• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karmakarışık ne yapacağımı bilemiyorum

bence de "yapamaz" demek o kadar kolay değil ama
ailesiyle tehdit edilse ne olacak?
ailesi zaten kıza cenazen gelsin bu eve diyor
ötesi var mı?
sen ye dayağını otur, sesini de çıkartma, boşanamazsın, bu eve gelemezsin diyor
dayak yerken ölsen de farketmez diyor
şimdi bu kadın öncelikli olarak ailesini mi düşünsün, kendi canını mı?
sürekli darp raporu alıp davalık olduğuna göre bu evde can güvenliği var mı?
yarın kafasına vurup öldürmeyeceği ne malum?
araba çarpsın sana da öl inşallah diyormuş, ötesi var mı?

konu sahibi, kadın sığınma evinde türlü türlü insan olsa ne olacak? en beter insanlardan biriylesin zaten
bebek kız mı erkek mi?
kızsa onun da çok çekeceği var

Evet ailesi öyleymiş malesef degmez.
İş bulduktan sonra ortadan kaybolup o manyak kocası ailesinin kapısına dayandıgında da beni teslim ettiğiniz koca bu işte, biraz da siz muhattap olun dese keske.
Nasıl oluyormus bakalım bir psikopatla ugrasmak.

Keşke çocuk olmadan önce işe başlasaydın birikim yapıp çıksaydın o evden.
Mesleğin varmış çalışmaya başla biraz birikim yap. Bebeğine bakabilecek biri var mı? Şiddet gördüğünü bildikleri halde nasıl gönderiyorlar geri aklım almıyor.
Canim çalıştım yedi beyefendi. Doğum parası işsizlik hepsi uçtu gitti .bu benim kaderim :( delirmek üzereyim her gün buraya konu açıyorum kafam dağılsın diye

İş bulduktan sonra ortadan kaybolup o manyak kocası ailesinin kapısına dayandıgında da beni teslim ettiğiniz koca bu işte, biraz da siz muhattap olun dese keske.

ama iş bulunca da parasını alıyorlarmış elinden:KK43::KK43::KK43:

Off kızlar off gerçekten bu işin sonunda kan ölüm olmasından korkuyorum

Paranoid kişilik bozukluğu ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır, kişilik bozuklukları genel olarak ciddidir zaten. Tanı mı aldı eşiniz yoksa kendiniz mi bunu düşünüyorsunuz onu bilemiyorum ama grip gibi iki ilaç alarak düzelmesini beklemeyin. Kişilik bozukluğuna sahip kişilerin yıllarca tedavi görmesi gerekir, duruma bağlı olarak ömür boyu kontrol altında tutulması gerekir. Çevresindekiler de epey etkilenirler, bunların güvensiz ve kuşkucu halleriyle baş etmek zordur. Yani kusura bakmayın, ruh sağlığı alanında çalışan biriyim ve beklediğiniz şeyi söyleyemediğim için üzgünüm. Ama eski konularınıza da şöyle bir göz gezdirdim. Sizin evliliğinizin elle tutulacak hiçbir yanı yok. Başınıza Allah korusun bir şey gelse babanız daha çok üzülmez mi? Bu hayata bir kere geliyorsunuz, gerisi meçhul, ne olacağı meçhul. Şu an elinizde bilindik bir tane hayatınız var, heba etmeyin. Size tek tavsiyem bu olabilir. Gerçekten çok üzgünüm.
Eş izniyle kliniğe yatırılarak tedavi edilemez mi peki tam prosedür nedir bilmiyorum ama. Baya potansiyel katil böyle bakılırsa adam çünkü

Canim çalıştım yedi beyefendi. Doğum parası işsizlik hepsi uçtu gitti .bu benim kaderim :KK43: delirmek üzereyim her gün buraya konu açıyorum kafam dağılsın diye

Acilen psikiatriste git. Kafan şuan çorba gibi mantıklı düşünemiyorsun. Lütfen en kısa zamanda bunu kendin için yap çünkü öyle bir insanın yanında psikolojinin sağlam olması mümkün değil.
En ufak kötü enerjide ben nasıl etkileniyorum,seni düşünemiyorum bile:KK43:
Bebeğin de ufak zaten. Allah yardımcın olsun ama bunu kaderin diye düşünerek göz yumma.

bence de "yapamaz" demek o kadar kolay değil ama
ailesiyle tehdit edilse ne olacak?
ailesi zaten kıza cenazen gelsin bu eve diyor
ötesi var mı?
sen ye dayağını otur, sesini de çıkartma, boşanamazsın, bu eve gelemezsin diyor
dayak yerken ölsen de farketmez diyor
şimdi bu kadın öncelikli olarak ailesini mi düşünsün, kendi canını mı?
sürekli darp raporu alıp davalık olduğuna göre bu evde can güvenliği var mı?
yarın kafasına vurup öldürmeyeceği ne malum?
araba çarpsın sana da öl inşallah diyormuş, ötesi var mı?

konu sahibi, kadın sığınma evinde türlü türlü insan olsa ne olacak? en beter insanlardan biriylesin zaten
bebek kız mı erkek mi?
kızsa onun da çok çekeceği var
Bebeğim erkek canım. Haklısın ordakiler de benim gibi mağdur insanlar ama

Amin ama böyle de bir gerçek var her gün itilip kapılıyorum yediğim dayağın hakaretin haddi hesabı yok gerçekten mucize eseri hayatta yim kaç kere boğazımı sıktı bebeğim dedim bağırdım zor kurtuldum elinden kafaya aldığım darbeler de çabası

bence sen annenle babana de ki
ya bana sahip çıkarsınız ya da bir daha beni aramayın, sormayın, siliyorum sizi de
ve sahip çıkmazlarsa da sil gitsin
ablanı da tabi
en azından onlar hayatında yer tutmasın
tövbe yarabbim ya

ya bu insanlar ne için anne baba olmak istiyor ya?
başkasına çocuk vermek için anne baba olunur mu?
insan çocuğunu ömür boyu koruyup gözetmez mi?
kızlar mı değersiz sizin ailede yoksa erkekler için de aynı "boşanmama" durumları geçerli mi?

Eş izniyle kliniğe yatırılarak tedavi edilemez mi peki tam prosedür nedir bilmiyorum ama. Baya potansiyel katil böyle bakılırsa adam çünkü

Klinikler o kadar dolu ki. Staj yaptığım hastanede karısının onu aldattığından şüphelenip öldürme niyetinde olduğunu her fırsatta söyleyen bir adamı 15-20 gün sonra çıkarttılar. Hastane Ankara'da karısı da Antalya'daymış, yalvardık çıkartmayın diye de bizi kim dinler? Zar zor eşine haber vermeye ikna ettik ki bari kadıncağız önlemini alsın diye. Halleri ne oldu bilmem. Devlet hastanesi kliniklerinde öyle uzun uzun yatışlar yok, sıra çok çünkü. Zaten dediğim gibi kişilik bozukluklarının tedavi süreci çok çok uzundur, düzenli olarak kontrol altında tutulmaları, hem ilaç hem psikoterapi desteği almaları gerekir.

Canim pakiloga anlattığım kadari ve doktorun yanında beni hem görüntülü arayıp hem bağırıp çağırması üzerine doktorumun tahmini .bu babam üzülse herhalde bir önlem alırdı yani onlar daha çok elalem üzülmesin diye düşünüyor düşmanları onlara gülmesin ama kızları ölürse de olsun kafası onların ko

Klinikler o kadar dolu ki. Staj yaptığım hastanede karısının onu aldattığından şüphelenip öldürme niyetinde olduğunu her fırsatta söyleyen bir adamı 15-20 gün sonra çıkarttılar. Hastane Ankara'da karısı da Antalya'daymış, yalvardık çıkartmayın diye de bizi kim dinler? Zar zor eşine haber vermeye ikna ettik ki bari kadıncağız önlemini alsın diye. Halleri ne oldu bilmem. Devlet hastanesi kliniklerinde öyle uzun uzun yatışlar yok, sıra çok çünkü. Zaten dediğim gibi kişilik bozukluklarının tedavi süreci çok çok uzundur, düzenli olarak kontrol altında tutulmaları, hem ilaç hem psikoterapi desteği almaları gerekir.
Öyledir doğru. Açıkçası adamın tedavisi umrumda değil de konu sahibi kendini toparlayana kadar kocasının tedavi için bi yerde olması fikri güzel gelmişti. Teşekkür ederim cevap için ^^

Hayır hayır öyle düşünmeyin üzülün diye yazmadım. Harekete geçin o evde kalmayın ama kendinizi garantiye alın mümkün olduğunca. Keske elimde olsa da yardım edebilsem dualarım sizinle umarım kurtulursunuz o adamdan cocugunuzla mutlu bi hayatınız olur. Üzdüysem kusuruma bakmayın nolur
Yok canım benim üzmedin ama bu da bir gerçek bu korkuyla yaşıyorum 5 yıldır zaten :(

Öyledir doğru. Açıkçası adamın tedavisi umrumda değil de konu sahibi kendini toparlayana kadar kocasının tedavi için bi yerde olması fikri güzel gelmişti. Teşekkür ederim cevap için ^^

Rica ederim. :) Kişi kendi isteğiyle gelmeden bir şey yapılamıyor malesef, öyle evinden alıp bağlayıp kliniğe yatıralım gibi bir şey yok. Ha şu olur, kolluk kuvvetleri yönlendirebiliyor, onun için de konu sahibinin şikayet etmesi lazım bildiğim kadarıyla. Pek bir şey çıkmaz ama en fazla klinikte yatacağı 10 gün falan.

Acilen psikiatriste git. Kafan şuan çorba gibi mantıklı düşünemiyorsun. Lütfen en kısa zamanda bunu kendin için yap çünkü öyle bir insanın yanında psikolojinin sağlam olması mümkün değil.
En ufak kötü enerjide ben nasıl etkileniyorum,seni düşünemiyorum bile:KK43:
Bebeğin de ufak zaten. Allah yardımcın olsun ama bunu kaderin diye düşünerek göz yumma.
Gittim psikologa bebegimi emzirdigim için ilac istemedim .su an psikolojik destek aliyorum

Rica ederim. :) Kişi kendi isteğiyle gelmeden bir şey yapılamıyor malesef, öyle evinden alıp bağlayıp kliniğe yatıralım gibi bir şey yok. Ha şu olur, kolluk kuvvetleri yönlendirebiliyor, onun için de konu sahibinin şikayet etmesi lazım bildiğim kadarıyla. Pek bir şey çıkmaz ama en fazla klinikte yatacağı 10 gün falan.

10 günde de tedavi olamaz zaten
çıkışta da konu sahibine kim bilir ne yapar
:KK43:

Back
X