egosu yüksek onaları söyledikten sonra bende tamam dedim bidaha yazmadım sizce ne düşünmeliyimkibarlık yapmış demekde gelmıyor ıcımden dogrusu cunku egosu tavan yapmıs bu arkadasın yok kahve ıcersek duyguların kabarırı bana karsı ne demek ya.o nasıl bır ego nasıl bır havadır ya bu adam senı cok uzer eger bırlıkte olursan bence.
valla bence artık düşünmemelisin hiçbirsey.gercekten boyle ınsanlarla evlılıkte ılıskı yurutmek zordur hep fedakar taraf sen olursun sonra bıgun canına yeter ve bomm patlarsınegosu yüksek onaları söyledikten sonra bende tamam dedim bidaha yazmadım sizce ne düşünmeliyim
haklısınz üzer farkındayım egosu yüksek etrafında kızlar var ama hoşlandım böyle yapması umutlandırdı ama umutlanmayım isteseydi zamanında isterdivalla bence artık düşünmemelisin hiçbirsey.gercekten boyle ınsanlarla evlılıkte ılıskı yurutmek zordur hep fedakar taraf sen olursun sonra bıgun canına yeter ve bomm patlarsın
haklısınız sadece kafamı karıştırmaya çalışıyor izin vermiycem amaumutlansan nolcak arkadasım ınankı sonrası husranolur boylelerıyle ugrasılmaz burnu dusse yere eğilip almaz boylelerı sana yazık olur ben soylıyeyım
teşekkür ederim :) bunu yazdım bıraktım ne zaman umudmu kessem ya bişey beğeniyor yorum yazıyor ya yok dedin demi niye yapıyor kibencede vermemelısın gercekten uzulmek ıstemıyorsanhıc tavız verme tesekur et bırak kendın ıcın :)
haklısınız amacı istemem yan cebime koy yapıyor resmen ama taviz vermiyorum istersen kendi yazartek cevabı var bunu yapmasının ustune atmadın ya ısrar etmedın ya kendını gerı cektın ya ortaya ufak bı ates atıyor sen harla dıye ama sakın düşme bu oyuna bence.isteyen ınsan gelır acıkca soyler boyle oyunlarla ugrastırıp senı kendıne cekmeye calsımak yerıne
egosu yüksek etrafında çok kız var sosyal bi çocuk o cümleden sonra çektim kendimi kafamı karıştırıyor zetn umudu kesiyorum ya beğeniyor bişeyi ya yorum yapıyorohhooo bu ne ya. Zaten o dedigi: "Kahve icersek duygularin kaparir" lafi basli basina kabaliktan baska birsey degil. Herkezin dedigi gibi egosu davan yapmis, kendinden emin. Belkide kafani karistirmak istiyor. Sessiz kalmaya devam et.
egosu yüksek etrafında çok kız var sosyal bi çocuk o cümleden sonra çektim kendimi kafamı karıştırıyor zetn umudu kesiyorum ya beğeniyor bişeyi ya yorum yapıyor
egosunu şişiren çok kendini beğenmiş bir çocuk 23 yaşındayımETrafinda bircok kizin olmasi egosunun yüksek olmasi gerektigi anlamina gelmiyor. Eger olgun biri olsaydi ne öyle davranir ne öyle cevap verirdi. Kac yasindasin bilimyorum ama böyle adamlardan kimseye hayir gelmez kendilerine bile.
egosunu şişiren çok kendini beğenmiş bir çocuk 23 yaşındayım
25 yaşında normalde bende vermem ben herzaman düz bi kızımdır vardır yoktur egolardan anlamam karekterle ilgisi var yaşla değil sanırımO kac yasindaki merak ettim simdi. Bir cogumuzun etrafinda egomuzu sisiren insanlar var ama herkez buna izin vermez ki. Kisilikle alakali yani bence. Ama erkekler iste cok meyili buna. Benimde tanidigim biri ki 35 yasinda bu kadar olmasada egosunu yükseltmisler etrafindakiler. ki bana göre kendisi öyle cok yakisikli biri degildi. Iyi biriydi ama. BAna gelince o egosu yerle bir oluyordu hic izin vermedim öyle seylere.
25 yaşında normalde bende vermem ben herzaman düz bi kızımdır vardır yoktur egolardan anlamam karekterle ilgisi var yaşla değil sanırım
kafamı karıştıyor böyle yapması ya bişey hissetmiyorsan net ol niye yazıyorsun ki ama sessiz kalcam istiyorsa zeten gelirdiaz büyüsünde gelsin beyfendi. Bir zaman sonra tekrar yazar gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?