Kafam karıştı🤔

Yerinizde olsam görüşme sonrası ben aramaz sormazdım özledim falan da demezdim. Ama olan olmuş. Bence onun olduğu şehre gitmeyin. Erkeklerin g.tunu kaldırmasın hiç kimse lütfen. Konu sahibi bu kişi gerçekten çok ilgili olsa zaten kendisi yazardı " ne yaptın eve geçtin mi nasılsın, sence ilk görüşme nasıldı" gibisinden.

Her şey ortada değil mi adam beğenmemiş bence ya da sonradan isteksizleşmiş.

Psikolog değil miydiniz bazen terzi kendi söküğünü dikemiyor galiba

bana da öyle geldi. çünkü sıkıldığı sohbetlere bile başka şey konuşalımı çok rahatça söyleyebilen, sınır çizebilen biri. benden hiç hoşlanmamış olsaydı rahatça "görüşmesek daha iyi" diyebileceğini düşünüyorum. genel gözlemim bu yönde. fakat şartlarımız zor mesafe uzak. tek buluşma ve bu kadar az süreçte büyük yatırımlar yapmak iki tarafa da ağır geliyor gibi. dürüstlüğünü de sevdim ahahaha. ben de özlememiştim zaten. özleyecek bi durumumuz yok. hem nabız yoklamak istedim hem de kaçıngan mı yoksa hoşlanmadı mı test etmek istedim.

1. ya çok ilgili değil şutla
2. ergen yavan bi tip duygularını daha ifade edemiyor şutla
Sen daha iyilerine layık gibisin

valla ya dürüstlüğü süper. kırk yılın başı denk geldim. ortamlar müsait olsa çok da geri durmaz hissiyatı aldım fakat yapacak bi şey yok. ilk görüşte vurulma yaşamadık ikimizde. neyse bakalım:d

Çok meraklı vibesi mi verdin

Triggerlandim mı

Onca Türkçe kelimenin ıcınde bu sizi aykırı mı yapıyor
Plaza dili ve edebiyati anlaşılan. Oysa tanissak mahalleli ayşe teyzenin kizisinizdir

Eve geldiğinizde mesaj beklemişsiniz gelmemiş siz atmışsınız.Sonra özledim demişsiniz.Üstüne cevap gelmeyince sen özledin mi demişsiniz burun kıvırmış.Daha fazla adım atmayı düşünüyor musunuz?Bilmiyorum ya ben olsam kendime yediremezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…