- 7 Aralık 2018
- 7.782
- 19.901
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
yani benim için geldiğinden dolayı böyle düşünmemiştim. sanki ben yapmalıyım gibi gelmişti. bilemedim o yüzden kafam karıştıBana çok istekli görünmedi yoksa ikinci buluşma için kendileri mutlaka yazıyorlar,arıyorlar siz yeterince adım atmışsınız bence biraz geri çekilin
Siz biraz geri çekilin yazmayın,aramayın bakalım kendisi adım atacak mı adım atarsa cevap verirsiniz normal bir şekilde konuşmaya devam edersiniz. Hiçbir adım atmazsa ona yapacak bir şey yok maalesefyani benim için geldiğinden dolayı böyle düşünmemiştim. sanki ben yapmalıyım gibi gelmişti. bilemedim o yüzden kafam karıştı
İlk görüşmeden sonra adım atmadıysa zorlamayın. Enerjiniz uyuşmamış olabilir.yani benim için geldiğinden dolayı böyle düşünmemiştim. sanki ben yapmalıyım gibi gelmişti. bilemedim o yüzden kafam karıştı
Bence de geri çekilin,yazmayın o yazınca cvp yazın ama aşkınızı ilan etmeyin.Kaçan kovalaniyor,siz biraz geri durun.Selamlar 1 aydır biriyle konusuyorum benim icin oldugum sehre geldi ve bulustuk. yaklasık 10 saat falan vakit gecirdik ilk gun.
eve geldiğimde mesaj bekledim atmayunca ben attım. sonra uyuduk sabah gunaydınlastık sonra ses cıkmadı. ben de onun sehrine gidicem onu konusmak icin aradım.
konusurken ozledim dedim guldu. sen özledin mi dedim henuz degil dedi.
hali tavrı iyi düzgün biri. cok yakınlık sevmiyor mu yoksa yakınlık sevmiyormus gibi mi gosteriyor bilemedim.
cok uzun suredir iliskisi olmamıs.
en son üniversite1 de bitmiş. onu anlatırken triggerlandım. eskilerin eskide kalması gerektigini falan söyledim.
böyle işte. siz ne düsünüyorsunuz?
İlk buluşma onda istediği etkiyi bırakmamış gibi geldi bana.yani benim için geldiğinden dolayı böyle düşünmemiştim. sanki ben yapmalıyım gibi gelmişti. bilemedim o yüzden kafam karıştı
tüh yav. baya da hazırlanmıstım o da yol geldi. boşa geçmiş 1 günİlk buluşma onda istediği etkiyi bırakmamış gibi geldi bana.
lovebombing yapayım dedik totoda patladı neyse mesafelenelim:dIlk defa bulusup 10 saat gecirdikten sonra ozledim demeseniz iyiymiş.
lovebombing yapayım dedik totoda patladı neyse mesafelenelim:d
Henüz çok taze bir ilişkiniz var. Ancak karşı tarafın sanki sizin kadar duygu yoğunluğu yok ya da yapısı böyle.Selamlar 1 aydır biriyle konusuyorum benim icin oldugum sehre geldi ve bulustuk. yaklasık 10 saat falan vakit gecirdik ilk gun.
eve geldiğimde mesaj bekledim atmayunca ben attım. sonra uyuduk sabah gunaydınlastık sonra ses cıkmadı. ben de onun sehrine gidicem onu konusmak icin aradım.
Adam sizi beğenmemiş başka ne denebilirki,belki fiziksel olarak belki düşünce yapısı yada hareketleriniz belliki hoşuna gitmemiş bunda anlamayacak sorgulayacak birşey yokki,ha bu yorum kırıcı gibi gelmesin çünki herkesin başına gelebiliyor böyle şeyler olmayınca nedenki niyeki demek yerine demekki ona hitap etmedim deyip kabul edip o sayfayı kapatmamız gerekiyor,gerçek özgüven budur rahat karşılayın böyle şeyleri olabilir deyip geçin...Selamlar 1 aydır biriyle konusuyorum benim icin oldugum sehre geldi ve bulustuk. yaklasık 10 saat falan vakit gecirdik ilk gun.
hali tavrı iyi düzgün biri. cok yakınlık sevmiyor mu yoksa yakınlık sevmiyormus gibi mi gosteriyor bilemedim.
cok uzun suredir iliskisi olmamıs.
en son üniversite1 de bitmiş. onu anlatırken triggerlandım. eskilerin eskide kalması gerektigini falan söyledim.
böyle işte. siz ne düsünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?