmiş olabilir ama olanlardan sonra sizi eklemesi anlamsız..:45: o msj atmadıysa siz atın bence.. ekleme sebebi neymiş öğrenin. :68: söylemek istediği şeyler olabilir..:30:

banada öyle geldi..
acaba bişeylermi anlatacak..ayrılmamızı 3. bi şahıs sebep olmuştu..ama kim olduğunu bi türlü bulamamıştık..acaba onla ilgilimi bişeyler anlatıcak bilmiyorum..o bişe yazmadan yazmayı düşünmüyorum..gerçi anlatıcaklarınıda merak ediyorum..yani o aileyle bi bağım kalmamış,senle iki çift muhabbetimiz olmamış,ve çok ağlayarak bi ilişkiyi bitirmişim,ne diye eklersin de mi?
belkide hüsnü kuruntum,tamamen masumane ekledi..ama öyle olması bile çok garip

banada öyle geldi..
acaba bişeylermi anlatacak..ayrılmamızı 3. bi şahıs sebep olmuştu..ama kim olduğunu bi türlü bulamamıştık..acaba onla ilgilimi bişeyler anlatıcak bilmiyorum..o bişe yazmadan yazmayı düşünmüyorum..gerçi anlatıcaklarınıda merak ediyorum..yani o aileyle bi bağım kalmamış,senle iki çift muhabbetimiz olmamış,ve çok ağlayarak bi ilişkiyi bitirmişim,ne diye eklersin de mi?
belkide hüsnü kuruntum,tamamen masumane ekledi..ama öyle olması bile çok garip

tabiki çok garip .. o sizin geçmişinizi ve nasıl ayrıldıgınıza bilen bi insan muhtemelen.. eski erkek arkadaşın rica etmiş yada onun sana söylemek istediklerini o ileticek olabilir.. gerçi öyle olsaydı yazardı diyorum ama oda seni bekliyo sanırım çok karışık bi çok şey geliyo insanın aklına:97::97:

e ona bişey yazmam diyosan da online ol o yazcaksa yazar zaten..
burda bize yazana kadar online olsan anlamıştın olayı zaten canım..

bence altında birşey arama face de de herkes önüne geleni ekler olduu :37:

ara ara bakıyorum hiç online olurken yakalayamadım onu,
benden msj beklemesi garip ama,sonuçta söyleyecekleri var ki o ekledi beni,
onun msj atması gerek..
işin gerçeği o insandan (eski erkek arkadaşımdan)öyle nefret ettim ki,eğer içimde sevgi olsaydı kesinlikle ilk msjı ben atardım,
belkide pişman olduğunu söyleyecek der ilk adımı atardım..çok zor şeyler yaşadık ve ailesi psikolojimin darma duman olduğunu biliyodu,dediğiniz gibi insanın aklına bir sürü şey geliyor?
dostane mi ekledi yoksa ortalığı bulandırmak için mi ,olayları unutup toparlandığımı görmek için mi bilmiyorum..

Son düzenleme:
Dostane veya birşey diyecek vs..
Eğer eskiye dönük hiç birşey istemiyorsanız.
Silin sonuçta online olsanız ve o iyi niyetli sadece arkadaşlık etse dahi
İster istemez eskilerden konu açılacak
Pskolojiniz dahada etkilenecek belki.

bu olayı tamamen geri dönme ihtimali olmayacak şekilde unuttuysanız arkadaşlık isteğini kabul etmeseydiniz bence bir kaç saat gördüğünüz bir insan zaten öyle değilmi?

kızlar meraba
daha önce bahstemiştim ,
eski erkek arkadaşımla 2 ay önce olaylı bi şekilde ayrıldık...beni ailesiyle tanıştırmaya gittiğimizde evde,ablası ve erkek kardeşinin eşi vardı,elti adayından pek elektrik alamamıştım,hiç sohbetimizde olmadı,biraz soğuktu yani,giderken onun çocuğuna hediye fean almıştım,neyse sonra erkek arkadaşıma demişki,çok güzel bi kız,zayıf felan,hemen kilo vermeliyim,neyse sonra zaten ayrıldık biz...2 aydır hiç bi şekilde haberleşmedik,ama dün bu eski elti adayım beni faceden eklemiş,tereddüt ettim acaba kabul etmelimiyim diye,ama zaten olayları unutmuş olmamım rahatlığıyla kabul ettim.
amahiç msj felan atmadı ben kabul ettikten sonra,facede asla online olmam,acaba online olmamımı bekliyor bilmiyorum..
sorum şu;kızlar durduk yere bu beni neden ekledi?
hemde birbirimizden çokta elektirik alamamışken,gerçi bilmiyorum belkide o sevdi ama nedense bana soğuk gelmişti?
aradan geçmiş 2 ay,onla hiç bir muhabbetim yokken ne diye ekledi sizce?

benim eltimde aynı öyle soguk nevale hiç sevmedım hala sevemıyorum neyse.....bence elektrk meselesi falan dedğil muhtemelen profl bilgilerinden bişiyler cıkarmaya calısıyo yani ilişki durumuna bakarak fotograflarına bakarak ben ii niyetli oldugunu düşünmüyorum eski erkek arkadasına malzeme topluyo olabilir ya da sana erkek arkadasın hakkında yalan yanlış seyler söylemek içinde bekliyo olabilir şöyleki ...zaten seni hiç sevmemişti şimdi başka biri var hayatında vs vs hatta erkek arkadasının bundan haberı bıle olmayabılır okudumda aklıma gelen ilk bunlar oldu fazlamı abarttım acaba ?

Son düzenleme:

benim eltimde aynı öyle soguk nevale hiç sevmedım hala sevemıyorum neyse.....bence elektrk meselesi falan dedğil muhtemelen profl bilgilerinden bişiyler cıkarmaya calısıyo yani ilişki durumuna bakarak fotograflarına bakarak ben ii niyetli oldugunu düşünmüyorum eski erkek arkadasına malzeme topluyo olabilir ya da sana erkek arkadasın hakkında yalan yanlış seyler söylemek içinde bekliyo olabilir şöyleki ...zaten seni hiç sevmemişti şimdi başka biri var hayatında vs vs hatta erkek arkadasının bundan haberı bıle olmayabılır okudumda aklıma gelen ilk bunlar oldu fazlamı abarttım acaba ?

herşey olabilir.. insanların tepkilerini düşüncelerini kestirmek zor..:31: eksiği bile olabilir . neler duyduk neler gördük:19: konuşmadan bişey anlamak imkansız..

yok cnm abarttığını düşünmüyıorum..
ama ben eline fırsat verdim..incelesin malzeme toplasın(toplayabiliyosa tabi) sonra gitsin yetiştirsin..
bazı arkadaşlar kabul etme sil felan demiş..ayrılıkta suçlanan taraf ben oldum..ailesine beni sonradan yalnış tanıttı..kendini aklayabilmek için..şimdi o kötülediği kızın aslında öyle olmadığını baksın ve kendi gözleriyle görsünler...ilişkiden yanna zerre beklentim yok,ama hala benle uğraşmaları (yalan söyleyemem) hoşuma gidiyor..ki benim yerimde kim olsa egosu biraz kabarırdı..ama tabiki asıl kabul etme sebebim ailesine karşı onun yalancı olduğunu ortaya çıkarmak..merak ediyorum ,eski elti adayım neler söyleyecek..?

yok cnm abarttığını düşünmüyıorum..
ama ben eline fırsat verdim..incelesin malzeme toplasın(toplayabiliyosa tabi) sonra gitsin yetiştirsin..
bazı arkadaşlar kabul etme sil felan demiş..ayrılıkta suçlanan taraf ben oldum..ailesine beni sonradan yalnış tanıttı..kendini aklayabilmek için..şimdi o kötülediği kızın aslında öyle olmadığını baksın ve kendi gözleriyle görsünler...ilişkiden yanna zerre beklentim yok,ama hala benle uğraşmaları (yalan söyleyemem) hoşuma gidiyor..ki benim yerimde kim olsa egosu biraz kabarırdı..ama tabiki asıl kabul etme sebebim ailesine karşı onun yalancı olduğunu ortaya çıkarmak..merak ediyorum ,eski elti adayım neler söyleyecek..?

ama bencede ekleme konusunda iyi birşey yaptıgını düşünmüyorum belki ona şöyle birşey düşündürebilirsin bak hala umudu var ki ekleme talebimi kabul ediyo ya da ailesinin gözünde güzel bir izlenim bıraktıysan eltinde bunun farkındaysa yalan yanlıs şeyler bile uydurabılr o olur bu olur yani insanlara güven yok herşeyi yapabilecek cesaret ve yüz var....sana bir söz armağan edeyim istedim

"Düşüncelerin neyse hayatın da odur...
Hayatın gidişini değiştirmek istiyorsan,
düşüncelerini değiştir...”

Son düzenleme:
sorunuzun cevabi bence ortada...
eski sevgiliniz sizi merak ediyor, akrabasinin facesinden ekletti ki sizin fotolariniza iliski durumunuza falan bakip hakkinizda bilgi alabilsin :31:
bence o kisiyi silin gitsin...

Son düzenleme:
arkadaslardan birinin dedigi gibi facede herkes onune geleni ekliyor altinda bence bisey aramayin sizi taniyor die eklemistir bide ortak arkadaslariniz varmi? yoksa sizi ozellikle bulup mu eklemis?buda onemli ortak arkadaslariniz varsa ona arkadas onerilerinden belki profiliniz gitmistir oda eklemistir ama ortak arkadas yoksa o zaman ozellikle bulup eklemis demekki...:72:

Ben iyiye yoramadım seni eklemesini..
Çünkü sana samimi gelmemiş tanıştığınızda , negatif elektrik almışsın , hadi bunu yanlış anlamana bağla , olaylı bir ayrılık yaşamışsın erkek arkadaşınla kötü ayrılmışsın , aradan 2 ay gibi bir zaman geçmiş olmasına rağmen aklına geliyorsun ve seni facete aratıp ekliyor , bana hayırlı birşey için eklemiş gibi gelmiyor..
Bence senin eski erkek arkadaşın kendine yeni birini bulduysa bunlar da akılları sıra sana foto falan göstericekler canını yakıcaklar daha çok..
Yada yine eski erkek arkadaşının yeni sevgilisi varsa , eltin de bu kızdan hoşlanmadıysa seni gösterip onun canını sıkmak istiyor da olabilir..

Çok mu fesatım ne :1:

Back
X