• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karmakarışık ne yapacağımı bilemiyorum

Yok mu bosanmak isteyen karısını, karısının ailesini öldüren psikopatlar?
Nasılsa yapamaz deyip gecilecek kadar basit bir seyden bahsetmiyor ailesiyle tehdit ediliyor.
Nasılsa yapmaz denilen ler ailece katledildi hep manşet oldular ne yazık ki

Ya benim ailem beni anlasa bu kadar uzamayacaktı ki düğüm un diğer ucu da onlar. Annem cenazen gelsin boşanıp gelme diyor .eve geri dönemem deyince babam kül tabağını karsam atmaya kalkışıyor:KK43:

benim annem bana öyle dese, bir daha yüzüne bakmam, tek kelime de konuşmam
eğer kocanla kalmaya devam edeceksen annene tavır al bari, çooook zor ama belki hatasını anlar

Ayy canım yaa lütfen ayrıl o adamdan. bak darp raporunda var, hemen şikayetçi ol,
uzaklaştırma versinler. aç boşanma davanı, çekme böyle.
Uzaklastirma var ama eve yollandim babam ve annem tarafından ailesi gelip bizimkilerle konuşunca geri gonderdiler tedavi edin dedim kabul etmediler :((

Nasılsa yapamaz deyip gecilecek kadar basit bir seyden bahsetmiyor ailesiyle tehdit ediliyor.

Yok mu değil,var ben yok demiyorum.
Fakat orda durup göz yummak mı doğru olan? Bu sefer daha çok eziyet etmiyor mu? Nasılsa yapamaz diyip geç de demedim. Ama bu tarz insanlar tehtid etmekle kalıyorlar. Gücü sadece güçsüze yetiyor.

Gerçekten çok zor sizin durumunuz:(
Allah yardımcınız olsun:(
Önce işe baslayon mesleğinizi alın elinize
Bu süreçte Eşinizi tedaviye ikna edin

Ya böyle bir şey olsa kendisi istese bosanmak:(

Açılmış dava var sanırım eğitim durumunuz nedir bi mesleginiz var mı? Ailenizden hayır yok gibi görünüyor kendi göbeğinizi kendiniz keseceksiniz ne yazık ki. Kadın sığınma en evine gitmek en mantıklısı şu aşamada tabi prosedür nedir tam olarak bilmiyorum. Eşiniz tedavi oluyor mu peki yani hastalığından dolayı mı bu halde yoksa karakteri mi bu? Karakter denilebilirse tabi
Mesleğim var ise başlayacağım yakın zamanda .sığınma evini de uygun göremedim gittim gördüm ortamı ama çok mecbur kalırsam yine de giderim.psikologum ailesinden kaynaklı diyor ben hasta degilim diyor eşim tedavi yi kabul etmiyor psikologa gelmek ilaç kullanmak ostemiyir:(

153 ü arayıp bilgi almalısın.
Mutlaka bir yol gösterirler. Denemeden karar verme yanında ki de sağlam değil sonuöta o daha çok zarar veriyor.
Denedim canım denedim kaldım da çok kısa bir süre ailem eve gel deyince ayrıldım ordan sonra kocamın yanına geri gonderdiler

Gerçekten çok zor sizin durumunuz:KK43:
Allah yardımcınız olsun:KK43:
Önce işe baslayon mesleğinizi alın elinize
Bu süreçte Eşinizi tedaviye ikna edin

Ya böyle bir şey olsa kendisi istese bosanmak:KK43:
Ise başlayacağım canım.keske kendi isterse belki bu tehditlerden kurtulmus da olurum

Ailene net bi sekilde de ki; bu adam bana bebegime zarar vediginde elalem size demez mi kiziniza sahip cikamadiniz?benim canim mi onemli elalemin lafimi? bunu düsünün ve beni burdan kurtarin." ya ne kadar kötü bi durumdayiz. yani bi kadin siddet goruyor ve gidecek bir yeri yok. kolaymis gibi "çekceksin" diyorlar. gelinlikle ciktin kefenle gel. diyorlar. Allah askina bu zihniyet nerden dogdu. yani bu kafalarina ettigim zihniyet nerden cikti. Allah im cok sinirleniyorum.

Hmm katlanması daha mantıklı size göre,yazdığınıza bakılırsa? Konuda psikolojik sorunu olduğu yazmıyor. Kadın cinayetlerinden haberim var fakat bu durumda katlanması gerekmiyor öyle değil mı? Kaldı ki benim yazdığımı alıntılamanıza gerek yok bayana akıl verin madem.
Boş laf etmeye bayılmıyorum ben olsam kafasına bitane geçirir çocuğumu da alır çıkarım karşısnda ezilmek yerine! Nesi boş laf bunun?
Paranoid kişilik bozukluğu var .keşke sizin cesaretiniz bende olsa

Denedim canım denedim kaldım da çok kısa bir süre ailem eve gel deyince ayrıldım ordan sonra kocamın yanına geri gonderdiler

Keşke çocuk olmadan önce işe başlasaydın birikim yapıp çıksaydın o evden.
Mesleğin varmış çalışmaya başla biraz birikim yap. Bebeğine bakabilecek biri var mı? Şiddet gördüğünü bildikleri halde nasıl gönderiyorlar geri aklım almıyor.

Bu laflara kandığın için böyle yapıyor. Onun tehtidlerine mı inanıyorsun? Çocuğu elinden alamaz. Mahkeme bebeğini sana verir.
Aileni de öldüremez,anca boş boş konuşuyor böyle tiplerden korkuyorsunuz diye başınıza bunlar geliyor. Biraz dik dur karşısında sen kimsin de!! Korktuğunu gördükçe üstüne gelir tehtid eder döver. Ezilmeyin bu kadar ya. Al çocuğunu ve git babanın evine açık açık da söyle olanı biteni.

Sizin kadın cinayetlerinden haberiniz yok galiba? Kadın gittim geri yolladılar diyo kocası da psikolojik rahatsız üstelik. Tuzu kuru laflar etmeye ne bayılıyoruz hepimiz maşallah

Ya benim ailem beni anlasa bu kadar uzamayacaktı ki düğüm un diğer ucu da onlar. Annem cenazen gelsin boşanıp gelme diyor .eve geri dönemem deyince babam kül tabağını karsam atmaya kalkışıyor:KK43:

bence de "yapamaz" demek o kadar kolay değil ama
ailesiyle tehdit edilse ne olacak?
ailesi zaten kıza cenazen gelsin bu eve diyor
ötesi var mı?
sen ye dayağını otur, sesini de çıkartma, boşanamazsın, bu eve gelemezsin diyor
dayak yerken ölsen de farketmez diyor
şimdi bu kadın öncelikli olarak ailesini mi düşünsün, kendi canını mı?
sürekli darp raporu alıp davalık olduğuna göre bu evde can güvenliği var mı?
yarın kafasına vurup öldürmeyeceği ne malum?
araba çarpsın sana da öl inşallah diyormuş, ötesi var mı?

konu sahibi, kadın sığınma evinde türlü türlü insan olsa ne olacak? en beter insanlardan biriylesin zaten
bebek kız mı erkek mi?
kızsa onun da çok çekeceği var

boşanmadan şiddet dolayısıyla mı mahkemelik oldunuz? Allah yardımcın olsun

hem senden kurtulmak istiyor, hem boşanmak istemiyor

ailen kabul etmiyor, gidecek yerin yok, kocan bırakmam diyor... ne desem bilemedim
Evet canım şiddet yüzünden mahkemeligiz

Hmm katlanması daha mantıklı size göre,yazdığınıza bakılırsa? Konuda psikolojik sorunu olduğu yazmıyor. Kadın cinayetlerinden haberim var fakat bu durumda katlanması gerekmiyor öyle değil mı? Kaldı ki benim yazdığımı alıntılamanıza gerek yok bayana akıl verin madem.
Boş laf etmeye bayılmıyorum ben olsam kafasına bitane geçirir çocuğumu da alır çıkarım karşısnda ezilmek yerine! Nesi boş laf bunun?
Gidecek yeriniz olmayınca nereye gideceksiniz cocugunuzla mesela? Arkadaşınıza mı 3 gün kalırsınız en fazla. Ne yiyip ne iceceksiniz el kadar bebekle. Annesi bile cenazen gelsin sen gelme demiş ne yapsın kadın kafasına vurup evden çıkmaktan daha yaratıcı bi öneriniz var mı?
Ben dayak yesin demiyorum ama her ihtimali degerlendirip hareket etmek durumunda çünkü yalnız ve maddi gücü yok muhtemelen. Herkesin hayatı filmlerdeki gibi bizim hayatımızdaki gibi olmuyor çoğu zaman.Ne yazık ki

Annen cok buyuk hayal kırıklıgı cok üzüldüm
Boşanmış bir evlattansa ölü bir evladı tercih ediyor hangi elalem hangi adet insanın cocugundan daha degerli...
Sonra erkekler neden kendini bir bok sanıyor neden kadınları eziyor...
Bir işe gir. Bu adamı boşa. Al çocugunu azıcık aşım ağrısız başım.
Annen baban senin hayatını önemsemiyorsa sen önemse. Bırak kendileri ne halleri varsa gorsunler.

benim annem bana öyle dese, bir daha yüzüne bakmam, tek kelime de konuşmam
eğer kocanla kalmaya devam edeceksen annene tavır al bari, çooook zor ama belki hatasını anlar
Yok herkes gayet rahat arada telefonla konuşurken ablam sorar nasıl anlatınca ne yapalım diyor o zaman bir daha sorma dedim en son madem yapacağım birşey yok hoşuna mu gidiyor yediğim dayağı anlatmam dedim bir daha bana sorma nasilsin diye .aranız nasıl deme dedim

Back
X