Konuştum konuşmam mi. Daha kv nişanlımdan için çok paragöz cimri para harcayan kadınla yapamaz falan demişti. Aylarca hepsini kafama takmıştım. Geçenlerde sordum. Tabiki çok kızdı annesine beni hep kötülüyor dedi ben ne kazanırsam yarısı senin dedi. O konu neyse de direkt annen çok ağzı bozukta diyemiyorum. Sadece kimseyi hayatımıza karıştırmayalım ayrı bi aile olalım diyorum. Nişanlım her şeye okey. Ama annemin bu yargıları çok etkiliyor beni. Birde ailenin her şeyi sezme durumu.Çok iyi düşün,tart.
Nişanlınla da korkularını konuş.
Yapi olarak çok sessiz birisi zaten. Bazen dayanamayıp patladığı zamanlar oluyor annesine ve kardesine karşı. Ama onların bu şekilde küçük düşürmelerine anlam veremiyorumNişanlının sessizliğinin tercümesi umarım 'nasılsa bu evden gidiyorum' düşüncesidir.
Aksini düşünürsek pısırık diyorlar bizim oralarda
Kendisini savunmayan adamdan korkarım çünkü maalesef bu karakterdeki adamlar olası bir durumda eşlerini de asla savunamaz. Bu sizi yıpratabilir. Kabuğunu kırmayı deneseniz?Yapi olarak çok sessiz birisi zaten. Bazen dayanamayıp patladığı zamanlar oluyor annesine ve kardesine karşı. Ama onların bu şekilde küçük düşürmelerine anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?