- 16 Temmuz 2023
- 8.404
- 22.282
- 278
- 30
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Her şey ortada değil mi adam beğenmemiş bence ya da sonradan isteksizleşmiş.Selamlar 1 aydır biriyle konusuyorum benim icin oldugum sehre geldi ve bulustuk. yaklasık 10 saat falan vakit gecirdik ilk gun.
eve geldiğimde mesaj bekledim atmayunca ben attım. sonra uyuduk sabah gunaydınlastık sonra ses cıkmadı. ben de onun sehrine gidicem onu konusmak icin aradım.
konusurken ozledim dedim guldu. sen özledin mi dedim henuz degil dedi.
hali tavrı iyi düzgün biri. cok yakınlık sevmiyor mu yoksa yakınlık sevmiyormus gibi mi gosteriyor bilemedim.
cok uzun suredir iliskisi olmamıs.
en son üniversite1 de bitmiş. onu anlatırken triggerlandım. eskilerin eskide kalması gerektigini falan söyledim.
böyle işte. siz ne düsünüyorsunuz?
10 saatte finishi gördü mü? Alacağını almış olabilir mi yani? Eğer öyleyse de tekrar görüşmeye ihtiyaç duymuyor olabilirlovebombing yapayım dedik totoda patladı neyse mesafelenelim:d
yok asla olmadı öyle bi şey. temas yok:d10 saatte finishi gördü mü? Alacağını almış olabilir mi yani? Eğer öyleyse de tekrar görüşmeye ihtiyaç duymuyor olabilir
bana da öyle geldi. çünkü sıkıldığı sohbetlere bile başka şey konuşalımı çok rahatça söyleyebilen, sınır çizebilen biri. benden hiç hoşlanmamış olsaydı rahatça "görüşmesek daha iyi" diyebileceğini düşünüyorum. genel gözlemim bu yönde. fakat şartlarımız zor mesafe uzak. tek buluşma ve bu kadar az süreçte büyük yatırımlar yapmak iki tarafa da ağır geliyor gibi. dürüstlüğünü de sevdim ahahaha. ben de özlememiştim zaten. özleyecek bi durumumuz yok. hem nabız yoklamak istedim hem de kaçıngan mı yoksa hoşlanmadı mı test etmek istedim.Bende özlem duygusu yok, özledin mi diyene ne özlemi hayır gibi cevaplar veririm. Yani adamın “henüz degil” diye cevap vermesi gayet dogal yoktur belki o duygu eksiktir.
Lakin istekli olmadıgıda belli. Sanki kacıngan gibi geldi.
valla ya dürüstlüğü süper. kırk yılın başı denk geldim. ortamlar müsait olsa çok da geri durmaz hissiyatı aldım fakat yapacak bi şey yok. ilk görüşte vurulma yaşamadık ikimizde. neyse bakalım:d1-2 aylık uzaktan ilişkide direk 'ozledim' muhabbetlerine girmek biraz hızlı değil mi bacım? Tam olarak bu sebepten bi kızı terk etmiş bi erkek tanıyorum. Azcık yavaştan al bence. Bi de adam dürüstmus en azından. Duymak istediğini söylemek için yalan söylememiş. Direk 'daha degil' demiş
İlk mesajı atmadıysa başka seceneklere de bakmak istemiş olabiliryok asla olmadı öyle bi şey. temas yok:d
Çok meraklı vibesi mi verdinbana da öyle geldi. çünkü sıkıldığı sohbetlere bile başka şey konuşalımı çok rahatça söyleyebilen, sınır çizebilen biri. benden hiç hoşlanmamış olsaydı rahatça "görüşmesek daha iyi" diyebileceğini düşünüyorum. genel gözlemim bu yönde. fakat şartlarımız zor mesafe uzak. tek buluşma ve bu kadar az süreçte büyük yatırımlar yapmak iki tarafa da ağır geliyor gibi. dürüstlüğünü de sevdim ahahaha. ben de özlememiştim zaten. özleyecek bi durumumuz yok. hem nabız yoklamak istedim hem de kaçıngan mı yoksa hoşlanmadı mı test etmek istedim.
son cümlen gerçekse tebessüm ettim çok tatlı:)1. ya çok ilgili değil şutla
2. ergen yavan bi tip duygularını daha ifade edemiyor şutla
Sen daha iyilerine layık gibisin
valla o da o vibe'ı ara ara verdi aslında. fakat buluşma sonlarına doğru bir şeyler oldu. ne oldu tam anlayamadım.Çok meraklı vibesi mi verdin
Triggerlandim mıSelamlar 1 aydır biriyle konusuyorum benim icin oldugum sehre geldi ve bulustuk. yaklasık 10 saat falan vakit gecirdik ilk gun.
eve geldiğimde mesaj bekledim atmayunca ben attım. sonra uyuduk sabah gunaydınlastık sonra ses cıkmadı. ben de onun sehrine gidicem onu konusmak icin aradım.
hali tavrı iyi düzgün biri. cok yakınlık sevmiyor mu yoksa yakınlık sevmiyormus gibi mi gosteriyor bilemedim.
en son üniversite1 de bitmiş. onu anlatırken triggerlandım. eskilerin eskide kalması gerektigini falan söyledim.
Sizin yarı Türkçe yarı plazaca konuşmanıza tetiklenmistir o davalla o da o vibe'ı ara ara verdi aslında. fakat buluşma sonlarına doğru bir şeyler oldu. ne oldu tam anlayamadım.
Ama sizi ilk buluşmanızdan önce davet ediyordu muhtemelen. Davet etmezse sakın geleyim falan demeyin. Ondan ses çıkmazsa artık yazmayınaslında kendisi davet etti defalarca. zaten o sebeple bilet bakıyordum. bir anda böyle yapınca tuhaf oldum.
şimdi de geliyorsun değil mi yazmış. te allahım.
Ben olsam hemen gelemem, birkaç planım var derim, koşarak gitmeyinaslında kendisi davet etti defalarca. zaten o sebeple bilet bakıyordum. bir anda böyle yapınca tuhaf oldum.
Eve geldiğinizde mesaj beklemişsiniz gelmemiş siz atmışsınız.Sonra özledim demişsiniz.Üstüne cevap gelmeyince sen özledin mi demişsiniz burun kıvırmış.Daha fazla adım atmayı düşünüyor musunuz?Bilmiyorum ya ben olsam kendime yediremezdim.Selamlar 1 aydır biriyle konusuyorum benim icin oldugum sehre geldi ve bulustuk. yaklasık 10 saat falan vakit gecirdik ilk gun.
ben biraz farklıyım galiba..Triggerlandim mı
Onca Türkçe kelimenin ıcınde bu sizi aykırı mı yapıyor
Plaza dili ve edebiyati anlaşılan. Oysa tanissak mahalleli ayşe teyzenin kizisinizdir
buluşma esnasında da defalarca kez söylediAma sizi ilk buluşmanızdan önce davet ediyordu muhtemelen. Davet etmezse sakın geleyim falan demeyin. Ondan ses çıkmazsa artık yazmayın
aslında kendisi davet etti defalarca. zaten o sebeple bilet bakıyordum. bir anda böyle yapınca tuhaf oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?