• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karmakarışık ne yapacağımı bilemiyorum

-Mihrimah

Hasbunallahi ve nimel vekil
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
2.088
14.532
408
Merhaba hanımlar ;
Eski konularımı okuyanlar beni bilir .
Ben çok korkuyorum nedenine gelince eşimden şiddet gördüm aldatildim hakaretler işittim .bir kaç aya kadar siddet gordugum icin darp raporu aldim bu nedenle mahkememiz olacak .10 aylık bebeğim var bugüne kadar defalarca boşanmaya kalkıştım mahkeme kapısından dönduruldum hep.acikcasi artık cesaretin yok bir daha kalkışamıyorum bu hareketlere .sürekli ailem hep karşı çıktı boşanmam bebeğim yoktu elalem ne der dediler her seferinde geri gonderdiler beni :KK43: Şimdi bir bebekle bu işkenceye devam ediyorum .artık bende korkmaya başladım .kocamın tehditleri eğer boşanırsan çocuğu senden alırım bütün aileni de öldürürüm demesi .babamın en son evi terk edip gittiğimde üzüntüden kalp krizi geçirmesi ama artık ben cesaret edemiyorum. Bir daha gitmeye kalkarsam benim yüzümden baba ma birşey olacak.mis gibi geliyor. Suan psikolijk destek aliyorim esim paranoid .esi bu sekilde olup da duzelen oldu mu kızlar aranizda .kocası paranoid kişilik bozukluğu olup düzelen oldu mu ?Ben gerçekten direnmekten yoruldum artık hiç bir şey yapmak istemiyorum artık ev temizliği olsun dışarı çıkıp gezmek olsun kendimde enerji bulamıyorum hep yorgunum gücüm yetmiyor bu ruh halinden yoruldum artık bana akıl verin tavsiyelerinize ihtiyacım var depresyonda yim lütfen kırıcı mesajlar yazmayın zaten bozuk olan moralimi iyice yerle bir etmeyin olur mu :(((

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar ;
Eski konularımı okuyanlar beni bilir .
Ben çok korkuyorum nedenine gelince eşimden şiddet gördüm aldatildim hakaretler işittim .bir kaç aya kadar mahkememiz olacak .10 aylık bebeğim var bugüne kadar defalarca boşanmaya kalkıştım mahkeme kapısından dönduruldum hep.acikcasi artık cesaretin yok bir daha kalkışamıyorum bu hareketlere .sürekli ailem hep karşı çıktı boşanmam bebeğim yoktu elalem ne der dediler her seferinde geri gonderdiler beni :KK43: Şimdi bir bebekle bu işkenceye devam ediyorum .artık bende korkmaya başladım .kocamın tehditleri eğer boşanırsan çocuğu senden alırım bütün aileni de öldürürüm demesi .babamın en son evi terk edip gittiğimde üzüntüden kalp krizi geçirmesi ama artık ben cesaret edemiyorum. Bir daha gitmeye kalkarsam

valla bu elalem neder diyen aileleri anlamak mümkün değil
elalemin ne demesi mi? kızının canı mı?

mahkememiz olacak diyorsunuz ama cesaret edemiyorum diyorsunuz
anlamadım
mahkeme var mı yok mu?
siz şu an nerdesiniz?
10 aylık bebeği mahkeme babaya değil, size verir...verir de nereye gideceksiniz?
anlamadım

Bu laflara kandığın için böyle yapıyor. Onun tehtidlerine mı inanıyorsun? Çocuğu elinden alamaz. Mahkeme bebeğini sana verir.
Aileni de öldüremez,anca boş boş konuşuyor böyle tiplerden korkuyorsunuz diye başınıza bunlar geliyor. Biraz dik dur karşısında sen kimsin de!! Korktuğunu gördükçe üstüne gelir tehtid eder döver. Ezilmeyin bu kadar ya. Al çocuğunu ve git babanın evine açık açık da söyle olanı biteni.

valla bu elalem neder diyen aileleri anlamak mümkün değil
elalemin ne demesi mi? kızının canı mı?

mahkememiz olacak diyorsunuz ama cesaret edemiyorum diyorsunuz
anlamadım
mahkeme var mı yok mu?
siz şu an nerdesiniz?
10 aylık bebeği mahkeme babaya değil, size verir...verir de nereye gideceksiniz?
anlamadım
Beni düşünen yok ki sığınmaya da gitmeye korkuyorum bebekle çeşit çeşit insanlar kime güveneceğim bilmiyorum .mahkeme şiddet dolayısı ile canım boşanma değil

Bu laflara kandığın için böyle yapıyor. Onun tehtidlerine mı inanıyorsun? Çocuğu elinden alamaz. Mahkeme bebeğini sana verir.
Aileni de öldüremez,anca boş boş konuşuyor böyle tiplerden korkuyorsunuz diye başınıza bunlar geliyor. Biraz dik dur karşısında sen kimsin de!! Korktuğunu gördükçe üstüne gelir tehtid eder döver. Ezilmeyin bu kadar ya. Al çocuğunu ve git babanın evine açık açık da söyle olanı biteni.
Sizin kadın cinayetlerinden haberiniz yok galiba? Kadın gittim geri yolladılar diyo kocası da psikolojik rahatsız üstelik. Tuzu kuru laflar etmeye ne bayılıyoruz hepimiz maşallah

Küfür etmeyecegim.
Etmeyecegim.
Etme Anti..
Etme etme etme.
Ama eşine söyleyebilecek hafiflikte bir kelime bulamıyorum.
Umarım bir an önce kurtulursun eş magandasından.
Aminnn bugün oturmuş beddua ediyor inşallah sana araba çarpar da bu suratından kurtulurum diye aminnn dedim inşallah olurda senden kurtulurum diye

Ya benim ailem beni anlasa bu kadar uzamayacaktı ki düğüm un diğer ucu da onlar. Annem cenazen gelsin boşanıp gelme diyor .eve geri dönemem deyince babam kül tabağını karsam atmaya kalkışıyor:(

Açılmış dava var sanırım eğitim durumunuz nedir bi mesleginiz var mı? Ailenizden hayır yok gibi görünüyor kendi göbeğinizi kendiniz keseceksiniz ne yazık ki. Kadın sığınma en evine gitmek en mantıklısı şu aşamada tabi prosedür nedir tam olarak bilmiyorum. Eşiniz tedavi oluyor mu peki yani hastalığından dolayı mı bu halde yoksa karakteri mi bu? Karakter denilebilirse tabi

Sizin kadın cinayetlerinden haberiniz yok galiba? Kadın gittim geri yolladılar diyo kocası da psikolojik rahatsız üstelik. Tuzu kuru laflar etmeye ne bayılıyoruz hepimiz maşallah

Hmm katlanması daha mantıklı size göre,yazdığınıza bakılırsa? Konuda psikolojik sorunu olduğu yazmıyor. Kadın cinayetlerinden haberim var fakat bu durumda katlanması gerekmiyor öyle değil mı? Kaldı ki benim yazdığımı alıntılamanıza gerek yok bayana akıl verin madem.
Boş laf etmeye bayılmıyorum ben olsam kafasına bitane geçirir çocuğumu da alır çıkarım karşısnda ezilmek yerine! Nesi boş laf bunun?

Beni düşünen yok ki sığınmaya da gitmeye korkuyorum bebekle çeşit çeşit insanlar kime güveneceğim bilmiyorum .mahkeme şiddet dolayısı ile canım boşanma değil

boşanmadan şiddet dolayısıyla mı mahkemelik oldunuz? Allah yardımcın olsun

Aminnn bugün oturmuş beddua ediyor inşallah sana araba çarpar da bu suratından kurtulurum diye aminnn dedim inşallah olurda senden kurtulurum diye

hem senden kurtulmak istiyor, hem boşanmak istemiyor

ailen kabul etmiyor, gidecek yerin yok, kocan bırakmam diyor... ne desem bilemedim

Yok mu bosanmak isteyen karısını, karısının ailesini öldüren psikopatlar?
Nasılsa yapamaz deyip gecilecek kadar basit bir seyden bahsetmiyor ailesiyle tehdit ediliyor.

Ya benim ailem beni anlasa bu kadar uzamayacaktı ki düğüm un diğer ucu da onlar. Annem cenazen gelsin boşanıp gelme diyor .eve geri dönemem deyince babam kül tabağını karsam atmaya kalkışıyor:KK43:

Kadın sığınma evlerine sığınmayı denedin mı? Ailen neden bu kadar katı bu konuda?

Aynen öyle böyle psikopatlar kafaya takınca yapıyor bir şekilde haberleri görüyor ve okuyorum

Back
X