KAFAM KARIŞTI :(

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
kızlar ben birinden hoşlandım kuzenimin arkadaşı benle baya ilgilendi kuzenimin düğünde neyse ben bunu bütün sosyal alemlerden ekledim konuştuk kahve ısmarlamak istediğim seni üzerim benim fevlr

hareketlerim var ben kayda değer biri değilim benim özelde görüştüğüm kız arkadaşım yok zaten
kahve içersek duyguların çok kabarın bana dedi bi kaç kere ısrar ettim kahve için olmadı sonra bende
çektim kendimi hiç dün benim doğum günümdü gece 11 buçukta doğum günümü kutlamış

gülücük koymuş sorunum şu ben birini istemiyorsam ki ona olan duygularımı biliyorsam yanlış düşüneceğini bildiğim için kutlamam beğenemem ama ben kendimi çekince o bi kaç fotoğramı beğendi

doğum günümü kutladı belki kibarlık için yapmıştır ama bu benim kafamı karıştırdı ondan hoşlanıyorum bişeyler olsun çok istiyorum düşünüce yüzümde hep gülümseme oluyor sizce ben ne düşünmeliyim normal kibarlık yaptı diyip umudumu keseyim mi umutlanıyım mı

Son düzenleme:
kibarlık yapmış demekde gelmıyor ıcımden dogrusu cunku egosu tavan yapmıs bu arkadasın yok kahve ıcersek duyguların kabarırı bana karsı ne demek ya.o nasıl bır ego nasıl bır havadır ya bu adam senı cok uzer eger bırlıkte olursan bence.

egosu yüksek onaları söyledikten sonra bende tamam dedim bidaha yazmadım sizce ne düşünmeliyim

egosu yüksek onaları söyledikten sonra bende tamam dedim bidaha yazmadım sizce ne düşünmeliyim
valla bence artık düşünmemelisin hiçbirsey.gercekten boyle ınsanlarla evlılıkte ılıskı yurutmek zordur hep fedakar taraf sen olursun sonra bıgun canına yeter ve bomm patlarsın

valla bence artık düşünmemelisin hiçbirsey.gercekten boyle ınsanlarla evlılıkte ılıskı yurutmek zordur hep fedakar taraf sen olursun sonra bıgun canına yeter ve bomm patlarsın
haklısınz üzer farkındayım egosu yüksek etrafında kızlar var ama hoşlandım böyle yapması umutlandırdı ama umutlanmayım isteseydi zamanında isterdi

umutlansan nolcak arkadasım ınankı sonrası husranolur boylelerıyle ugrasılmaz burnu dusse yere eğilip almaz boylelerı sana yazık olur ben soylıyeyım

umutlansan nolcak arkadasım ınankı sonrası husranolur boylelerıyle ugrasılmaz burnu dusse yere eğilip almaz boylelerı sana yazık olur ben soylıyeyım
haklısınız sadece kafamı karıştırmaya çalışıyor izin vermiycem ama

bencede vermemelısın gercekten uzulmek ıstemıyorsanhıc tavız verme tesekur et bırak kendın ıcın :)

bencede vermemelısın gercekten uzulmek ıstemıyorsanhıc tavız verme tesekur et bırak kendın ıcın :)
teşekkür ederim :) bunu yazdım bıraktım ne zaman umudmu kessem ya bişey beğeniyor yorum yazıyor ya yok dedin demi niye yapıyor ki

tek cevabı var bunu yapmasının ustune atmadın ya ısrar etmedın ya kendını gerı cektın ya ortaya ufak bı ates atıyor sen harla dıye ama sakın düşme bu oyuna bence.isteyen ınsan gelır acıkca soyler boyle oyunlarla ugrastırıp senı kendıne cekmeye calsımak yerıne

haklısınız amacı istemem yan cebime koy yapıyor resmen ama taviz vermiyorum istersen kendi yazar

ohhooo bu ne ya. Zaten o dedigi: "Kahve icersek duygularin kaparir" lafi basli basina kabaliktan baska birsey degil. Herkezin dedigi gibi egosu davan yapmis, kendinden emin. Belkide kafani karistirmak istiyor. Sessiz kalmaya devam et.

ohhooo bu ne ya. Zaten o dedigi: "Kahve icersek duygularin kaparir" lafi basli basina kabaliktan baska birsey degil. Herkezin dedigi gibi egosu davan yapmis, kendinden emin. Belkide kafani karistirmak istiyor. Sessiz kalmaya devam et.
egosu yüksek etrafında çok kız var sosyal bi çocuk o cümleden sonra çektim kendimi kafamı karıştırıyor zetn umudu kesiyorum ya beğeniyor bişeyi ya yorum yapıyor

egosu yüksek etrafında çok kız var sosyal bi çocuk o cümleden sonra çektim kendimi kafamı karıştırıyor zetn umudu kesiyorum ya beğeniyor bişeyi ya yorum yapıyor

ETrafinda bircok kizin olmasi egosunun yüksek olmasi gerektigi anlamina gelmiyor. Eger olgun biri olsaydi ne öyle davranir ne öyle cevap verirdi. Kac yasindasin bilimyorum ama böyle adamlardan kimseye hayir gelmez kendilerine bile.

ETrafinda bircok kizin olmasi egosunun yüksek olmasi gerektigi anlamina gelmiyor. Eger olgun biri olsaydi ne öyle davranir ne öyle cevap verirdi. Kac yasindasin bilimyorum ama böyle adamlardan kimseye hayir gelmez kendilerine bile.
egosunu şişiren çok kendini beğenmiş bir çocuk 23 yaşındayım

egosunu şişiren çok kendini beğenmiş bir çocuk 23 yaşındayım

O kac yasindaki merak ettim simdi. Bir cogumuzun etrafinda egomuzu sisiren insanlar var ama herkez buna izin vermez ki. Kisilikle alakali yani bence. Ama erkekler iste cok meyili buna. Benimde tanidigim biri ki 35 yasinda bu kadar olmasada egosunu yükseltmisler etrafindakiler. ki bana göre kendisi öyle cok yakisikli biri degildi. Iyi biriydi ama. BAna gelince o egosu yerle bir oluyordu hic izin vermedim öyle seylere.

25 yaşında normalde bende vermem ben herzaman düz bi kızımdır vardır yoktur egolardan anlamam karekterle ilgisi var yaşla değil sanırım

25 yaşında normalde bende vermem ben herzaman düz bi kızımdır vardır yoktur egolardan anlamam karekterle ilgisi var yaşla değil sanırım

az büyüsünde gelsin beyfendi. Bir zaman sonra tekrar yazar gibime geliyor

ben bir dengesizi çıkartmaya karar verdim hayatımdan sna da tavsye ederm cnm boşver hiç uğraşma. sil at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…