- Konu Sahibi gulkokulum
-
Esimle bi sknti yokta ailelere yakin olunca sikinti oluyomus cevremdeki tum arkadaslar boyle soyluyo gozum korktuaradaki sorun ne? esinle araniz nasil?
İns cnm ya annem hep kendi dedigi olsun kafasinda kocamsa asla baski altina girmeyi sevmiyo nolcak bilmiyorum hakkimizda hayirlisibirbirlerini sevmiyorlarsa çok bir araya getirmemeye çalış canım.sınırları koruyabilirseniz sorun olmaz
İns oyle olur cnm saol86 km varmış canım, çok yakın değilsiniz aslında. Dengeyi iyi kurarsan bence sorun olmaz.
Annen herşeye karışan birisi mi canım?İns cnm ya annem hep kendi dedigi olsun kafasinda kocamsa asla baski altina girmeyi sevmiyo nolcak bilmiyorum hakkimizda hayirlisi
Ahh ahh benim anne dedigim dedik herseyi ben bilirim kafasinda esimse yonetilmeyi hic sevmiyo oyuzdende tartismalar cikiyo ve olan bana oluyogörüşme sıklığını ve karşılaşma durumlarını ayarlayacak olan sizsiniz...
Kaldıki yetişkin insanlar kayınvalide ve damat halen daha hangi konu üzerinden t
artışabilir?
Evet herseye hemde..ve biraz cocuk gibi mesela simdi bizim tayin cikti diye kayinpederim bize ev arastircak niye ona soyledikte anneme soylemedik anbem ev bakamazmiydi oldu ona bile bozuldu..bende dedim anne sen calisiyosun yorulma diye sana demedim istersen sende gidersin dedim ama nafile bu sira soguk banaAnnen herşeye karışan birisi mi canım?
Anladım canım.anneni olduğu gibi kabul et canım.bu yaştan sonra değişmez.anneni en iyi sen tanırsın.huylarını bildiğin için ona göre davran.karışması gereken yerde karışsın ama sınırlarıda belirle canım yoksa eşinle aran açılır.çok zor işler vallahi.herkesi aynı anda idare etmeye çalışırken bazen insan dert küpü oluyorEvet herseye hemde..ve biraz cocuk gibi mesela simdi bizim tayin cikti diye kayinpederim bize ev arastircak niye ona soyledikte anneme soylemedik anbem ev bakamazmiydi oldu ona bile bozuldu..bende dedim anne sen calisiyosun yorulma diye sana demedim istersen sende gidersin dedim ama nafile bu sira soguk banadarildi
herkesin hayati ve cevresi bir degil ki.. kendini neden huzursuz ediyosun..Esimle bi sknti yokta ailelere yakin olunca sikinti oluyomus cevremdeki tum arkadaslar boyle soyluyo gozum korktu
Aynen arayA sinirda koysam busefer degistin oluyo ama ins bi problem cikmaz iki aile yuzundenAnladım canım.anneni olduğu gibi kabul et canım.bu yaştan sonra değişmez.anneni en iyi sen tanırsın.huylarını bildiğin için ona göre davran.karışması gereken yerde karışsın ama sınırlarıda belirle canım yoksa eşinle aran açılır.çok zor işler vallahi.herkesi aynı anda idare etmeye çalışırken bazen insan dert küpü oluyor
Selam kizlar..size neden kafam karisik acikliyim..ben 20aylik evliyim ve esimin gorevi dolayisiyla memleketimden cooook uzak olan (1100km) bir ile tasindik ve evlendigimizden beri dolayisiyla ailelerimizden hic biri gelemedi neyse dedik sabrettik simdi memleketimize cok yakin bir ile tayinimiz cikti 86km var arasinda..biz hem cok mutluyuz ailelerimizle daha sık görüsebilecegiz diye hemde korkuyoruz cevremde cogu insan ailelere yakin olmanin yarattigi zorluklari anlatiyo ve pisman olacaksiniz keske yakina gelmeseydik diyceksiniz diyolar ve benim annemle esimin arasi pek iyi degil daha yakina gelirsek baglari daha cok koparmi tekrar tartisirlarmi kac gecedir dusunmekten uyku uyuyamiyorum lutfen akil verin nolur
cnm sirf aile degil teyzelerim simdi gidecegim sehirdeler ve gecen gun biri annemi doldurmaya calismis iste bak evi sana baktirmiyolarda kayinpederi ev bakiyomus diye esimde bunu ogrendi cok sinirlendi nasil bi teyzen var. boyle ara acmaya calisirlarsa huzurumu bozarlarsa kimseye kapimi acmam dedi tamam teyzemin yaptigi cok kotu bisey ama ben umursamiyorum bu gibi seyler yine olacak annemin akrabalarinda dedikodu cok var anliycan iki ucu b... deynekherkesin hayati ve cevresi bir degil ki.. kendini neden huzursuz ediyosun..
bi kere en onemlisi esinle olan iliskin.. Allah'in izniyle o iyiyse, gerisi daha kolay..
bi de şu var, huzursuz olacak olan her yerde olur.. bakarsin iki aile ayni sehirdedir cift ile, hic sorun yoktur (cevremde cok var ornegi).. birine de bakarsin, sehirdisindadir ama aileler her seyin icindedir, telefonla bile olsa..
o yuzden mesele sehir degil, karakter meselesi.. ailelere esit mesafede durup, ayri bi aile oldugunuzun bilincinde
olursaniz ne ala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?