• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karmakarışık ne yapacağımı bilemiyorum

Paranoid kişilik bozukluğu var .keşke sizin cesaretiniz bende olsa

Peki tedavi olmuyor anlaşılan öyle değil mı?
O cesaretin gelmesi için psikolojik destek alman gerekiyor senin.
Çünkü yaşadıkların zor ve psikolojinin sağlam kaldığını düşünmüyorum. Bu yüzden de mantıklı düşünemiyor olabilirsin. Sen eğer ayakların üzerinde dik durabilsen onun karşısında ondan güçlü olduğunu gösterebilsen sana yaklaşmaya cesaret edemez.
Böyle tipler gerçekten sadece güçsüze karşı gücünü göstermeye bayılırlar.

Annen cok buyuk hayal kırıklıgı cok üzüldüm
Boşanmış bir evlattansa ölü bir evladı tercih ediyor hangi elalem hangi adet insanın cocugundan daha degerli...
Sonra erkekler neden kendini bir bok sanıyor neden kadınları eziyor...
Bir işe gir. Bu adamı boşa. Al çocugunu azıcık aşım ağrısız başım.
Annen baban senin hayatını önemsemiyorsa sen önemse. Bırak kendileri ne halleri varsa gorsunler.
Öyle canım acı ama gerçek belki bir çok kişi inanmayacak ama örümcek kafali işte. Düşmanlarımız bize güler ayrılırsan millet boşandı demez oldu dese daya iyiymiş:( Bu durumda ben.onlarin gözünde zaten ölüyüm

bence de "yapamaz" demek o kadar kolay değil ama
ailesiyle tehdit edilse ne olacak?
ailesi zaten kıza cenazen gelsin bu eve diyor
ötesi var mı?
sen ye dayağını otur, sesini de çıkartma, boşanamazsın, bu eve gelemezsin diyor
dayak yerken ölsen de farketmez diyor
şimdi bu kadın öncelikli olarak ailesini mi düşünsün, kendi canını mı?
sürekli darp raporu alıp davalık olduğuna göre bu evde can güvenliği var mı?
yarın kafasına vurup öldürmeyeceği ne malum?
araba çarpsın sana da öl inşallah diyormuş, ötesi var mı?

konu sahibi, kadın sığınma evinde türlü türlü insan olsa ne olacak? en beter insanlardan biriylesin zaten
bebek kız mı erkek mi?
kızsa onun da çok çekeceği var
Benim endişem bebeği ve kenfisi için. Konu sahibinin moralini bozmak istemiyorum ama daha yeni 2 tane bebek annesi boşandı diye öldürüldü babası tarafından duymuşsunuzdur. Çocuklarını öldürdüm deyip kendisini de öldürmüş manyak adam. Ne yazık ki böyle olaylar yaşanıyor üstelik psikolojik olarak rahatsızmış da eşi o yüzden daha da endişelendim açıkçası kendini saglama almadan bi harekette bulunsun istemem. Benimde önerim kadın sığınma evi yoksa sizinle aynı fikirdeyim. Bu adama sabretsin demiyorum yani adımlarını saglam atsın diyorum.

Peki tedavi olmuyor anlaşılan öyle değil mı?
O cesaretin gelmesi için psikolojik destek alman gerekiyor senin.
Çünkü yaşadıkların zor ve psikolojinin sağlam kaldığını düşünmüyorum. Bu yüzden de mantıklı düşünemiyor olabilirsin. Sen eğer ayakların üzerinde dik durabilsen onun karşısında ondan güçlü olduğunu gösterebilsen sana yaklaşmaya cesaret edemez.
Böyle tipler gerçekten sadece güçsüze karşı gücünü göstermeye bayılırlar.
Tedaviyi kabul etmiyor. Hatta benim gitmeme bile engel olmaya çalışıyor. Inşallah o gücü bulacagim

Benim endişem bebeği ve kenfisi için. Konu sahibinin moralini bozmak istemiyorum ama daha yeni 2 tane bebek annesi boşandı diye öldürüldü babası tarafından duymuşsunuzdur. Çocuklarını öldürdüm deyip kendisini de öldürmüş manyak adam. Ne yazık ki böyle olaylar yaşanıyor üstelik psikolojik olarak rahatsızmış da eşi o yüzden daha da endişelendim açıkçası kendini saglama almadan bi harekette bulunsun istemem. Benimde önerim kadın sığınma evi yoksa sizinle aynı fikirdeyim. Bu adama sabretsin demiyorum yani adımlarını saglam atsın diyorum.
O haberi biliyorum maalesef canım. Belki birgün bende böyle haber olacağım kim bilir zaten şu ama kadar olmamış olmam da mucize

Gidecek yeriniz olmayınca nereye gideceksiniz cocugunuzla mesela? Arkadaşınıza mı 3 gün kalırsınız en fazla. Ne yiyip ne iceceksiniz el kadar bebekle. Annesi bile cenazen gelsin sen gelme demiş ne yapsın kadın kafasına vurup evden çıkmaktan daha yaratıcı bi öneriniz var mı?
Ben dayak yesin demiyorum ama her ihtimali degerlendirip hareket etmek durumunda çünkü yalnız ve maddi gücü yok muhtemelen. Herkesin hayatı filmlerdeki gibi bizim hayatımızdaki gibi olmuyor çoğu zaman.Ne yazık ki

Ben en azından bir adım atmalı diye düşünüyorum.
Ailesi destek olmuyor evet görüyorum ama kadın sığınma evlerine gitsin bir süre en azından. O evde durmaktan iyi. Biliyorum kolay değil.
Kaldı ki o psikopatın her dediğini dikkate alıcaksa insanda sağlam kafa kalmaz.
Neler görüyoruz yani sadece cesaret olmadığı için öldürülebilir o evde!
Yani her yol oraya gidiyor dediğinize bakılırsa ne diyim. Düşünüp öyle adım atılsın eğer yaşamaya devam ederse!

Gidecek yeriniz olmayınca nereye gideceksiniz cocugunuzla mesela? Arkadaşınıza mı 3 gün kalırsınız en fazla. Ne yiyip ne iceceksiniz el kadar bebekle. Annesi bile cenazen gelsin sen gelme demiş ne yapsın kadın kafasına vurup evden çıkmaktan daha yaratıcı bi öneriniz var mı?
Ben dayak yesin demiyorum ama her ihtimali degerlendirip hareket etmek durumunda çünkü yalnız ve maddi gücü yok muhtemelen. Herkesin hayatı filmlerdeki gibi bizim hayatımızdaki gibi olmuyor çoğu zaman.Ne yazık ki
:KK43::KK43::KK43:

Ben en azından bir adım atmalı diye düşünüyorum.
Ailesi destek olmuyor evet görüyorum ama kadın sığınma evlerine gitsin bir süre en azından. O evde durmaktan iyi. Biliyorum kolay değil.
Kaldı ki o psikopatın her dediğini dikkate alıcaksa insanda sağlam kafa kalmaz.
Neler görüyoruz yani sadece cesaret olmadığı için öldürülebilir o evde!
Yani her yol oraya gidiyor dediğinize bakılırsa ne diyim. Düşünüp öyle adım atılsın eğer yaşamaya devam ederse!
Ise başlayacağım ama parama da el konulacak tabii :(

Tedaviyi kabul etmiyor. Hatta benim gitmeme bile engel olmaya çalışıyor. Inşallah o gücü bulacagim

Onun haberi olmadan git. Devlet hastanelerinde de iyi doktorlar var. Çalışıyor mu bu arada? Yani sürekli evde mı yoksa? O yüzden mı gidemiyorsun?
Durumunun ne kadar zor olduğunun farkındayım sakın küçümsüyorum sanma. Sadece Bu eziyete katlanmana üzülüyorum.

deme böyle yaaa:KK43:
Allah seni çocuğuna bağışlasın inşallah
Amin ama böyle de bir gerçek var her gün itilip kapılıyorum yediğim dayağın hakaretin haddi hesabı yok gerçekten mucize eseri hayatta yim kaç kere boğazımı sıktı bebeğim dedim bağırdım zor kurtuldum elinden kafaya aldığım darbeler de çabası

O haberi biliyorum maalesef canım. Belki birgün bende böyle haber olacağım kim bilir zaten şu ama kadar olmamış olmam da mucize
Hayır hayır öyle düşünmeyin üzülün diye yazmadım. Harekete geçin o evde kalmayın ama kendinizi garantiye alın mümkün olduğunca. Keske elimde olsa da yardım edebilsem dualarım sizinle umarım kurtulursunuz o adamdan cocugunuzla mutlu bi hayatınız olur. Üzdüysem kusuruma bakmayın nolur

Onun haberi olmadan git. Devlet hastanelerinde de iyi doktorlar var. Çalışıyor mu bu arada? Yani sürekli evde mı yoksa? O yüzden mı gidemiyorsun?
Durumunun ne kadar zor olduğunun farkındayım sakın küçümsüyorum sanma. Sadece Bu eziyete katlanmana üzülüyorum.
Çalışıyor ama işi gereği iki üç aydır çoğunlukla evde .gitme diyor bana sen delisin psikologlara gidiyorsun diyor

Amin ama böyle de bir gerçek var her gün itilip kapılıyorum yediğim dayağın hakaretin haddi hesabı yok gerçekten mucize eseri hayatta yim kaç kere boğazımı sıktı bebeğim dedim bağırdım zor kurtuldum elinden kafaya aldığım darbeler de çabası

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Merhaba hanımlar ;
Eski konularımı okuyanlar beni bilir .
Ben çok korkuyorum nedenine gelince eşimden şiddet gördüm aldatildim hakaretler işittim .bir kaç aya kadar siddet gordugum icin darp raporu aldim bu nedenle mahkememiz olacak .10 aylık bebeğim var bugüne kadar defalarca boşanmaya kalkıştım mahkeme kapısından dönduruldum hep.acikcasi artık cesaretin yok bir daha kalkışamıyorum bu hareketlere .sürekli ailem hep karşı çıktı boşanmam bebeğim yoktu elalem ne der dediler her seferinde geri gonderdiler beni :KK43: Şimdi bir bebekle bu işkenceye devam ediyorum .artık bende korkmaya başladım .kocamın tehditleri eğer boşanırsan çocuğu senden alırım bütün aileni de öldürürüm demesi .babamın en son evi terk edip gittiğimde üzüntüden kalp krizi geçirmesi ama artık ben cesaret edemiyorum. Bir daha gitmeye kalkarsam benim yüzümden baba ma birşey olacak.mis gibi geliyor. Suan psikolijk destek aliyorim esim paranoid .esi bu sekilde olup da duzelen oldu mu kızlar aranizda .kocası paranoid kişilik bozukluğu olup düzelen oldu mu ?Ben gerçekten direnmekten yoruldum artık hiç bir şey yapmak istemiyorum artık ev temizliği olsun dışarı çıkıp gezmek olsun kendimde enerji bulamıyorum hep yorgunum gücüm yetmiyor bu ruh halinden yoruldum artık bana akıl verin tavsiyelerinize ihtiyacım var depresyonda yim lütfen kırıcı mesajlar yazmayın zaten bozuk olan moralimi iyice yerle bir etmeyin olur mu :KK43:((

Paranoid kişilik bozukluğu ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır, kişilik bozuklukları genel olarak ciddidir zaten. Tanı mı aldı eşiniz yoksa kendiniz mi bunu düşünüyorsunuz onu bilemiyorum ama grip gibi iki ilaç alarak düzelmesini beklemeyin. Kişilik bozukluğuna sahip kişilerin yıllarca tedavi görmesi gerekir, duruma bağlı olarak ömür boyu kontrol altında tutulması gerekir. Çevresindekiler de epey etkilenirler, bunların güvensiz ve kuşkucu halleriyle baş etmek zordur. Yani kusura bakmayın, ruh sağlığı alanında çalışan biriyim ve beklediğiniz şeyi söyleyemediğim için üzgünüm. Ama eski konularınıza da şöyle bir göz gezdirdim. Sizin evliliğinizin elle tutulacak hiçbir yanı yok. Başınıza Allah korusun bir şey gelse babanız daha çok üzülmez mi? Bu hayata bir kere geliyorsunuz, gerisi meçhul, ne olacağı meçhul. Şu an elinizde bilindik bir tane hayatınız var, heba etmeyin. Size tek tavsiyem bu olabilir. Gerçekten çok üzgünüm.

valla şu anda ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum
eminim yapıyorsundur ama ben de yazayım, bol bol dua et
ne istediğini söyleyerek et

Ailene net bi sekilde de ki; bu adam bana bebegime zarar vediginde elalem size demez mi kiziniza sahip cikamadiniz?benim canim mi onemli elalemin lafimi? bunu düsünün ve beni burdan kurtarin." ya ne kadar kötü bi durumdayiz. yani bi kadin siddet goruyor ve gidecek bir yeri yok. kolaymis gibi "çekceksin" diyorlar. gelinlikle ciktin kefenle gel. diyorlar. Allah askina bu zihniyet nerden dogdu. yani bu kafalarina ettigim zihniyet nerden cikti. Allah im cok sinirleniyorum.
Bunu da söyledim razıyız oğlun babasız kalmasın diyorlar. Yakında annesiz kalacak dedim ama umurunda değil onların :(

Back
X