- 6 Şubat 2018
- 125
- 129
- 23
- 33
Adam seni bulursa ne yapacaksın sana birşey olursa ? En makulü ailenin yanı çocukla çalışamazsındaElalem mutlu olsun ben artık onlara birşey demem çocuğumu da alır ne onlarin ne de kocanın olmadığı bir yere giderim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam seni bulursa ne yapacaksın sana birşey olursa ? En makulü ailenin yanı çocukla çalışamazsındaElalem mutlu olsun ben artık onlara birşey demem çocuğumu da alır ne onlarin ne de kocanın olmadığı bir yere giderim
Bir gidebilsem gerekirse yurt dışına çıkarım yabancı dilim de var bulamaz beniAdam seni bulursa ne yapacaksın sana birşey olursa ? En makulü ailenin yanı çocukla çalışamazsında
Canım sen bırak şimdi eşinin planlarını. Kendi yolunu çiz kendi planlarını kur. Evlendiğimden beri şiddet görüyorum diye bi sürü konu açmışsın. Eşin o şansı kaybetmiş artık, yani kaybetmeli...O civarlarda kalacak ama şuan 7500 tl lik borç var bi mağazadan ev eşyası almıştık. Onlar sikistiriyor onu çalış bu borç bitsin sonra otur evde çocuğa bak diyor
Sosyal medya aracılığıyla özellikle twitter aracışlığıyla feministavukat hesabına ve KadınKatliamıVar hesabına yazabilirsiniz, yaşadığınız şehirde onlar size birini yönlendirir. Bu konuyu kadın hakları konusunda uzmanlık yapmış bir avukatla konuşsanız eminim size daha faydalı olur. Umarım en kısa sürede bir çıkış yolu bulursunuz.Bir gidebilsem gerekirse yurt dışına çıkarım yabancı dilim de var bulamaz beni
Neden sığınma evlerine başvurmuyorsunuz ya da Alo 183'ü arayıp can güvenliğinizin tehlikede olduğunu söylemiyorsunuz? Sizi gelip alırlar ve eşinize de adresinizi söylemeden kolluk kuvvetleri sizi yerleştirir.
Iste bende bunu anlamiyorum.
Konus sahbmibi gitmis begenmemis. Ailesi geri gel demis.
Yapilacak cok basit aslinda.
Siginma evine gidilecek
Ise girilip calisilacak
Maddi güc toparlaninca bir düzen kurulacak
O ölün gelsin ama bosanma diyen aile asla ama asla aranmayacak.
Nokta.
Sığınma evine başvurmuş ilgisiz ailesi geri döndürmüş. Ölse umrunda olmayacak bir ailenin gazına gelip niye geri dönmüş onu da anlamadım ya.
Evet bende anlamiyorum.
Madem ailen öl ama gelme diyor ölü sayin beni ben artik yokum diye kessene baglantini. Herseyden önce konu sahibi bir anne ve bu iradeyi bu gücü bulmali kendinde. Kendini koruyamayan bi anne cocugunu da koruyamaz. O bebek biraz büyüsün oda yasayacak siddet.
Çocuğun sırtına çatal fırlatmış ama gelmemiş üstüne. Mesleği de var neden ölmeyi bekliyor çözemedim.
Kocan düzelir dememizi bekliyor. Yazmis ya var mi böyle olupda düzelen diye..... yoksa her öneriye bi cevap hazir. Bir sürü yol gösterilmis. Calisabilecek durumda ama sirayla bebegim kücük annem babam kocam diye oooo bahaneler yol boyu.
Inşallah canım ise başlayacağım en yakın zamanda sonrasında ne olacak göreceğiz hep beraberSosyal medya aracılığıyla özellikle twitter aracışlığıyla feministavukat hesabına ve KadınKatliamıVar hesabına yazabilirsiniz, yaşadığınız şehirde onlar size birini yönlendirir. Bu konuyu kadın hakları konusunda uzmanlık yapmış bir avukatla konuşsanız eminim size daha faydalı olur. Umarım en kısa sürede bir çıkış yolu bulursunuz.
Ki bu bozukluk genetik ablam aileden geliyor anne ye olan güvensizlik ve şiddet uygulayan baba modeli ile büyümüş olmanın verdiği bir bozukluk bu .ailece hastalar desem yalan olmaz yani.bir anne baba evladının hayatını geleceğini ancak bu kadar mahvedebilir zatenValla ben de isterdim kendi kendine bir aç kapa düzelir demeyi de robottan değil insandan bahsediyoruz. Hele kişilik bozuklukları adı üstünde kişilik, şekillenmesinin yıllar sürdüğü bir oluşum. Haliyle en baştan sağlıklı bir kişilik oluşturabilmek de hiç kolay değil. Kendi kendine düzelmesini ihtimal dahilinde bile görmüyorum.
Benim hayatım da ki aci gerçekler size bahane görünüyor değil mi neyse zahmet edip okumuşsunuz sagolunKocan düzelir dememizi bekliyor. Yazmis ya var mi böyle olupda düzelen diye..... yoksa her öneriye bi cevap hazir. Bir sürü yol gösterilmis. Calisabilecek durumda ama sirayla bebegim kücük annem babam kocam diye oooo bahaneler yol boyu.
Inandim onlara çünkü bu defa elimden tutacaklar sanmistimSığınma evine başvurmuş ilgisiz ailesi geri döndürmüş. Ölse umrunda olmayacak bir ailenin gazına gelip niye geri dönmüş onu da anlamadım ya.
Iste bende bunu anlamiyorum.
Konus sahbmibi gitmis begenmemis. Ailesi geri gel demis.
Yapilacak cok basit aslinda.
Siginma evine gidilecek
Ise girilip calisilacak
Maddi güc toparlaninca bir düzen kurulacak
O ölün gelsin ama bosanma diyen aile asla ama asla aranmayacak.
Nokta.