Kafam karmakarışık

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Selam güzeller
Bdv nin müdavimi oldum farkındayım

Kızlar benim 4 senelik bi ilişkim var 22 yasındayım ve artık bu durumu babama açıklamak istiyorum
Babam çok sert birisidir işi nedeniyle ayda 1 eve gelir o İstanbul da kalıyo biz başka bi ild yıllardır bu böyle
Bayramda geldi 4 gün durup gitti o yüzden söyleyemedik
Anneme dedim ki ay sonu söylicez bak anne dövse de sövse de söylcez ne zaman kadar gidecek bu böyle dedim

Hem karsı taraf da çok sıkıştırıyor artık bi adı olsun resmiyete dökelim diye
Daha doğrusu çevremdeki çoğu insan bunu dile getiriyor işyerimden tutun arkadaşlarıma kadar kelebek uzatma artık diye
Ama eminim ki babam beni mahvedecek çünkü 25 yasına kaadr bana kmse böyle şeylerle gelmesin diyo konusunu dahi açtırmıyor şakasını yaptırmıyor
Bende zaten durup da şimdi evlencem demiyorum 2 sene var o süreçte tanışma söz nişan ancak olur zaten
Ama babama bir kere o evlilik muhabbetyle gittim mi tamamdır

Şu aralar en büyük dertlerimden biri bu tabi Allah daha büyüğünden saklasın

Diğeri ise annem hiç destek olmuyor ben karışmam sen konuşursun kızarsa sana sorarım ne acelen var gibi şeyler söylüyor
Dün akşam da bak daha arkada kardeşi de var babasının doğru düzgün bi işi yok yarın öbür gün sorun edersin bunları zoruna gider onlara yardım ederken dedi
Bende anne kardeşi tabi yardım eder imkanı varsa şimdi şöyle düşün ben kendi kardeşlerimden nasıl birşeyler esirgerim benmde imkanım olsa bende ederim benimkiler canım kanımsa onun kardeşi de ona öyle dedim
Ama annem rahat durmadı kafamı çok karıştırdı o zaman öyle olmaz bak babana hep kendi tarafını görüyo

Oda sen birşeylerden kısarken kardeşini okutursa annesine babasına yollarsa görürüm ben seni hersey meslek değil dedi sevgilim polis memuru
Ona güveniyorsunuz galiba ama boş işler bunlar hem babasının işi bile yok sayılır baban bunu öğrenince verir mi seni dedi
Bende anne biizm neyimiz var veya benim neyim var bide böyle düşün dedim
Anneme karsı savunmaya çalıştım ama içten içe çok karıştırdı aklımı hanımlar

Ay sonu babama söylemezsem sevglim kesin patlar artık çnkü oyaladım hep şu zaman bu zaman diyerek hem ailesinden de utanıyorum gerçekten kendilerince haklılar da
Allah'ım sen hayırlısını nasip et
Yorumları alayım kızlar sizdeyim

Ben pek anlamadim annenin söyledikleri seni zamaninda rahatsiz eden seyler degilmiydi ve bu sebebten kac kere ayrilmadinizmi? Simdi birden ne degisti?

Şimdi rahatsız etmese bile ilerde buraya konu açarsın yine "esim kardeşine para yolluyor" diye. Evlilik konusuna gelince gerçekten seviyorsan ve birşeyler olsun istiyorsan ikna etmek senin elinde.

Meğer annem haklıymış dememek için büyük sözü dinle. Sana şuan ne var bunda diye geliyo ama yaşayınca görürsün

Bence babanı al karsına uygun bir dille izah et. Evliliğe acelen olmadığını ama erkek tarafının da isim koymak istediğini vs anlat. Annen de babandan çekiniyodur o yüzden araya girmek istemiyodur. Baban sert yapılı bi insan ama demezsen de olmaz ki

önceki konulardan hatırladığım kadarıyşa baban kızmasa bile bence bu kişiyle evlilik düşünme ki baban sonuna kadar haklı yaş konusunda meslek edin çalış üret sonra evlen

Eeee burada birsürü konunuz, yorumunuz yok mu sizin, "halasına sigara alıyo, ailesine yok diyemiyo, krediler çekti senelerce ödeyecek, aile apartmanı istiyorlar" bıdı bıdı bıdı diye?

Siz tam da bu konulardan ayrılmamış mıydınız?

Madem "hallettik" deyip barışmışsınız, hallettiyseniz annenizin söyledikleri neden kafaya takıldı?

Ben söyleyeyim; hallolmadığını, sorunların sadece halının altına süpürüldüğünü içten içe siz de son derece iyi biliyorsunuz.

Ama şahsi tavsiyem, bir an önce evlenin. Evlenin de alın piyasadan şu adamı. Hem sizin başınız göğe ersin, hem de başka birinin hayatı kaymasın, siz nasıl olsa gönüllüsünüz.

Şu KKda iki kişi var kendi düşen ağlamaz diyerek üzülmediğim ve üzülmeyeceğim, birisi sizsiniz.

Hakkınızda hayırlısı.

Evet bende çok rahatsız oluyorum bu durumlardan ama sevgilim beni karsısına alıp durumunu izah etti olanları ve olabilecekleri , bekarken aileme destek oldum evet bu benm boynumun borcuydu dedi ama evlendikten sonra bu böyle devam etmycek tabiki de dedi

Sen buna inandin mi kelebek. Her ikinizin aileside sizi evlendikten sonra rahat birakmaz. Ben erkek arkadasinin evlendikten sonra para göndermeyi kesecegini sanmiyorum. Ailesi alismis cünkü ve baba sorumsuz. Zaten senin babanin seni 25 den önce evlendirmemek istemeside senin kazandiginla yaptigi planlar degilmi. Ben gercekten sana üzülüyorum. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı hisler içerisindeydim en zor aşamalardan biri sanırım babaya açıklamak gerisi çorap söküğü gibi geliyor. biz geçen Ağustos ta açıkladık temmuzda düğünümüz oldu çok şükür. Ama açıkladığım zaman babam bana iki hafta falan küs kalmıştı bildiğin trip attı hiç beklemiyordu. Sonra alışıyor ama ve begenirse devamı geliyor merak etme. Bir cesaret söyle bakalım çok uzatma kafanda kurma.

Ama eminim ki babam beni mahvedecek çünkü 25 yasına kaadr bana kmse böyle şeylerle gelmesin diyo konusunu dahi açtırmıyor şakasını yaptırmıyor
Haklı

Diğeri ise annem hiç destek olmuyor ben karışmam sen konuşursun kızarsa sana sorarım ne acelen var gibi şeyler söylüyor
Haklı
Bunu evlendikten sonra söyleyebileceğini sanmıyorum
Ailen çok haklı,
Baban çok şey istemiyor 25 yaş ki benim için hala erken bir yaş,baba makulmüş :)
Bekle biraz daha.

Sen zaten kaç defa bu konularla ilgili şikayet konuları acmadin mı buraya şimdi annen dile getirince mi kafan karıştı. Annen doğru söylüyor. Babası çalışmıyorsa mebcur bir eliniz hep onların üzerinde olacak. Kolay kolay sindirilecek bir şey değil bu

Ne oyalamasi Allah askina 18 yasinda baslamissiniz zaten 18de mi evlencektiniz?
Ayrica 25e kadar evlenmeyeceksen , tutup babani, aileni karistirma işin icine basin cok agirir. Bekle, yaşın gelince sozu, nisani kisa tutar evlenirsiniz. Adı olunca ne olacak, ne fark ediyor ki yillarca nisanli olunca? Gorusmekte sıkıntı mi cekiyorsunuz nisanli degilsiniz diye? Anladigim kadariyla oyle bir durum yok. Gereksiz gaza gelmişsiniz.
Ayrica evlenince babasina, kardesine devamli para gonderirse sıkıntı yaratir evet.

Baban yaşının küçük olmasından ziyade senin maaşınla ev geçindiğinden istemiyor. Bütün yük omzunda. Ama bu adamdan da bir cacık olmaz ne yazık ki. Orada yalnız kaldığı için dünya kredi borcu ödediği halde seninle hemen evlenmek istiyordu. Ailesiyle ilgili de bir ton sorun var. Kırmak istemiyorum kesinlikle ama kendi ailenle bile bu kadar sıkıntı yaşarken neden evlenip diğer bir sıkıntının içine giresin ki. Keşke ayrılsan şu çocuktan. İki gün üzülürsün ama üçüncü gün mutlu olursun. Böyle giderse ömrün mutsuzlukla geçecek kelebek.

Şu an ''ne olacak kardeşi'' diyorsunuz ama yarın bir gün sizden kıstığında böyle demeyeceksiniz.
Ben mantıklı bulmadım açıkçası,anneniz haklı.

inşallah doğrudur canım hakkında hayırlısı

bu arada sen eve yardım edip baban adına kredi çekmişliğin vs oluyor değil mi
ondan evlenmeni istemiyor olmasın annen baban?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…