kızlar şuanda bir iişkim var 10 aydır birlikteyiz. çok iyi birisi. birbirimize benziyoruz. fedakar. beni çok önemsiyor ve seviyor. hasta olsam işten izin alıyor geliyor beni hastaneye götürüyor falan. bende seviyorum onu. şu ana kadar evlilik mevzuları açıldı. sadece iş durumu düzene girsin diye beklemedeyiz. benim işim yok. kpss hazırlanıyorum. eee ne güzel niye anlattın derseniz şöyle ki; kültürel olarak farklıyız. aile yapılarımız yani. ve benim ailem böyle şeylere takar maalesef. beni mutlu eder mi diye tabiki düşünürler ama her aile çocuğu için daha iyisini ister ya onlarda benim için daha iyisini istemelerinden kaynaklı. bu da benim kafamda soru işaretiydi hep. ama evliliğe daha vakit var diye de hep erteledim bu sorunu... zamana bıraktım.. çok seversem çekerim resti bizimkilerde kabul eder dedim.
ama gel gör ki şuan garip bir çıkmazdayım. birisiyle tesadüf tanıştım. yani 2-3 kez konuştum art niyetli olarak değil tabiki. bir iş yerinde denk geldik. orda müdür yardımcısı. bana karşı birşeyler hissettiğini hissettim. zaten yakın bir iş arkadaşı da durumu söyledi üstü kapalı. aklımdan gitmiyor şimdi o kişi. bir hamle yapmıyorum sonuçta sevgilim var ve değer veriyorum ona. ama gel gör ki kafamı karıştırmaya yetti...
şimdi diyorum ki;
madem sevgilimi seviyorum niye o zaman o adam dikkatimi çekiyor? aklıma geliyor?
yada o aileden kaynaklı sorunlar beni sevgilimden soğuttu ve şimdi karşıma başkası çıkınca mı farkına vardım?
bu adam karşıma çıkmasaydı da sevgilimle evlenecek miydim yoksa hem sevip hem de bu sorunlar yüzünden ben de mi vazgeçecektim?
yanıtını veremiyorum.... sevgilimle evlenmeyi istiyor muyum bilmiyorum.. bu adamı bir daha görmemeliyim ( ki zaten sevgilim varken yapmam öyle birşey) ama ya yanlış kararsa?? ya asla sevgilimle evlenmeyeceksem?? ve bu karşıma çıkan kişi gerçek kaderimse? aradayım... bunaldım... fikir verin nolurrrr???