• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karmakarışık?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Birini çok seviyorsunuz ama ilişkide mutsuz hissediyorsunuz hep bir şeyler yolunda gitmiyor gibi tam. Hayattan beklentiler ve öncelikler farklı diyelim. Ama karşı taraf da sevgisinden emin ve ne olursa olsun devam etmek istiyor. Biraz daha açayım. Uzak bir ilişki. Her ay görüşmeli ama bana yetmiyor. Evlilik konusunda ortak noktada buluşamıyoruz ona göre erken biraz daha zaman var bana göre de tam zamanı. İşi yoğun yorucu destek olmaya anlayışlı olmaya çalışıyorum. Ama sorgularken buluyorum bazen işinden neden önce ben gelmiyorum. Beni kaybetmekten korkmuyor mu? Yoksa bencillik mi sizce? Ayrılsam pişman olur muyum diye düşünüyorum ama böyle de ağlamaktan yoruluyorum özlüyorum kızıyorum sonra affediyorum. Kafam karışık ama sonuç olarak üzgünüm. Ne istiyorum bilmiyorum ama biliyor da gibiyim. Pişman olmak istemiyorum sadece. Ya da nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.

Birini çok seviyorsunuz ama ilişkide mutsuz hissediyorsunuz hep bir şeyler yolunda gitmiyor gibi tam. Hayattan beklentiler ve öncelikler farklı diyelim. Ama karşı taraf da sevgisinden emin ve ne olursa olsun devam etmek istiyor. Biraz daha açayım. Uzak bir ilişki. Her ay görüşmeli ama bana yetmiyor. Evlilik konusunda ortak noktada buluşamıyoruz ona göre erken biraz daha zaman var bana göre de tam zamanı. İşi yoğun yorucu destek olmaya anlayışlı olmaya çalışıyorum. Ama sorgularken buluyorum bazen işinden neden önce ben gelmiyorum. Beni kaybetmekten korkmuyor mu? Yoksa bencillik mi sizce? Ayrılsam pişman olur muyum diye düşünüyorum ama böyle de ağlamaktan yoruluyorum özlüyorum kızıyorum sonra affediyorum. Kafam karışık ama sonuç olarak üzgünüm. Ne istiyorum bilmiyorum ama biliyor da gibiyim. Pişman olmak istemiyorum sadece. Ya da nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
Uzak mesafede ki insanı evlenecek kadar iyi tanımış olamazsınız.
Karşı taraf evlenmeye niyetli değilken.
Kendinize zaman tanıyın,sevginizden sevildiginizden emin olunca kararlarınızı gözden geçirin.
Evlilik doğru insanla yapılınca güzel

Uzak mesafede ki insanı evlenecek kadar iyi tanımış olamazsınız.
Karşı taraf evlenmeye niyetli değilken.
Kendinize zaman tanıyın,sevginizden sevildiginizden emin olunca kararlarınızı gözden geçirin.
Evlilik doğru insanla yapılınca güzel
Ben kendi adıma eminim ama sanırım karşı taraf sevgisinden emin olsa da evlilik için emin olamıyor. Bu da beni biraz kırıyor açıkçası.

Eğer gerçekten isteseydin hissederdin.
Gerçek istek ve istikrarda bukadar gel git olmaz.

Ay yok boşa kürek çekmek akıntıya doğru yüzmek. Anca kendini üzersin aynı senaryoya benzer bende vardı ortada evlenmek istemeyen biri var bence yoksa 2 ayda bile evlenir istese. Yoğunum diyorsa asla yoğun değildir başkaları da oluyor hayatında yada evli vs bile çıkabiliyor.
Bunlari geçtim hadi yok eminsin işine senden bile önem veriyorsa asla değişmez. Bana kaç kez söz verdi asla tutulmadı 😵‍💫
Uzak mesafe benden uzak olsun.

Evlilik konusunu çok sık açarsanız emin olun adamın kaybetme korkusu olmaz.

Gerçekten evliliğe maddi manevi olarak hazır olmayabilir.

Evliliğe karar vermek zor,uzak mesafe ilişkisinde çok daha zor.

Evlilik konusunu çok sık açarsanız emin olun adamın kaybetme korkusu olmaz.

Gerçekten evliliğe maddi manevi olarak hazır olmayabilir.

Evliliğe karar vermek zor,uzak mesafe ilişkisinde çok daha zor.
Maddi olarak da tam hazır olmak istiyor zaten ama bence buna ihtiyacımız yok. Evlilik konusunda aslında bir süre açmadım ama ben istiyorum isteklerimi artık göz ardı etmekten yoruldum. Onu mutlu etmeye çalışırken ben mutsuz oluyorum.

Maddi olarak da tam hazır olmak istiyor zaten ama bence buna ihtiyacımız yok. Evlilik konusunda aslında bir süre açmadım ama ben istiyorum isteklerimi artık göz ardı etmekten yoruldum. Onu mutlu etmeye çalışırken ben mutsuz oluyorum.
Neden ihtiyacınız yok? Parasız nasıl geçineceksiniz? Tabii ki tam hazır olmalı. Eksiklerle geçim kolay mı?

Çok berbat bir durum. Berbattan öte b*ktan bir şey uzak mesafe ilişkisi..
Ben zamanında içim kan ağlaya ağlaya ayrılık kararı vermiştim.
Pişman değilim, çünkü bizi üzen, yoran, mutsuz eden bir ilişki toksik bir ilişkidir ve mantıklı davranıp bitirilmesi gerekir. Çok acı bir şey biliyorum. Yani o kararı verirken hissettiğim kalp ağrısını hala hatırlarım.
O kararı aldıktan sonra karşı tarafın çözümler üretmesi de hiçbir işe yaramaz, hiçbir şeyi telafi etmez, geçmiş olsun artık.
Öncesinde blöf yapmak amacıyla değil ama ciddi ciddi bu sebeple ayrılığı düşündüğünüzü , mutsuz olduğunuzu, daha fazla uzak kalmaya tahammül edemediğinizi söyleseniz ? Ben bu konuşmayı yapıp karşı taraftan çözüm gelmeyince ilişkiyi bitirdim. Tabi haftasına kapımda sabahlamaya başladı ama çok geçti artık..

Çok berbat bir durum. Berbattan öte b*ktan bir şey uzak mesafe ilişkisi..
Ben zamanında içim kan ağlaya ağlaya ayrılık kararı vermiştim.
Pişman değilim, çünkü bizi üzen, yoran, mutsuz eden bir ilişki toksik bir ilişkidir ve mantıklı davranıp bitirilmesi gerekir. Çok acı bir şey biliyorum. Yani o kararı verirken hissettiğim kalp ağrısını hala hatırlarım.
O kararı aldıktan sonra karşı tarafın çözümler üretmesi de hiçbir işe yaramaz, hiçbir şeyi telafi etmez, geçmiş olsun artık.
Öncesinde blöf yapmak amacıyla değil ama ciddi ciddi bu sebeple ayrılığı düşündüğünüzü , mutsuz olduğunuzu, daha fazla uzak kalmaya tahammül edemediğinizi söyleseniz ? Ben bu konuşmayı yapıp karşı taraftan çözüm gelmeyince ilişkiyi bitirdim. Tabi haftasına kapımda sabahlamaya başladı ama çok geçti artık..
Cesaret edemiyorum. Daha doğrusu ayrılmak istemiyorum yazık olacak gibi geliyor ama üzülüyorum da böyle. Nasıl emin olup cesaret ettiniz?

Bu sürekli soru yaşadığınız uzak mesafe ilişkiniz değil mi?
Ayni kisi değillerse ki aynı muhtemelen, benzer şeyler yaşıyorsanız,uzak mesafe ve evlenmek istemeyen sevgililer.

İşi istediği kadar yoğun ve yorucu olsun bu evlilik istemesine engel olmaz. Evliliğin zamanı var diyorsa bu şu anlamlara gelir: ya evliliğe maddi-manevi hazır değildir ya da sizinle evlenmekten emin değildir. Hangisi olduğu zamanla anlaşılır, siz de zamana bırakın sonuçta zorlamayla ite-kaka evlilik olmaz, olur da uzun soluklu olmaz. Tabii hayattaki beklentiler ve öncelikler sadece bu konu ile sınırlı değilse yani daha başka farklılıklarınız var ve orta yolda buluşamıyorsanız nacizane tavsiyem zorlamayın çünkü aynı evin içine girince o farklılıklar çok daha işin içinden çıkılmayacak hal alacak.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Back
X