Kafam karmakarışık

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.870
Dünkü konunun üstüne bu konuyu açmak istemezdim ama kafamı dağıtmak için açmak istedim.

Daha önce dağıldım diye 1.5sene önce ki ilk aşkımı rüyamda gördüğümü yazmıştım. bugün metro ile eve gelirken ona benzer birini gördüm dikkatlice baktım hatta adama ama değildi. göz şekli sakalı bakışı falan resmen ona benziyordu bir 5 sene sonra ki hali falan o kadar kötü oldum ki farkettim ki bir yanım halen ona ait.

Ben ona gitmeden önce bir söz vermiştim 1.5 sene önce kadar ne olursa olsun kim girerse girsin kalbime sen dönüp gelmeden bu defter kapanmadan kimse olmayacak hayatımda diye ve bu yüzden de kimi beğensem olmadı belki de içten içe olmaması hoşuma gitti. Ama ne zaman hayatıma ciddi anlamda birini sokmaya kalksam ki bir erkekle kahve bile içmeye kalksam ya rüyama giriyor ya da ona benzer biri çıkıyor karşıma sözü hatırlatıyor bana ne yapacağım bilmiyorum verdiğim söz üzerimde yük resmen.

Kendi kendine gelin guvey olup hayal dunyanda yasiyorsun sadece.
Ciddi ciddi adama mi gidip soz verdin yoksa? Ya da kendi kendine? Bence senin bir yardim alma vaktin gelmis.
Olmayacak, platonik bir aski, sanki karsilikli bir seyler yasamissiniz gibi algilayip davraniyorsun. Kendin yazip kendin oynuyorsun. Adama sorsak ne der acaba...
Kizacaksin simdi ama, inan hic normal gormuyorum seni.

Ciddi ciddi adama mi gidip soz verdin yoksa? Ya da kendi kendine? Bence senin bir yardim alma vaktin gelmis.
Olmayacak, platonik bir aski, sanki karsilikli bir seyler yasamissiniz gibi algilayip davraniyorsun. Kendin yazip kendin oynuyorsun. Adama sorsak ne der acaba...
ben o psikolojik yardımı size tavsiye ederim kendi kendime verdiğim bir söz değildi kendisine söz verdim. kendisi de gayet hiç bekleme falan da demedi

Bence sevdeye hic kizma
Hayalle ruyayla yaşıyorsun ,gordugunu ona benzitiyorsun
Kendince birseylerin icinde debeleniyorsun ..
Boyle buhranlara girdigin adam simdi napiyor haberin var mı ?
Pskolojik yardim al demicem belki boyle yasamak istiyorsundur
Ama hayallerle yasayani gercekler döver
Dunyaya dön diyebilirim sadece sana kalmiş

1.5 yil bir aska bagli kalmak için cook uzun sure. Bence de kizmaniza gerek yok yardim alirsaniz daha mutlu bir birey olursunuz.

Bekleme dememiş karsindaki ama umrunda olsa ya da en az senin kadar sevse şimdiye kadar bin kere yanina gelmişti. Eski yillarda değiliz yüz turlu iletişim araci var.

Sizi umursamayan biri için yillarinizi ruyalarinizi heba etmemize değmez

:KK57: platonik aşkına mı söz vermiş

1.5 yil bir aska bagli kalmak için cook uzun sure. Bence de kizmaniza gerek yok yardim alirsaniz daha mutlu bir birey olursunuz.

Bekleme dememiş karsindaki ama umrunda olsa ya da en az senin kadar sevse şimdiye kadar bin kere yanina gelmişti. Eski yillarda değiliz yüz turlu iletişim araci var.

Sizi umursamayan biri için yillarinizi ruyalarinizi heba etmemize değmez

2 kez geldi birisinde o an o şehirde değildim diğerinde beni görmesin diye arkamı dönüp o ortamdan gittim neden yaptım bende bilmiyorum

Tatlım konunu devamı niteliğinde konu açmak yasak diye biliyorum.
konu devamı değil ama

Kafanızda ekmek kırın.

sözle bunun bir alakası oldğnu sanmıyrum

Tek yaşam hakkı olan hayatınızı sizi hiiç sallamayan bir adam uğruna boşuna harcıyorsunuz.. siz yıllarca onu bekleyeceksiniz, o da hayatını yaşayacak.. sizin elinizde harcanmış bir ömürden başka hiç bir şey kalmayacak.. ben sizden ziyade giden 1.5 senenize üzüldüm..

ayrıca destek almak neden hakaret gibi gelmiş ki? baş edemeyeceğimiz durumlarda ilk yapılması gereken şey o.. hem dışarıdan bir bakış hem de huzur elde edersiniz :)

aslında yaşadığınız şey sadece tesadüf (ona benzeyen kişilerle karşılaşmanız, onu hatırlatan şeylere rastlamanız), ama ona siz bir anlam veriyorsunuz. ilk aşkınızı takıntı haline getirmişsiniz gibi geldi bana. o sizi gerçekten sevseydi, yukarda bir arkadaşın da dediği gibi bir şekilde size ulaşırdı.

platonik aşkı mıymış gerçekten? ben o konuyu okumamıştım bilmiyordum. o halde az önceki yorumumda da yazdığım gibi konu sahibi gerçekten ciddi bir takıntı haline getirmiş o kişiyi...

Tek yaşam hakkı olan hayatınızı sizi hiiç sallamayan bir adam uğruna boşuna harcıyorsunuz.. siz yıllarca onu bekleyeceksiniz, o da hayatını yaşayacak.. sizin elinizde harcanmış bir ömürden başka hiç bir şey kalmayacak.. ben sizden ziyade giden 1.5 senenize üzüldüm..

ayrıca destek almak neden hakaret gibi gelmiş ki? baş edemeyeceğimiz durumlarda ilk yapılması gereken şey o.. hem dışarıdan bir bakış hem de huzur elde edersiniz :)

bir kaç ay kaldı sadece dönmesine seneler değil.

aslında yaşadığınız şey sadece tesadüf (ona benzeyen kişilerle karşılaşmanız, onu hatırlatan şeylere rastlamanız), ama ona siz bir anlam veriyorsunuz. ilk aşkınızı takıntı haline getirmişsiniz gibi geldi bana. o sizi gerçekten sevseydi, yukarda bir arkadaşın da dediği gibi bir şekilde size ulaşırdı.

yukarda da dediğim gibi 2 kez tatil yaptığım yere geldi ilkinde ben yoktum kardeşimle selamlaşmış 2.sinde ise ben gördüğüm halde beni görmesin diye hemen o ortamı terkettim neden yaptım blmiyorum

Evet.
Eski konularindan cogumuz biliriz kendisini. Istersen goz at.
Simdi ozet bile gecerdim de, konu sahibi istiyorsa kendi gecsin.

konumdan çıkarmısınız yorum yapmanızı istemiyorum

X