kafam karmakarişik ACİL YARDİM

gulkokulum

Çok şükür hamile
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
870
494
37
Selam kizlar..size neden kafam karisik acikliyim..ben 20aylik evliyim ve esimin gorevi dolayisiyla memleketimden cooook uzak olan (1100km) bir ile tasindik ve evlendigimizden beri dolayisiyla ailelerimizden hic biri gelemedi neyse dedik sabrettik simdi memleketimize cok yakin bir ile tayinimiz cikti 86km var arasinda..biz hem cok mutluyuz ailelerimizle daha sık görüsebilecegiz diye hemde korkuyoruz cevremde cogu insan ailelere yakin olmanin yarattigi zorluklari anlatiyo ve pisman olacaksiniz keske yakina gelmeseydik diyceksiniz diyolar ve benim annemle esimin arasi pek iyi degil daha yakina gelirsek baglari daha cok koparmi tekrar tartisirlarmi kac gecedir dusunmekten uyku uyuyamiyorum lutfen akil verin nolur:KK43:

görüşme sıklığını ve karşılaşma durumlarını ayarlayacak olan sizsiniz...
Kaldıki yetişkin insanlar kayınvalide ve damat halen daha hangi konu üzerinden tartışabilir?

görüşme sıklığını ve karşılaşma durumlarını ayarlayacak olan sizsiniz...
Kaldıki yetişkin insanlar kayınvalide ve damat halen daha hangi konu üzerinden t
artışabilir?
Ahh ahh benim anne dedigim dedik herseyi ben bilirim kafasinda esimse yonetilmeyi hic sevmiyo oyuzdende tartismalar cikiyo ve olan bana oluyo:KK43:

Annen herşeye karışan birisi mi canım?
Evet herseye hemde..ve biraz cocuk gibi mesela simdi bizim tayin cikti diye kayinpederim bize ev arastircak niye ona soyledikte anneme soylemedik anbem ev bakamazmiydi oldu ona bile bozuldu..bende dedim anne sen calisiyosun yorulma diye sana demedim istersen sende gidersin dedim ama nafile bu sira soguk bana :KK43: darildi

Evet herseye hemde..ve biraz cocuk gibi mesela simdi bizim tayin cikti diye kayinpederim bize ev arastircak niye ona soyledikte anneme soylemedik anbem ev bakamazmiydi oldu ona bile bozuldu..bende dedim anne sen calisiyosun yorulma diye sana demedim istersen sende gidersin dedim ama nafile bu sira soguk bana :KK43: darildi
Anladım canım.anneni olduğu gibi kabul et canım.bu yaştan sonra değişmez.anneni en iyi sen tanırsın.huylarını bildiğin için ona göre davran.karışması gereken yerde karışsın ama sınırlarıda belirle canım yoksa eşinle aran açılır.çok zor işler vallahi.herkesi aynı anda idare etmeye çalışırken bazen insan dert küpü oluyor

Esimle bi sknti yokta ailelere yakin olunca sikinti oluyomus cevremdeki tum arkadaslar boyle soyluyo gozum korktu
herkesin hayati ve cevresi bir degil ki.. kendini neden huzursuz ediyosun..
bi kere en onemlisi esinle olan iliskin.. Allah'in izniyle o iyiyse, gerisi daha kolay..
bi de şu var, huzursuz olacak olan her yerde olur.. bakarsin iki aile ayni sehirdedir cift ile, hic sorun yoktur (cevremde cok var ornegi).. birine de bakarsin, sehirdisindadir ama aileler her seyin icindedir, telefonla bile olsa..
o yuzden mesele sehir degil, karakter meselesi.. ailelere esit mesafede durup, ayri bi aile oldugunuzun bilincinde olursaniz ne ala..

Eşiniz haklıymış annenizle ilgili durumda. Anneniz yakınlığı fırsat bilip huzurunuzu kaçırmaz umarım.

çokta yakın deil bence..biz aynı şehirde olduğumuz halde çalıştığımız için 1 hafta gitmediğimiz oluyor hatta bazen 2 hafta..pek sorun çıkacağını sanmıyorum..

Oyle diyenlerden biride annem olabilir.Çünkü babaannem alt katta oturuyor.Aranızda 80 km olması onların her hafta ziyaretlere geleceği her isinize evinize karısacagı ikidebir yoklayacagı günler için uzun bir mesafe açıkçası.Zaten ailelerinizde kıskanclık falan yoksa isterseniz alt katta otursun bir sey fark etmez

Önceki kilometre 1100 olduğu için sanırım şimdi 86 kilometre size yakın geliyo :)
Canınızı sıkmayın , aranızda yine mesafe var öyle ha deyince görüşebilinecek cinsten değil ,
Canınızı sıkmayın , arada problemler olabılır ama birden duzelebılır de siz ailesiniz ..

Anladım canım.anneni olduğu gibi kabul et canım.bu yaştan sonra değişmez.anneni en iyi sen tanırsın.huylarını bildiğin için ona göre davran.karışması gereken yerde karışsın ama sınırlarıda belirle canım yoksa eşinle aran açılır.çok zor işler vallahi.herkesi aynı anda idare etmeye çalışırken bazen insan dert küpü oluyor
Aynen arayA sinirda koysam busefer degistin oluyo ama ins bi problem cikmaz iki aile yuzunden

Selam kizlar..size neden kafam karisik acikliyim..ben 20aylik evliyim ve esimin gorevi dolayisiyla memleketimden cooook uzak olan (1100km) bir ile tasindik ve evlendigimizden beri dolayisiyla ailelerimizden hic biri gelemedi neyse dedik sabrettik simdi memleketimize cok yakin bir ile tayinimiz cikti 86km var arasinda..biz hem cok mutluyuz ailelerimizle daha sık görüsebilecegiz diye hemde korkuyoruz cevremde cogu insan ailelere yakin olmanin yarattigi zorluklari anlatiyo ve pisman olacaksiniz keske yakina gelmeseydik diyceksiniz diyolar ve benim annemle esimin arasi pek iyi degil daha yakina gelirsek baglari daha cok koparmi tekrar tartisirlarmi kac gecedir dusunmekten uyku uyuyamiyorum lutfen akil verin nolur:KK43:

sık görüşmeyin anneniz bile olsa sık görüşmeye karşıyım sonradan yavas yavas aralar duzelir

herkesin hayati ve cevresi bir degil ki.. kendini neden huzursuz ediyosun..
bi kere en onemlisi esinle olan iliskin.. Allah'in izniyle o iyiyse, gerisi daha kolay..
bi de şu var, huzursuz olacak olan her yerde olur.. bakarsin iki aile ayni sehirdedir cift ile, hic sorun yoktur (cevremde cok var ornegi).. birine de bakarsin, sehirdisindadir ama aileler her seyin icindedir, telefonla bile olsa..
o yuzden mesele sehir degil, karakter meselesi.. ailelere esit mesafede durup, ayri bi aile oldugunuzun bilincinde
olursaniz ne ala..
cnm sirf aile degil teyzelerim simdi gidecegim sehirdeler ve gecen gun biri annemi doldurmaya calismis iste bak evi sana baktirmiyolarda kayinpederi ev bakiyomus diye esimde bunu ogrendi cok sinirlendi nasil bi teyzen var. boyle ara acmaya calisirlarsa huzurumu bozarlarsa kimseye kapimi acmam dedi tamam teyzemin yaptigi cok kotu bisey ama ben umursamiyorum bu gibi seyler yine olacak annemin akrabalarinda dedikodu cok var anliycan iki ucu b... deynek :KK43:

X