• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karmakarışık ne yapacağımı bilemiyorum

bence sen annenle babana de ki
ya bana sahip çıkarsınız ya da bir daha beni aramayın, sormayın, siliyorum sizi de
ve sahip çıkmazlarsa da sil gitsin
ablanı da tabi
en azından onlar hayatında yer tutmasın
tövbe yarabbim ya

ya bu insanlar ne için anne baba olmak istiyor ya?
başkasına çocuk vermek için anne baba olunur mu?
insan çocuğunu ömür boyu koruyup gözetmez mi?
kızlar mı değersiz sizin ailede yoksa erkekler için de aynı "boşanmama" durumları geçerli mi?
Kızlar değersiz bizim ailede canım .erkekler prens zamanı gelsin onu da yapacağım onlara

Klinikler o kadar dolu ki. Staj yaptığım hastanede karısının onu aldattığından şüphelenip öldürme niyetinde olduğunu her fırsatta söyleyen bir adamı 15-20 gün sonra çıkarttılar. Hastane Ankara'da karısı da Antalya'daymış, yalvardık çıkartmayın diye de bizi kim dinler? Zar zor eşine haber vermeye ikna ettik ki bari kadıncağız önlemini alsın diye. Halleri ne oldu bilmem. Devlet hastanesi kliniklerinde öyle uzun uzun yatışlar yok, sıra çok çünkü. Zaten dediğim gibi kişilik bozukluklarının tedavi süreci çok çok uzundur, düzenli olarak kontrol altında tutulmaları, hem ilaç hem psikoterapi desteği almaları gerekir.
Kadının durumunu merak ettim.bir ara bana silah al dedi amacı da beni o silahla vurmak di.hep bir paranoya kötü rüyalar görür sürekli .çocuğa birşey olursa önce senin gırtlağını keserim sonra da kendimi öldürürüm diyor bazen.

Diğer konunda maaşımın bilmem kaçta kaçına haciz konulunca 3000 bize kalıyor gibi bir şey okumuştum. Neredeyse 10000 maaşın var. Ne ailene ne başkasına ihtiyacın var. Yeğyeni bi hayat kurmak senin elinde. Babana da bir şey olursa kızına üzüldüğünden değil, millet ne diyecek diye olur. Kendi bilir. Seni kimse düşünmüyor, sen kendini ve çocuğunu düşün ayrıl şu adamdan.

Diğer konunda maaşımın bilmem kaçta kaçına haciz konulunca 3000 bize kalıyor gibi bir şey okumuştum. Neredeyse 10000 maaşın var. Ne ailene ne başkasına ihtiyacın var. Yeğyeni bi hayat kurmak senin elinde. Babana da bir şey olursa kızına üzüldüğünden değil, millet ne diyecek diye olur. Kendi bilir. Seni kimse düşünmüyor, sen kendini ve çocuğunu düşün ayrıl şu adamdan.
Canim bende eşimle beraber çalışırsak o para kalacak ben 2500 2800 alabilirim ancak

Öyledir doğru. Açıkçası adamın tedavisi umrumda değil de konu sahibi kendini toparlayana kadar kocasının tedavi için bi yerde olması fikri güzel gelmişti. Teşekkür ederim cevap için ^^
Öyle bir fırsat olsa ama kabul etmiyor işte

Canim bende eşimle beraber çalışırsak o para kalacak ben 2500 2800 alabilirim ancak
Yanlış anlamışım demek. Ne kadarı hacze gidecek bu durumda 1000 tl mi kalıyor eline? Nafaka da verecek mecbur borç bitene kadar yuvarlanıp gidersiniz gözünü seveyim, adam silah al seni vuracam diyormuş, bi cinnet geçirip çocuğuna bi zarar verse napacaksın, iş işten geçmeden ayrıl.

Babanı da düşünme. O seni düşünmüyor emin ol. Elalemi düşünüyor elalemi batsın.

Kadının durumunu merak ettim.bir ara bana silah al dedi amacı da beni o silahla vurmak di.hep bir paranoya kötü rüyalar görür sürekli .çocuğa birşey olursa önce senin gırtlağını keserim sonra da kendimi öldürürüm diyor bazen.

Neden sığınma evlerine başvurmuyorsunuz ya da Alo 183'ü arayıp can güvenliğinizin tehlikede olduğunu söylemiyorsunuz? Sizi gelip alırlar ve eşinize de adresinizi söylemeden kolluk kuvvetleri sizi yerleştirir.

Rica ederim. :) Kişi kendi isteğiyle gelmeden bir şey yapılamıyor malesef, öyle evinden alıp bağlayıp kliniğe yatıralım gibi bir şey yok. Ha şu olur, kolluk kuvvetleri yönlendirebiliyor, onun için de konu sahibinin şikayet etmesi lazım bildiğim kadarıyla. Pek bir şey çıkmaz ama en fazla klinikte yatacağı 10 gün falan.
Mahkeme kararıyla yapılabiliyor mu bem şiddet nedeni ile Mahkeme ye çıktığım da tedavi görmesi gerekiyor desem bir seyb yapilabilir mi?

Mesleğin nedir? Yani kesinlikle öyle yap. Herşeyi söyleme. Bilmesine gerek yok bütün maaşını. öyle böyle biriktirir bir şekilde bir yerden başlarsın en azından.
Gümrük müşavir yardımcısı yim canım öyle yapacağım insallah

Mahkeme kararıyla yapılabiliyor mu bem şiddet nedeni ile Mahkeme ye çıktığım da tedavi görmesi gerekiyor desem bir seyb yapilabilir mi?

Ablacım eşin yanında yokken Alo 183'ü ara. Eşine paranoid kişilik bozukluğu tanısı konduğunu, darp yüzünden mahkemelik olduğunuzu, hala can güvenliğinin tehlikede olduğunu, çocuğuna zarar verdiğini (vermediyse bile böyle de) anlat; seni gelip alsınlar.

Neden sığınma evlerine başvurmuyorsunuz ya da Alo 183'ü arayıp can güvenliğinizin tehlikede olduğunu söylemiyorsunuz? Sizi gelip alırlar ve eşinize de adresinizi söylemeden kolluk kuvvetleri sizi yerleştirir.
Canim 7 atalım da yaptım bunu ailem gel sığınma evinde bebekle kalman zor olur dedi girişimi yaptılar ama ailem beni kandırdı çıkışımı yaptım eve geldim beni uzaklastirmam olduğu halde geri gonderdiler

Ablacım eşin yanında yokken Alo 183'ü ara. Eşine paranoid kişilik bozukluğu tanısı konduğunu, darp yüzünden mahkemelik olduğunuzu, hala can güvenliğinin tehlikede olduğunu, çocuğuna zarar verdiğini (vermediyse bile böyle de) anlat; seni gelip alsınlar.
Verecekti kaç kere bana çatal fırlattı sırtımı döndüm yoksa çocuğa gelecekti .:(((

Canim 7 atalım da yaptım bunu ailem gel sığınma evinde bebekle kalman zor olur dedi girişimi yaptılar ama ailem beni kandırdı çıkışımı yaptım eve geldim beni uzaklastirmam olduğu halde geri gonderdiler

Ya böyle şey olur mu böyle aile olmaz olsun vallahi çok üzüldüm. Uykum kaçtı gece gece, ne yaparız bilemiyorum. Aile Bakanlığı'nda arkadaşım var, ne yapabiliriz sizin için bir sorayım.

Adam seni öldürürse annen baban yine kalp krizi geçirecek annenle tekrar konuş babanla uygun bi anlatsın o adam düzelmez
Elalem mutlu olsun ben artık onlara birşey demem çocuğumu da alır ne onlarin ne de kocanın olmadığı bir yere giderim

Yanlış anlamışım demek. Ne kadarı hacze gidecek bu durumda 1000 tl mi kalıyor eline? Nafaka da verecek mecbur borç bitene kadar yuvarlanıp gidersiniz gözünü seveyim, adam silah al seni vuracam diyormuş, bi cinnet geçirip çocuğuna bi zarar verse napacaksın, iş işten geçmeden ayrıl.

Babanı da düşünme. O seni düşünmüyor emin ol. Elalemi düşünüyor elalemi batsın.
O civarlarda kalacak ama şuan 7500 tl lik borç var bi mağazadan ev eşyası almıştık. Onlar sikistiriyor onu çalış bu borç bitsin sonra otur evde çocuğa bak diyor

Ya böyle şey olur mu böyle aile olmaz olsun vallahi çok üzüldüm. Uykum kaçtı gece gece, ne yaparız bilemiyorum. Aile Bakanlığı'nda arkadaşım var, ne yapabiliriz sizin için bir sorayım.
Olur ablam yaz gerçekten olur .yoksa bimere yazacağım en sonunda annemi babamı da elalem diye tutturan aileler e ibret olsun diye haberlere taşıyacağım walla az kaldı

Back
X