Merhaba hanımlar ;
Eski konularımı okuyanlar beni bilir .
Ben çok korkuyorum nedenine gelince eşimden şiddet gördüm aldatildim hakaretler işittim .bir kaç aya kadar siddet gordugum icin darp raporu aldim bu nedenle mahkememiz olacak .10 aylık bebeğim var bugüne kadar defalarca boşanmaya kalkıştım mahkeme kapısından dönduruldum hep.acikcasi artık cesaretin yok bir daha kalkışamıyorum bu hareketlere .sürekli ailem hep karşı çıktı boşanmam bebeğim yoktu elalem ne der dediler her seferinde geri gonderdiler beni

Şimdi bir bebekle bu işkenceye devam ediyorum .artık bende korkmaya başladım .kocamın tehditleri eğer boşanırsan çocuğu senden alırım bütün aileni de öldürürüm demesi .babamın en son evi terk edip gittiğimde üzüntüden kalp krizi geçirmesi ama artık ben cesaret edemiyorum. Bir daha gitmeye kalkarsam benim yüzümden baba ma birşey olacak.mis gibi geliyor. Suan psikolijk destek aliyorim esim paranoid .esi bu sekilde olup da duzelen oldu mu kızlar aranizda .kocası paranoid kişilik bozukluğu olup düzelen oldu mu ?Ben gerçekten direnmekten yoruldum artık hiç bir şey yapmak istemiyorum artık ev temizliği olsun dışarı çıkıp gezmek olsun kendimde enerji bulamıyorum hep yorgunum gücüm yetmiyor bu ruh halinden yoruldum artık bana akıl verin tavsiyelerinize ihtiyacım var depresyonda yim lütfen kırıcı mesajlar yazmayın zaten bozuk olan moralimi iyice yerle bir etmeyin olur mu

((